Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !
Когато комунизма се върне след падането на капиталистическото кюфте Бойко, такива като Уорлик, ще ги пратим в трудови лагери !
Да живее България и братския съветски народ освободител !
Джеймс Уорлик - мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mile kitic
Джеймс Уорлик - мнения
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
Re: Джеймс Уорлик - мнения

Поведението на Уорлик е недопустимо ! Неговите действия са всичко друго, но не и дипломатични, каквито подхождат на един дипломат ...
България е суверенна държава, при това член на ЕС, в който не членува неговата страна.
Не може един чужд посланник да се меси във вътрешните работи на свободна и независима България !
Ако аз бях министър-председател, щях да го изритам от България с доживотна забрана да стъпва тук !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

- mile kitic
marmi52 написа:8-)
Поведението на Уорлик е недопустимо ! Неговите действия са всичко друго, но не и дипломатични, каквито подхождат на един дипломат ...
България е суверенна държава, при това член на ЕС, в който не членува неговата страна.
Не може един чужд посланник да се меси във вътрешните работи на свободна и независима България !
Ако аз бях министър-председател, щях да го изритам от България с доживотна забрана да стъпва тук !
Марми съгласен съм със всичко написано от тебе, но ... Докато сме под бича на капитализма начело с Бойко картофа, бял ден няма да видим, и такива като американеца, ще се разпореждат със нас като дирибейове ... Само завръщането на българската комунистическа партия, ще измъкне страната от блатото, в което ни докара слугинажа на американските капиталисти ...
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
- delqnski47
- Контакти:
Ще се върне комунизма да
Смех

Смех
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
mile kitic написа:marmi52 написа:8-)
Марми съгласен съм със всичко написано от тебе, но ... Докато сме под бича на капитализма начело с Бойко картофа, бял ден няма да видим, и такива като американеца, ще се разпореждат със нас като дирибейове ... Само завръщането на българската комунистическа партия, ще измъкне страната от блатото, в което ни докара слугинажа на американските капиталисти ...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:http://vbox7.com/play:06d5a31c
![]()
![]()
Вместо да ги постваш тези простотии, изгледай видеото долу а и всички които не го знаят как американците се ползват от държавата ни със статут на колония, а и въппросната кампания срещу Волен Сидеров вече е подхваната, очаквам до 2-3 години този човек, защитавал интересите на държавата ни да изчезне от политическата сцена

гледайте:
mile kitic написа:Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !
Когато комунизма се върне след падането на капиталистическото кюфте Бойко, такива като Уорлик, ще ги пратим в трудови лагери !
Миле, поправи ме ако бъркам, ама братския съветски народ не ни ли се бъркаше във вътрешните работи 50 години?

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]

Дали ви харесва или не, в света има зародиш на НСР ! Но не Нов Световен Ред, а Нова Световна Революция !!!

Колелото на историята се върти. Колкото и да промиват мозъци новите световни господари и техния край ще дойде !
Всеки строй идва и си отива. Понякога това става толкова бързо и ненадейно, че чак не му се вярва на човек, че е истина.
[center]
[/center]

- жълт ламтурник
vaskonti написа:mile kitic написа:Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !
Миле, поправи ме ако бъркам, ама братския съветски народ не ни ли се бъркаше във вътрешните работи 50 години?
Нямаше нужда да се бърка много, защото нашите сами се слагаха.Сега нали сме уж свободна и независима държава.Тоя дървеняк е май 5 или 6 посланик на САЩ за тези 22 години, но не е имало толкова нагъл.. и толкова послушни котенца от изпълнителната власт.
Може да е карал курс при Вишински, знам ли го