Словения - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Словения - България
Ако си мислите, че на футбол сме трагични, то на баскет сме комични. Слабата Словения с еподиграва с още по-слабата България. Играта на националите ни е в стил училищен баскетбол. Аз тръгвам и ако съм в невъзможна позиция ще ти подам, а ако ти подам няма да е точно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- m.unaited forever
- Контакти:
Re: Словения - България
Аз изобщо не ги гледам няма смисъл само да се ядосвам
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
Ще ме извиняваш, ама Словеня миналото Европейско завършиха 4 и всяка година играят на Европейско първенство. Ние сме далеч от някаква баскетболна сила, така че и това е успех за нас, че играем като равен с равен срещу Словения.
Айде равен,имаме шанс да ги бием 

Какво им е силното? От центъра успеааемостта ми е по-добра от тяхната тройка.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Жоржиньо написа:Айде равен,имаме шанс да ги бием
Ами вече водим 3 точки,айде нашшштттеееее
Абе нямате право да критикувате ..... Футболистите кога ше се класират за Европекско ???? И това ако бием ни е първа победа на Европейско от 22 години!!!
[center]

[/center]

Гледаш ли бе, пумяр ?
pomiqrat написа:Какво им е силното? От центъра успеааемостта ми е по-добра от тяхната тройка.
ти май гледаш нещо друго,а не баскетбола
rzEtw написа:Гледаш ли бе, пумяр ?
И потребител пУмяр ли имаме