Колко от вас ходят на мачове?
Предпочитате ли да гледате срещата по телевизията или да висите в Интернет ?
Ходите ли на мачове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
Ходите ли на мачове?
Последна промяна от Nevertheless на 13 авг 2011 02:46, променено общо 2 пъти.
Re: Ходите ли на маове
Ходя на почти всички мачове на Славия националния отбор.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Да, ходя.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
..Не знам на колко ракии си, ама вземи си оправи темата.. пише се маЧове...може да сложиш и една въпросителна ако искаш.
Иначе преди ходех на мачове, сега не. Няма смисъл.

- Nevertheless
- Контакти:
ivo77 написа:..Не знам на колко ракии си, ама вземи си оправи темата.. пише се маЧове...може да сложиш и една въпросителна ако искаш.![]()
Прав си за грешките в заглавието темата, за което взех мерки.
Убеден съм, че все повече хора предпочитат гледането пред телевизора за сметка на присъствието на стадиона ( стига мачът да е излъчван). И това е заразно - ако няма с кого да отидеш на стадиона, едва ли би тръгнал сам.
Nevertheless написа:ivo77 написа:..Не знам на колко ракии си, ама вземи си оправи темата.. пише се маЧове...може да сложиш и една въпросителна ако искаш.![]()
Прав си за грешките в заглавието темата, за което взех мерки.
Убеден съм, че все повече хора предпочитат гледането пред телевизора за сметка на присъствието на стадиона ( стига мачът да е излъчван). И това е заразно - ако няма с кого да отидеш на стадиона, едва ли би тръгнал сам.
Преди ходех... не изпусках домакинство, че и много гостувания стига да са на разумно разстояние от София. Много пъти съм ходил и сам, това никога не ме е спирало...НО(винаги има "но", този път е и голямо) вече не ходя, няма и да ходя. Защо? Обясних вече в една друга тема. На кратко - свързано е с агент на ДС притежаващ мустак. След кончината му(то се е видяло, че това трябва да се чака) ще започна да ходя отново.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Re: Ходите ли на мачове?
Да-ходя.Имам абонаментна карта. Ходя и сам и дори агент на ДС не може да ме спре.Любовта ми към Левски е по-силна от всичко и от всеки.
plamenst7 написа:Да-ходя.Имам абонаментна карта. Ходя и сам и дори агент на ДС не може да ме спре.Любовта ми към Левски е по-силна от всичко и от всеки.
+10000000000000 .. дреме ми на гъза кой е президент, треньор и кои са играчите..колкото-толкова..естествено обичам любимият ми отбор да побеждава, обаче напоследък все по-често ме кара да не искам да ходя на мачове...и въпреки това го правя... ходя на всичките домакинства и на някои гостувания, когато имам физическа възможност.. никакви епитети от рода на евроидиот, ел дебил и прочие няма да ме спрат да подкрепям любимия си Левски : )
Ходя винаги, когато имам възможност, мая имам много често възможможности де
Почти не изпускаш и мач на националите в София. Сега пак ще отида. За съжаление тези малоумници направиха така, че хората да се смеят на нас, ако искаме да отидем да ги гледаме.
И това обаче няма да ме спре. Това е като семейството и родителите - хубави, лоши - твои са си

Почти не изпускаш и мач на националите в София. Сега пак ще отида. За съжаление тези малоумници направиха така, че хората да се смеят на нас, ако искаме да отидем да ги гледаме.

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН