Фен тема за Мони Райков!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Фен тема за Мони Райков!
От мен започна за хвалбата за Райков и с тази тема му придавам моето уважение.Днес направи добро включване и показа,че ще се бори за титулярно място в ляво на атаката и Тошко Христов няма да му е лесно.Успех му пожелавам и дано в негово лице се роди новия Мартин Петров,защото с играта си в Ботев Враца ни напомни за него в ранните му стъпки.Дано скоро и Герена запее неговото име,както беше на стадиона под Околчица.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
-
- Контакти:
Re: Фен тема за Мони Райков!
Успех на Райков!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Ако авторът на темата вземе малко да се успокои покрай този Райков, ще бъде доста добре.
Фен тема ще му се открие непринудено, когато наистина направи нещо за Левски. Такива слагания на каруци пред коня, никак не са за предпочитане.
Фен тема ще му се открие непринудено, когато наистина направи нещо за Левски. Такива слагания на каруци пред коня, никак не са за предпочитане.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Да го похваля и аз момчето.Несъм го видял дне скакво е играл,но.Аз съм от Велико Търново,но той ми направи много силно впечатление на мач срещу Етър преди няколко месеца, буквално счупи кръстовете на защитниците на Етър тогава,много бърз и техничен футболист.Определено с бъдеще и се надявам да играе много успешно в левски а и след това в чужбина.Опредлено талант.Успех на Симеон Райков.
С риск да бъда нахулен, кой по дяволите е тоя ?

- BLUE CHAMPIONS
MoNteSo написа:С риск да бъда нахулен, кой по дяволите е тоя ?![]()
Райков!, Симеон Райков
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
MoNteSo написа:С риск да бъда нахулен, кой по дяволите е тоя ?![]()
Прав си да питаш. Темата е абсурдна отвсякъде.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Бях сигурен,че ще има недоволни,но скоро някои ще си връщат думите назад.Райков е играч на Левски и ако това е абсурдно за някои,ок.За разлика от повечето ни таланти,той ще получава шанс и ще го управдае.Поздрави на всички и който не му харесва,да не пише

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- TEDIMAR99
- Контакти:
Аз съм от Враца и знам кой е Райков а тои е един много талантлив играч.Има бързина,техника и силна левачка
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
Отдалече се вижда,че това момче има много качества.Дали ще ги развива и показва е друг въпрос и си зависи от него.Бих искал обаче да питам тези,дето са го гледали във Враца-би ли могъл да играе отдясно на атаката?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!