Ръководството на Ботев Пловдив избра директор на детско-юношеската школа на клуба. Това е Николай Киров, който в последните няколко сезона бе старши треньор на Спартак Пд. Бившият вратар ще бъде топлата връзка между наставника на представителния тим Петър Хубчев и треньорите в школата.
Киров потвърди, че основната цел на ДЮШ ще бъде в бъдеще тя да се превърне в гръбнак на мъжкия отбор. „Много се радвам, че ще работя за Ботев. Аз няма да определям политиката в школата, тъй като клубът има такава. Целта ни ще бъде след известно време Ботев да се захранва предимно със свои юноши. Ще има нови и интересни неща в нашата академия. Надявам се да оправдая гласуваното ми доверие.”, бяха първите думи на Николай Киров след назначаването му за директор на ДЮШ.
С неговото назначаване няма да настъпят промени в треньорския състав на школата. Единствено наставникът на набор 97 Стоян Димитров е пред напускане заради възможността да поеме отбора на Свиленград във "В" група.
Николай Киров е новият директор на ДЮШ на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Николай Киров е новият директор на ДЮШ на Ботев
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 14 юни 2011 17:07, променено общо 1 път.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Николай Киров е новият директор на ДЮШ
Освен да му пожелаем успех на Белия.Дано се постарае в Ботев.
Re: Николай Киров е новият директор на ДЮШ
нз майна аз по принцип съм малко резервиран относно него но щом ръководството му се е доверило ще го направя и аз и освен да му пожелая успех друго няма какво да направя!Напред БОТЕВ 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Николай Киров е новият директор на ДЮШ на Ботев
С Митьо Младенов, какво стана?
По лошо назначение от това едва ли можеше да се измисли.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
nik_bg1 написа:С Митьо Младенов, какво стана?
Главен скаут, от това, което пише.
Не натискайте ТУК!
daimio написа:По лошо назначение от това едва ли можеше да се измисли.
А бе,не мога да те разбера,бе човеко.Какъв ти е зорът на теб сега? Защо не оставиш хората
намира да си вършат работата,а пък,ако не си я вършат както трябва,то ще си проличи и ще последват съответните действия от страна на ръководството.Аз лично заставам зад абсолютно всяко действие на ръководните лица в клуба,а щом Марин е сред тях,можем да очакваме само добро за отбора.
-
- Контакти:
Нека видим работата му и тогава да го съдим. Повече ме притесняват левон и мечечиев.
selby1912 написа:daimio написа:По лошо назначение от това едва ли можеше да се измисли.
А бе,не мога да те разбера,бе човеко.Какъв ти е зорът на теб сега? Защо не оставиш хората
намира да си вършат работата,а пък,ако не си я вършат както трябва,то ще си проличи и ще последват съответните действия от страна на ръководството.Аз лично заставам зад абсолютно всяко действие на ръководните лица в клуба,а щом Марин е сред тях,можем да очакваме само добро за отбора.
Твое мнение-моето е по горе.
Изобщо не ми се иска да обяснявам защо така мисля.