Обръщам се към екипа на гонг с молба да свалят коментара на Иво просто не ви отива да пускате такива коментари защото:
1. Снимката със засадата не е коректна играча на берое не е ритнал още топката а само е замахнал
2. Подобни статии са силно провокативни и пристрастни
3. Имало е драстично по свирепи аванти за другия гранд които са подминавани без коментар от вашия екип
Благодаря!
Иво Стефанов коментар
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иво стефанов коментар
Стефанов ако си свали сините очила ще види,че има и положения в ущърб на ЦСКА-играта с ръка на футболиста на Берое и "засадата" на Мораеш.Явно услужливо е забравил за тях 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
и да ги помолим да пишат само позитивни мения за ЦСКА 

Бутането на Литекс миналата година беше скрито ,ващо направо е очевАдно...
ЦСКА се поздравиха с трите точки, но истинският победител е Берое, за когото важните битки тепърва предстоят
Иво стефанов??????????
Това ми е мнението в темата за ГОНГ
Явно ГОНГ не се имат за сериозна медия щом този коментар на господина Стефанов е още на сайта им.
stannn написа:Господа от ГОНГ това ли е безпристрастността ви?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=226097
Защо в тази статия не присъстват и подобни снимки?
Щом ще изкарваме грешките на съдията нека се показва всичко, а не само това което му е удобно на автора. Ако все пак има грам безпристрастност при вас нека автора направи редакция на статията си и да се извини на феновете на ЦСКА и отбора.
Явно ГОНГ не се имат за сериозна медия щом този коментар на господина Стефанов е още на сайта им.
[center]
[/center]

Бутането на Литекс миналата година беше скрито ,ващо направо е очевАдно...
Първо се научи да пишеш после коментирай!
И за какво бутане говорим второто полувреме генов свири поне 10 фала около наказателното поле само и само от някой да падне случаен гол.
Дузпа за такава игра с ръка НЕ СЕ свири.
Защо в статията не се коментира "засадата" на Мораес?
- milen.hristov
- Контакти:
1.на вашето мнение съм,може и да има засада но тя е спорна,от едни снимки не може да се каже нищо с точност,в случая дори и видеото не доказва нищо напълно.
2.но все пак всеки има прво на своето мнение,стига да бъде поднесено с коректно и без обиди към дадените отбори
2.но все пак всеки има прво на своето мнение,стига да бъде поднесено с коректно и без обиди към дадените отбори
vasok написа:Бутането на Литекс миналата година беше скрито ,ващо направо е очевАдно...
Първо се научи да пишеш после коментирай!
И за какво бутане говорим второто полувреме генов свири поне 10 фала около наказателното поле само и само от някой да падне случаен гол.
Дузпа за такава игра с ръка НЕ СЕ свири.
Защо в статията не се коментира "засадата" на Мораес?
Личи, си че ти можеш да пишеш фала???? Какво значи ФАЛ бе грамотник?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Миналият кръг не дадоха дузпа срещу един отбор, а имаше пълно мълчание. Преди няколко кръга уникално смешни засади на Ботев Враца и спестен червен картон пак на правилният отбор и пак ни дума, ни вопъл, ни стон 

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”