Стефан Стоянов-Фен тема

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Стефан Стоянов-Фен тема

Мнениеот zlatan » 17 авг 2011 23:35

Не знам дали е разрешено ,но тук всеки може да си каже мнението за журналиста Ст.Стоянов.
За мен наследника на Томислав-много ерудиран,много точни въпроси,голям Левскар и още нещо.
Слаби черти-крие истината за Левски-защото знам че той знае много ,но я крие.
Пред микрофона обаче е цар.
Стефчо ,накрая разбери че Гонзо е велик в нашите сърца и ще остане такъв,но му и подскажи за тренер е още много много зелен. :( :( :( :(
LEVSKI_FOREVER

hrclspr12
Контакти:

Re: Стефан Стоянов-Фен тема

Мнениеот hrclspr12 » 17 авг 2011 23:42

Посредственик! По - точно мазник! Не познава футболистите на Левски, много неща не са му ясни от футбола.
Няма да забравя как след загубата от Публикум в ефир нарече отбора на Левски ЕВРОИДИОТ - "EВРОИДИОТЪТ се завръща", а после се оля да ги хвали. Изкара ги най - великите.
Последна промяна от hrclspr12 на 17 авг 2011 23:51, променено общо 1 път.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 17 авг 2011 23:48

само като му прочетох коментара за Гонзо, "да се усмихнел" и ми стана ясно що за журналист е. Значи само може да се гордее, че работи рамо до рамо с Томислав Русев, защото никога няма да може да се сравнява с него...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 авг 2011 23:51

yasen написа:само като му прочетох коментара за Гонзо, "да се усмихнел" и ми стана ясно що за журналист е. Значи само може да се гордее, че работи рамо до рамо с Томислав Русев, защото никога няма да може да се сравнява с него...

А не мислите ли че въпросния коментар е съгласуван с баш боса? Да не би да чухте нещо по-критично от Томислав?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 17 авг 2011 23:54

ros написа:
yasen написа:само като му прочетох коментара за Гонзо, "да се усмихнел" и ми стана ясно що за журналист е. Значи само може да се гордее, че работи рамо до рамо с Томислав Русев, защото никога няма да може да се сравнява с него...

А не мислите ли че въпросния коментар е съгласуван с баш боса? Да не би да чухте нещо по-критично от Томислав?

Точно затова е жалък, защото никога няма собствено мнение, а е с мнението на тълпата. Така беше и когато се нахвърли върху Гара-та. Като е толкова смел, нека бъде на страната на тези, които са инакомислещи. Но няма да е така.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 17 авг 2011 23:54

коментарът му за гонзо прилича на "платен репортаж"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 авг 2011 23:58

fen1914 написа:коментарът му за гонзо прилича на "платен репортаж"

Такава е "редакционната политика" на Дарик в момента. Не случайно дори Томислав днес му рекламира коментара. А относно това дали има собствено мнение - интересно ми е който от вас има мнение, различно от това на шефа му какво се случва с него ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 17 авг 2011 23:59

Ники, Ники мислех Те за по целомъдрен ама с това направо ми падна под кръста някаде.Да те питам Теб и твоя шеФ Томислав,не Ви ли стига напрежението в БГ футбола ами наливате масло в огъня(прочети коментарите под статията).За мен Ники си в графа лумпени(с тази статия не си нещо по различно).Жив и здрав да си ама докато журналисти с такива тЪпи(провокиращи) статии съществуват винаги ще има ексцесии по стадиони и около тях.Коментирай си ЦСКА не Левски!!!!!!!!
Последна промяна от kileto на 18 авг 2011 00:03, променено общо 1 път.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 18 авг 2011 00:01

http://gong.bg/view_article.php?article_id=220051 за тази статия ми е по горния коментар

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2011 00:09

ros написа:
fen1914 написа:коментарът му за гонзо прилича на "платен репортаж"

Такава е "редакционната политика" на Дарик в момента. Не случайно дори Томислав днес му рекламира коментара. А относно това дали има собствено мнение - интересно ми е който от вас има мнение, различно от това на шефа му какво се случва с него ;)

Аз имам собствено мнение и изобщо не ме интересува мнението на някакъв си дебил, ако ще да ми е шеф. Когато се работи в една фирма, трябва да се работа, като сме наясно с нещата, а не да се правим, че нищо няма. И така всичко се претупва. Няма да стане!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”