Матеус си е наред, ние просто сме леко сбъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Матеус си е наред, ние просто сме леко сбъркани

Мнениеот alexxx » 08 сеп 2011 13:13

Поредните квалификации са към края си, а ние още тръпнем в очакване нашите национали да започнат да показват нещо различно от гел и татуси. Не става обаче и не става. Би ни Черна гора, отнесе ни Англия и ни донаби Швейцария. Виновникът след поредния провал познайте кой е? Треньорът! Как кой? Изредиха се знайни и незнайни да го плюят, ама са наясно, че с играчи като тия сме затънали до шия. Повече накъде? Прав е Мартин Петров, че дори и Пеп Гуардиола да дойде - все тая. И него ще изгоним, защото и той нищо няма да направи с тези играчи. Този футболист бил на онзи мениджър, затова не викат еди-кой си.

А кой да викнат бе, хора? Кой да дойде? Ще се викнат двама и ще разкарат други двама. И тогава какво? Кой трябва още да ни каже, че не струваме и нещо ни е сбъркано? После Матеус ни бил виновен. Преди него бяха Пламен Марков, Христо Стоичков, Станимир Стоилов, всичките виновни. Погледнете кои са играли при тези треньори. Едни и същи футболисти, нали? С 2 до 5 изключения. Е, тогава как така треньорите са виновни, щом винаги бъркаме с едни и същи играчи? Тези не стават. Разберете го. Стават само няколко, и то тези от чужбина. Николай Михайлов от леке у нас стана добър вратар в чужбина. Ивелин Попов от кючеците на масите в Ловеч слезе и отиде в Турция и сега ни е един от основните играчи. Стилиян Петров и Мартин Петров няма да ги коментирам, защото не ги заслужаваме. Тези от "А" група да хванеш единия и да удариш другия. Те от дискотеките не излизат. Още по-лошото е, че те за друго не мислят. Лотар Матеус го каза на втората седмица, като пое отбора: "Трудно ми е да ги накарам да мислят за футбол." Прав е. Те мислят за жени, дискотеки, жени, кючеци, жени, салфетки и понякога за още жени. Е как да стане?

Николай Михайлов си призна преди време: "В Еншеде няма за какво да се мисли. Градът е малък, магазините също, а това означава, че и забавленията са ограничени. Така че освен за футбол за друго не можеш да мислиш." Прав е, но в България не е така. Забавления бол. Молове и дискотеки на всяка крачка. Нужен ти е акъл и да пазиш режим. Ние режим не пазим, следователно и акъл нямаме. Но не са ни виновни само забавленията. Ние просто мислим по друг и грешен начин. Матеус ни го каза, но ние пък му се разсърдихме, че бил откровен. "Тук като вкараш два гола и футболистите стават звезди." Така е. Голяма работа сме ние и винаги някой друг ни е виновен. Сега е Матеус, после ще е следващият треньор и така до безкрайността. Дълбаем на едно място, дълбаем и не мислим. После започваме да обвиняваме този или онзи кошмарен жребий, но не се замисляме, че която и група да си изберем, няма излизане.

Така идва ред и на някой рефер, който ще ни "заколи ритуално" и спираме пред БФС с по два запъртъка в ръка, а на края този кръговрат се затваря и започваме да мечтаем за следващите квалификации, когато пак ни чака същото. Защо? Преди няколко дни на Герена две момчета от школата на Левски минаха покрай паркинга на возилата на играчите. "Ееее, страшни са! Тази е Mercedes CL 500, а тази е Nissan GTR", подметнаха си момчетата, които и тази вечер ще заспят, след като прочетат последните автомобилни каталози. Така че не очаквайте нищо хубаво скоро. Ние просто сме сбъркани от основи, а Матеус не ни е виновен. Той просто е поредният пътник, качил се на грешния влак, а това означава, че на която и спирка да слезе, всяка една ще е грешната. Това е.
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Матеус си е наред, ние просто сме леко сбъркани

Мнениеот DmG » 08 сеп 2011 13:22

Поредните глупости !!!!!! Матеус ни е треньор 4 дни преди мач и един след . През другото време ? Какво прави , колко мача е изледал ? Колко на български отбори , български играчи , на юноши ? Тази събота и неделя , къде ще е ?
Ясно е че определени хора се викат заради разни интереси , ВСИЧКО ДРУГО Е ГЛУПОСТИ !!!!! А при младежите какво е положението , един се вика за качествата си и десет заради подкупи ! ужасТТТТТТ
" Националния " ООД ! ПИСНА МИ !!!!!!
Надявах се на различен треьор , но явно управниците на футбола ни , си избират удобните и удариха кьоравото със този , който го няма 310 дни във годината .
Последна промяна от DmG на 08 сеп 2011 13:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2011 13:25

И хер Матеус не е нищо повече от един посредствен треньор.Вижда се,че иска да работи и да се докаже,та да затвори устите на критиците си но просто е избрал грешната държава. :(

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 сеп 2011 13:28

gilento93 написа:И хер Матеус не е нищо повече от един посредствен треньор.Вижда се,че иска да работи и да се докаже,та да затвори устите на критиците си но просто е избрал грешната държава. :(

Само някой да ми обясни , кога иска ? Във тях сигурно има ПЕС 11 със националите и сменя системите и позициите им . Ако му върви играта , значи става ........

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 08 сеп 2011 13:31

DmG написа:Поредните глупости !!!!!! Матеус ни е треньор 4 дни преди мач и един след . През другото време ? Какво прави , колко мача е изледал ? Колко на български отбори , български играчи , на юноши ? Тази събота и неделя , къде ще е ?
Ясно е че определени хора се викат заради разни интереси , ВСИЧКО ДРУГО Е ГЛУПОСТИ !!!!! А при младежите какво е положението , един се вика за качествата си и десет заради подкупи ! ужасТТТТТТ

Не са глупости, който и да дойде все тая.
А като се имат и предвид резултатите на младежките и юношеските формации, без човек да е врачка може да се каже, че ще става и по-зле!!!
Много, много по-зле!

Проблемът се корени в самата основа на футбола ни и докато там не започнат да се оправят нещата промяна към по-добро няма да има.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 08 сеп 2011 13:37

Никой не може да ме убеди, че в България няма 11-18 човека, които могат да надиграят Черна гора. Никой. Това че викат пръчоляците да ги продават в последните от Турция и Русия(където ще са вечни резерви) не значи, че нямаме футболисти. Не следя българското първенство от поне 5 години и не мога да изброя имена, но съм сигурен, че има по-кадърни от тези, които се викат. Гледах само второто полувреме с Англия и направо ми прижаля. Онзи ден спрях радиото като ни изравниха....

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 сеп 2011 13:39

nore написа:
DmG написа:Поредните глупости !!!!!! Матеус ни е треньор 4 дни преди мач и един след . През другото време ? Какво прави , колко мача е изледал ? Колко на български отбори , български играчи , на юноши ? Тази събота и неделя , къде ще е ?

Не са глупости, който и да дойде все тая.
А като се имат и предвид резултатите на младежките и юношеските формации, без човек да е врачка може да се каже, че ще става и по-зле!!!
Много, много по-зле!

Проблемът се корени в самата основа на футбола ни и докато там не започнат да се оправят нещата промяна към по-добро няма да има.

Пич , знам че и там е проблема . Знам , че повечето юноши са гелосани футбалери . Знам , че футболистите ни за мъжкия отбор не са кой знае какво . НО НИКОЙ НЕ може да ме убеди , че ако няма разни интереси при националния и младежкия . И със едни добро селекционери - тези отбори няма да държат по-добро ниво и няма да ни е срам .
Абре мани , ходих на мача със Англия , заради малкия ми братовчед . Не изпитах тръпка ....... Много е зле положението и от тези които зависи всичко , ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ да променят нищо . Както си е във държавата Пародия ......

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 08 сеп 2011 13:41

Отново се разисква същата (стара) тема на нов глас.
Не е виновен Матеус за положението с националния ни отбор по футбол, дори бих казал, че който и треньор да дойде (много добър специалист или не), в много малка степен предопределя качеството на отбора ни. Докато не спрат да се викат играчи заради интереси, а не заради качествата им, нищо няма да се промени!!! А щом и треньор чужденец играе по свирката на БФС (или поне досега това се вижда), значи работа е много сериозна и няма да се оправи скоро.

Друг е въпроса, че ние нямаме кой знае какви талантливи футболисти, имайки предвид състоянието на футболните школи в България, но ако се викат правилните играчи поне няма да падаме от Черна гора или да ни е страх като играем с Беларус или с Кипър.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 сеп 2011 13:48

Матеус не е виновен със сигурност. Той просто си яде баницата, която някой луд му дава. А кой е лудият, смятам е ясно на всеки. И на мен да ви дават 30к евро с условието просто да правя това, което някой друг ми казва, и аз ще се навия. Всеки от вас ще се навие. Матеус го устройва напълно това - хем взима луди пари без да върши на практика нищо, хем визитката му се обогатява. Трупа опит, така да се каже. Въпросният луд и приближените му също ги устройва това защото хем си въртят мениджърските игри, хем когато отборът не върви могат да се оправдаят с футболистите. А те са най-малко виновните за случващото се! Виновен ли е Чавдар за това, че го викат нонстоп? Ами Джийзъса? А Сърмов? А виновен ли е Делев, че вместо него в отбора е Райков, който до преди 3-4 месеца е бил на път да се откаже от футбола и да се отдаде на кариера в билярда? Ако питате Лудия, тези играчи са виновни за всичко това. Ако питате Матеус, и той това ще ви каже - нормално, все пак няма да си подритва трудовата книжка току така!
Иначе съм сигурен, че дори Матеус може да изгради добър отбор, стига да не му се бъркат и той да си върши работата както трябва. Сигурен съм, че дори той може да успее в България, най-малкото защото по-надолу от това няма накъде(оптимистите ще кажат, че може, но...). Само че тук няма кой да остави треньорите на спокойствие. Като се замисля, май е най-добре да назначат за треньор Танев и помощници Данчев и Жейнов. То не, че не са ни треньори от години на националния де....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2011 13:50

CapO написа:Никой не може да ме убеди, че в България няма 11-18 човека, които могат да надиграят Черна гора. Никой. Това че викат пръчоляците да ги продават в последните от Турция и Русия(където ще са вечни резерви) не значи, че нямаме футболисти. Не следя българското първенство от поне 5 години и не мога да изброя имена, но съм сигурен, че има по-кадърни от тези, които се викат. Гледах само второто полувреме с Англия и направо ми прижаля. Онзи ден спрях радиото като ни изравниха....

Аз го спрях когато го изгониха зетя.Явно съм малко по-издръжлив от теб. ;)

Върни се в “Национален отбор”