Програмата на Барса за сезон 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Програмата на Барса за сезон 2011/2012

Мнениеот megan fox » 07 юли 2011 12:06

Тук можете да следите програмата на отбора. Все още в нея не са отбелязани мачовете за ШЛ, Купата на Испания и Световното клубно първенство. Когато бъдат определени дати за тях ще бъдат допълнени.

Засега не се предвижда турне в Азия, а само в Америка.

Първите официални мачове за сезона ще са две издания на КЛАСИКО - мачовете за Суперкупата на Испания. Реал са домакини на първият сблъсък, ние сме домакини на реванша.

Много кофти се получава, че мачът от вторият кръг срещу Виляреал е само 2 дни след сблъсъка за Суперкупата на Европа с Порто и клуба най-вероятно ще поиска мача да бъде преместен с един ден, но за това нещо Виляреал трябва да дадът своето съгласие.

Първото Класико за първенството ще е в 16-тия кръг и отново първо домакини ще са Реал. Мачът е на 11-и Декември, но може и да се отложи, защото както знаем в средата на Декември се провежда Световното клубно първенство, на което Барса ще представя Европа. Второто Класико ще бъде в 35-тия кръг на 22-и Април. Ако статуквото от последните сезони се запази нищо чудно точно в този мач да се реши титлата, а това, че мача ще се играе на Камп Ноу малко или много е предимство за нас.

През традиционно слабият за отбора месец Януари имаме серия от доста неприятни мачове! :( Гостувания на Еспаньол и Виляреал и домакинство на Бетис. Този път в щаба на клуба трябва така да предвидят миникризата в отбора, че тя да дойде Февруари месец, когато имаме сравнително леки мачове за първенството.

Прави ми впечатление, че последните 3 кръга на всеки полусезон играем все с неудобни за нас съперници, последователно: Реал, Еспаньол и Бетис. Но късмет какво да се прави, ако искаме отново да сме шампиони трябва да играем със всички и да ги победим. :)

Пожелавам успех на отбора и дано Пеп да успее да изравни рекорда на своят учител - Кройф от 4 поредни титли в Примера! :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. Вики, може ли да направиш темата важна? Благодаря. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Програмата на Барса за сезон 2011/2012

Мнениеот child in time » 07 юли 2011 12:16

Чета днеска че ЕЛ Класико през Пролетта няма да има заради Световното клубно! Много жалко ако се стигне до там!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 07 юли 2011 12:41

Лошо е, че единственото ново попълнение за сега е младока от Еркулес... Изобщо не гледат за централен защитник, а пак нападатели, крила и атакуващи халфове. Точно това, от което грам нямаме нужда. Да се спрат с тоа Сеск, като имаме братята Алкантара и тва е. Ще бъдат само пари на вятъра. А всеки знае, че този трансферен прозорец пари за скъпи трансфери няма...

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 07 юли 2011 15:17

BoB0 написа:Лошо е, че единственото ново попълнение за сега е младока от Еркулес... Изобщо не гледат за централен защитник, а пак нападатели, крила и атакуващи халфове. Точно това, от което грам нямаме нужда. Да се спрат с тоа Сеск, като имаме братята Алкантара и тва е. Ще бъдат само пари на вятъра. А всеки знае, че този трансферен прозорец пари за скъпи трансфери няма...

+1
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юли 2011 18:00

child in time написа:Чета днеска че ЕЛ Класико през Пролетта няма да има заради Световното клубно! Много жалко ако се стигне до там!

Е как бе? Световното клубно е зимата - Декември месец. Даже съм го написал. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 юли 2011 18:02

BoB0 написа:Лошо е, че единственото ново попълнение за сега е младока от Еркулес... Изобщо не гледат за централен защитник, а пак нападатели, крила и атакуващи халфове. Точно това, от което грам нямаме нужда. Да се спрат с тоа Сеск, като имаме братята Алкантара и тва е. Ще бъдат само пари на вятъра. А всеки знае, че този трансферен прозорец пари за скъпи трансфери няма...

А Фонтас?! ;) Той е ЦЗ! По-добре да даваме път на момчетата от школата, отколкото да даваме пари за измислени защитници дето не се знае дали ще успеят да се наложат, а и като се има предвид какви защитници купува Пеп... по-добре да налага Андреу Фонтас и Марк Бартра. ;)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 07 юли 2011 18:31

Напоследък не ми остава много време за да пиша, но ви чета размислите редовно...) :)

Фонтас е според мен много класен защитник за възрастта си и подобно на Пике има поглед над играта и в атакуващ план. Аз не веднъж съм казвал, че много ми допада като играч -със покойствието в играта и погледа напред. Пеп го пускаше няколко пъти като ляв бек, но според мен мястото му е в центъра. За мачове с по-непретенциозни съперници ще се справи много добре. А така ще натрупа опит и самочувствие и ще се чувства като част от отбора. Вижда се, че на чужденците им е много трудно да се адаптират към специфичната игра на Барса, каталунския език и порядки и им трябва доста време. Погледнете, че от последните 15-тина трансфера само играчи от испанското първенство и от школата успяха да се наложат в отбора . :) :) :) Хубаво лято.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 юли 2011 22:12

Програмата има значение само за Жозе Моуриньо.
Ако наистина си добър, ще си направиш сметката кога и къде да се напънеш и да върнеш газта.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
radkov95

Мнениеот radkov95 » 08 юли 2011 10:57

БАРСА ШАМПИОН !
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ
[/center]

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 15 юли 2011 11:41

А Фонтас?! ;) Той е ЦЗ! По-добре да даваме път на момчетата от школата, отколкото да даваме пари за измислени защитници дето не се знае дали ще успеят да се наложат, а и като се има предвид какви защитници купува Пеп... по-добре да налага Андреу Фонтас и Марк Бартра. ;)[/quote]

Абсолютно, и аз съм на същото мнение,като се има впредвид с каква школа разполагаме е грях да не налагаме талантите си.
Аз към Фонтас и Бартра също мога да добавя и Серхи Роберто,въпреки,че не е ЦЗ 8-) . Друг е вече въпросът как си продаваме надеждите в Челси и такива,дето по школа с нас ни най-малко могат да се мерят. Най-добре е да си пазим талантите,па да не се повтори случаят "Сеск" :|
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “Барселона”