Надявам се Григор най-после да направи голения си мач, с който да пробие още по-нагоре в ранклистата. Въпреки че предвид съперника, нямаме повод за оптимизъм - стилът на Ферер е много неудобен за всеки. Без да има някакви изключителни удари в играта си, той просто връща всичко.
Мачът трябва да започне всеки момент. Който има добри линкове освен gledaisport и друга информация да заповяда.
Давид Ферер (5) - Григор Димитров (WC)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Давид Ферер (5) - Григор Димитров (WC)
Последна промяна от DamonHill на 17 авг 2011 23:14, променено общо 1 път.
Re: Давид Ферер (6) - Григор Димитров (WC)
И днес, ако не победи тенесист от топ 10 просто няма смисъл да си губи времето в мечти за топ 3
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:И днес, ако не победи тенесист от топ 10 просто няма смисъл да си губи времето в мечти за топ 3
Аз мисля, че по-скоро за топ 20 да речем, защо са винаги тия тъпи крайности?
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Дори и да загуби за Гришо е важно, че е достигнал до тука. Важното е да бие в първите кръгове и да трупа точки.
Пловдивчанинът написа:Дори и да загуби за Гришо е важно, че е достигнал до тука. Важното е да бие в първите кръгове и да трупа точки.
води с 3:1 за сега
Споко има време много бързо искате да почне да бие топ тенисисти.Успех днеска
4:1 за Гришо, гледам го на Ал Джазира 8 и същевременно с него на Ал Джазира 1 Динамо Загреб-Малмьо.
4:1 за гришо
Дано задържи преднината от един пробив. Засега добро начало.