Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskar_90

Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски

Мнениеот Levskar_90 » 23 сеп 2011 10:37

Нападателят на Фрайбург Сър Гара Дембеле иска да се върне в Левски. Малиецът не се чувства щастлив в Германия и търси решение за бъдещето си. Допълнително за състоянието му е фактът, че е резерва.

"Би било хубаво да съм отново в Левски. Знам, че това е почти невъзможно, но не съм щастлив тук. Може пък от Фрайбург да се съгласят да ме дадат под наем", проплака Сър Дембеле.

От "Герена" обясниха, че към момента този развой на събитията не е за обсъждане. Пресата в Германия е на мнение, че през зимата Сър Дембеле ще бъде отдаден под наем в някой друг клуб, пише в. "Меридиан мач".

Дано Сър Гарра Дембеле отново се върне в Левски. а разкараме дървото Арс и на негово място да играе истинската девятка Сър Гарра Дембеле Велики :geek:
Последна промяна от Levskar_90 на 23 сеп 2011 21:13, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Сър Дембеле иска обратно в Левски

Мнениеот metodito » 23 сеп 2011 10:45

Гарра си затвори вратата за "Левски". Фрайбург да си го коткат сега като отидат във Втора Бундеслига. Там ги няма нито Байерн, нито Шалке. Все ще има на кого да вкарва.
Гъз, глава затрива. В неговият случай.
@автора: Кога разбра точно, че Арш е дърво. При головете му срещу Търнава или...?
И какъв "сър", че чак и "Велики"? :|

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 23 сеп 2011 10:49

Сър Лакти Гонзо Втори

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 23 сеп 2011 10:53

Сър Дембеле :lol: :lol: :lol: уникална глупост.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 сеп 2011 10:54

metodito написа:Гарра си затвори вратата за "Левски". Фрайбург да си го коткат сега като отидат във Втора Бундеслига. Там ги няма нито Байерн, нито Шалке. Все ще има на кого да вкарва.
Гъз, глава затрива. В неговият случай.
@автора: Кога разбра точно, че Арш е дърво. При головете му срещу Търнава или...?
И какъв "сър", че чак и "Велики"? :|

хахаха кво защитаваш Арс вкара два случайни гола и една дузпа, не е дърво,ами направо ПЪН. Срещу Литекс цял мач нямаше едно точно подаване, дори и на 2 метра, той и Калвито са абсолютни провали.

Сър ГАРРА ДЕМБЕЛЕ ВЕЛИКИ си е заслужил мястото и уважението в Левски вкара близо 40 парцала общо миналия сезон и пак ще се намерят такива като тебе разбирачи да го плюят...

Вратите в Левски винаги ще са отворени за Сър Дембеле, да идва и да ги почва :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 сеп 2011 10:56

Меридиан мач...
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 сеп 2011 10:58

Започвайте да събирате пари за нова шофьорска книжка, бодигарди и за адвокати :lol: Опс... забравих, че Батков го измъква всеки път :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 сеп 2011 11:04

GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 сеп 2011 11:07

shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години

Кой беше тоя анонимник дето вкара няколко гола и гришата го шитна, да вкара като Сър Гарра 40 гола и тогава ги сравнявай 8-)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 23 сеп 2011 11:07

shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години

Егати несериозното твърдение. Ти мач на Новакович или Гара в ЕВРОПА гледал ли си? Защото аз не съм. Съдя по мачовете им в България. И Гара-та направи МНОГО повече от Миливое.
Само Левски!

Върни се в “Футбол - България”