Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batekrasi
Контакти:

Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Мнениеот batekrasi » 11 юни 2011 23:12

Съгласен съм,че не е точно тук мястото на темата ми, но си мисля,че форумът на Гонд е достатъчно посещавано място ,в което мога да изразя мнението си относно "звездите" ни. Днес щерката ми беше на концерт на "Пълна лудница" в Ямбол. Тя е 6-ти клас. След концерта се е докопала до Рачков и му е поискала автограф. Селянина обаче й е отказал ... Казал й че автографи е раздавал когато трябва ... Детето се прибра разплакано от унижението и се чуди защо "Бекъма" се е отнесъл така с нея ... Отговорих й,че той не е никакъв Бекъм, а е оригинален цървул и простак и че образа от телевизията няма нищо общо с истинския Димитър Рачков. Единия е забавен , а другия е див селянин. За втори път се убеждавам що за "човек" е тоя Рачков. Преди време прати мутри да плашат бременна жена защото си мисли,че съпругът й е откраднал кучето му . Незнам дали познавате "идоли" в България, но за мен почти всички са чукундури и с радост бих ги поставил на мястото им ,когато имам възможност. Дано не изтрият темата ми поне в следващите 25 минути... Вярно е,че не възхвалявам "Левски" ,но ...
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Мнениеот modor » 11 юни 2011 23:18

Не искам да го защитавам но аз съм имал няколко контакта с него и съм останал с много добри впечатления.
Но и на мен ми направи впечатление,че не обича много много да дава автографи.Но пък за сметка на това обича да се снима.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2011 23:19

Ами донякъде реакцията на Рачков е разбирам... да не мислиш, че на известните хора у нас им е лесно ? Всеки ги спира навсякъде, иска им автографи, иска да се снимат, да ги питат нещо... ми то ти писва в един момент да обръщаш внимание на всеки ;) + ако е бил малко изнервен и ето ти логично обяснение за поведението му...

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 11 юни 2011 23:20

Рачков е чорбар,лайното Слави Трифонов също,явно има някаква пряка зависимост между идиотизма и кой футболен клуб подкрепяш.
Батков вън!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 юни 2011 23:20

Какво се възмущаваш, голям човек си,знаеш приказката "дай му на българина власт или пари и му гледай сеира"
[offtopic]а и това е знак да подготвяш постепенно дъщеря си да спре да вярва в приказки и чудеса ;)[/offtopic]
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 11 юни 2011 23:28, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 23:20

Съгласен съм, че повечето известни личности са надути олигофрени. За Рачков и аз съм чувал същото, ето ти потвърждаваш. Явно наистина не струва, а постъпката му е много тъпа и надменна, какво му пречи да зарадва детето ти? Нали затова е тоя концерт?
Иначе има и свестни момчета, Станислав Ангелов е учил в моето училище, с приятели сме си говорили с него като сме го виждали, понеже има някакво дете-роднина там. Дойде и на нашето изпращане, един приятел е говорил с него, а пелето е настоял да си говорят на 'ти" и се е държал съвсем човешки. ;) Доколкото знам и с Йовов е същото ;)
Иначе не знам дали някой от вас е бил на световното по ски или на онова благотворително състезание, провело се през февуари на Витоша, но там се струпаха някои от големите звезди в този спорт. За да ви стане по-ясно, представете си че са дошли шави, Пуйол, Балак, Дрогба, Джерард, Лампард, Санети, Ето'о и Пато в ските. тези хора бяха бяха супер позитивно настроени към абсолютно всички, не отказаха на нито един фен снимка или автограф, а най-хубавото е, че им личеше от далече, че го правят с кеф, а не с отвращение! :) :geek: По това се познават големите личности :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 11 юни 2011 23:23

nostradamus написа:Рачков е чорбар,лайното Слави Трифонов също,явно има някаква пряка зависимост между идиотизма и кой футболен клуб подкрепяш.

+1 8-)
Стойчев ходи си в Италия и повече не стъпвай в България !

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 11 юни 2011 23:23

Аз имам автограф от него ! Видях го в " Морската градина " и ми даде с усмивка !
Кишишев и Милко също ми дадаха в Морската :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2011 23:28

Боже господи,щом и човек като Димитър Рачков,почнахте да плюете,нещата значи не са добре.Очаквам скоро и към Краси Радков да има подобна тема.Рачков е уникален не само като актьор,но и като човек,не може да се определя какъв човек е той само,защото не бил дал автограф на някакво дете.Не се и знае каква е била точно ситуацията,може да се бъзикал,но момичето да не е разбрало.Нашите звезди поне не са като американсктие,които всеки втори се си има работа с наркотици,курви,скандали,алкохол и т.н

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 23:30

dunavfc написа:Боже господи,щом и човек като Димитър Рачков,почнахте да плюете,нещата значи не са добре.Очаквам скоро и към Краси Радков да има подобна тема.Рачков е уникален не само като актьор,но и като човек,не може да се определя какъв човек е той само,защото не бил дал автограф на някакво дете.Не се и знае каква е била точно ситуацията,може да се бъзикал,но момичето да не е разбрало.Нашите звезди поне не са като американсктие,които всеки втори се си има работа с наркотици,курви,скандали,алкохол и т.н

Пич, тва са някакви актьори, не са национални герои, че да не можем да ги "плюем"! :roll: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”