Мнениеот Roger_Federer » 08 авг 2011 12:11
Трябва знчително да променим лицето си още за мача с Черноморец,който за мен е по важен от този с румънците.Срещу Стяуа всичко е 50 на 50,но те са фаворити,а и не съм запознат със състоянието им.Надявам се играта от вчера да не е била това,което можем,а да сме се крили.Но в ЛЕ нищо не се знае,ако влезем в групите ще е чудесно,но трябва да бием наред у нас и без проблеми,с по спокойна игра и да не се получават нервни мачове.Това,което го направихме вчера при 1:0 не трябва да става така.Трябва да водиш с 3 гола разлика,за да си спокоен и да не бързаш.Радуканов трябва да им промени малко мисленето за мачовете у нас,защото в никакъв случай не трябва да подценяват противника,без значение кой е той.Черноморец също почнаха с победа,но е явно,че те също не са обиграни и според мен определено ги превъзхождаме.Херо е опитен треньор,който ни е удрял немалко пъти и срещу него винаги стават трудни двубои,дано този път да видим отклонение от традицията и да бием с лекота.Успешен старт на сезона е от изключително значение,по този начин и сблъсъка със Стяуа ще е по лесен,защото ще влезем с необходимото самочувствие,а и до тази среща има много време,сега на дневен ред е първенството.Бием с 2:0.