Ремонт на "Тича" няма да има !!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

fraport
Контакти:

Ремонт на "Тича" няма да има !!!!

Мнениеот fraport » 11 юни 2011 12:10

Ремонт на "Тича" няма да има, поне това лято
Дългоочакваното подновяване на домът на Черно море стадион "Тича" все още не е започнало и по всичко личи, че и това лято няма да се извърши.

Откакто е приключил шампионата до сега на стадиона не са стартирали никакви ремонтни работи, а и по нищо не личи, че въобще се очакват такива.

Кореспондентът на Novsport. com във Варна направи опит да научи нещо повече по - въпроса, но за съжаление никой от ръководството и персонала на отбора не пожела да даде конкретен отговор дали въобще предстои подобно ремонтиране на спортното съоръжение. Един от служителите в тима от морската столица сподели, че подробности около тази тема ще има в по - късен етап, тъй като по - голямата част от персонала в момента е в почивка.

Както е известно през зимата излезе информация, че през лятото предстоят мащабни ремонтни дейности на стадион "Тича", след които той щял да изглежда по - европейски образец.

Част от плануваните обновления на съоръжението от страна на ръководството на варненци бе, да се изгради нова трибуна, подмяна на всички седалки, монтиране на светлинно табло, подобряване на тревната настила и дори бе предвидено нейния размер да се увеличи, за сметка на пистата с цел стадиона да придобие английски тип.

:roll: Е ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО , НЕ СТИГА ЧЕ ЧАКАМЕ СТАДИОН ВАРНА ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ СТРОИ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ АМИ И ТИЧА НЯМА ДА УПРАВЯТ ................ТАКА СИ И МИСЛЕХ , ЧЕ ЩЕ СТАНЕ СЛЕД КАТО ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ ОБЯВИХА , ЧЕ ЗАПОЧВАЛИ СТАДИОН ВАРНА ТАЗИ ГОДИНА НО НЕ МОЖЕЛИ ДА КАЖАТ ТОЧНО КОГА . ЯСНО Е ЗАЩО БЕШЕ НАПРАВЕНО ТОВА ЗА ДА ИМА ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ НАПРАВИ РЕМОНТ НА ТИЧА .................ВЪПРОСА МИ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО И КЪМ ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ОТБОРА Е НОРМАЛНО ЛИ Е ВАРНА ДА ИМА ТАКЪВ '' СТАДИОН '' КАТО ТИЧА ......ВЕЧЕ СМЕ 2011 ГОД НЕДОПУСТИМО Е НА ОТБОР КАТО НАШИЯ С ТАКИВА ТРАДИЦИИ И С ПРЕТЕНЦИИ ЗА УЧАСТИЕ В УЕФА ДА ИГРАЕ НА ТОВА ПОДОБИЕ НА СТАДИОН .... И ДОРИ ОЩЕ ДНЕС ДА ЗАПОЧНЕ ИЗГРАЖДАНЕТО НА СТАДИОН ВАРНА ТОВА В НАЙ -ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ 4-5 ГОД .........ОЩЕ ТОЛКОВА ЛИ ЩЕ ТОЗИ СТАДИОН ЩЕ Е ЛИЦЕТО НА ВАРНА .....СРАМОТА !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 12:11

Що бе, на терена кво има да му се прави? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 юни 2011 12:12

Екстра си е терена. Няма нужда от подмяна ;) :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 12:25

честито.освен да се молиме любимите ни отбори като играят там да не вали дъжд :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 11 юни 2011 12:38

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот POPCORN на 11 Юни 2011 11:25
честито.освен да се молиме любимите ни отбори като играят там да не вали дъжд :lol: :lol:

......................... ТЕРЕНА НАИСТИНА Е МНОГО ЗЛЕ НО МИСЛЯ ЧЕ ТЕМАТА СЕ ПРЕЕКСПОНИРА ВЕЧЕ , ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДОМАКИНСКИ МАЧА ТРЕВАТА БЕШЕ В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ , УМИШЛЕНО СЛЯЗАХ НА ТЕРЕНА ЗА ДА Я РАЗГЛЕДАМ ОТБЛИЗО , НЕ ЧЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАЗИ НА АРМИЯТА НО СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е БИЛА ПО-ДОБРА ( ГОВОРЯ ЗА М. МАЙ)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 11 юни 2011 12:42

fraport написа:* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот POPCORN на 11 Юни 2011 11:25

......................... ТЕРЕНА НАИСТИНА Е МНОГО ЗЛЕ НО МИСЛЯ ЧЕ ТЕМАТА СЕ ПРЕЕКСПОНИРА ВЕЧЕ , ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДОМАКИНСКИ МАЧА ТРЕВАТА БЕШЕ В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ , УМИШЛЕНО СЛЯЗАХ НА ТЕРЕНА ЗА ДА Я РАЗГЛЕДАМ ОТБЛИЗО , НЕ ЧЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАЗИ НА АРМИЯТА НО СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е БИЛА ПО-ДОБРА ( ГОВОРЯ ЗА М. МАЙ)

Нормално е месец май да е ОК, но проблема е в късната есен и началото на пролетта!
Иначе това е много лоша новина, не е нормално стадионите да изглеждат толкова трагични! Как после да ходят хората на мачове като стадионите ни са опасни за хората???
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 юни 2011 12:57

Прав е колегата по горе.Още като обявиха преди два-три месеца,НИ В КЛИ-НИ В РЪКАВ,че започват стадион Варна,беше повече от ясно ,че ремонт на Тича няма да има.Да не забравяме че идват избори и загубилите ги ще изпаднат в безтегловност.А след това вече няма да има съвместно с общината спортно АД,защото новите няма да имат интерес.Но това е видно още от момента в който Бойко дойде на власт.Винаги съм се бъзикал с прители,които знаят че съм отявлен антикомунист и заклет моряк,че с тези собственици,или трябва да се откажа от отбора,или да се откажа от убежденията си.Без комуняги на власт,Черно море няма да има собственик наливащ пари в отбора.Не че комунягите дават,но понеже имат възможност за много врътки,все нещо остава и за футбола.А така сме в патова ситуация.Единствен шанс,колкото и зле да звучи,е Чечо Генов наистина да покаже сериозен поптенциал и буквално да направи с пръдня боя.Сега е момента да пусна един линк за южноамериканец когото чакаме да си разтрогне договора и да дойде като свободен агент на Тича.http://more.info.bg/article.asp?topicID ... sueID=3186.Сега да запитам аз.Абе като е с договор и толкова добър,как биха го изтървали без пари и как не го видя някой малко по сериозен клуб,че да го вземе той?Абе луда работа.Като гледам всички сме един дол дренки,с изключение на Лудогорец и Литекс.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 юни 2011 13:30

POPCORN написа:честито.освен да се молиме любимите ни отбори като играят там да не вали дъжд :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: Направо с кубинки да излизат на терена :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 11 юни 2011 13:32

Това, че няма да има ремонт на "Тича" това лято не е голяма новина. То е ясно, след като още не са започнали да правят нищо. В статията обаче не се посочва причината. А тя е, че СТАДИОНЪТ ОЩЕ НЕ Е НА ЧЕРНО МОРЕ! Бойко Борисов уж даде стадиона и залите на варненци преди година, ама всъщност не е така. Спортният комплекс още е собственост на областна управа. Отдаването на стадиона и залите се бави заради някакви проблеми с документацията. За това няма и ремонт, все още.

А иначе от ръководството на Черно море кандидастват по програма за отпускане на пари за ремонт от УЕФА. Не съм сигурен за името на програмата, но по нея може да се получат средства между 30 и 80% от цялата сума по проекта. Процентът зависи от решението на европейската централа. Основното изискване на УЕФА за отпускане на пари обаче е, стадионът да бъде собственост на футболния клуб. Той все още не е и за това от УЕФА все още не отпускат пари. А иначе проектът, разработен от собствениците на клуба, за обновяване на "Тича" е на стойност 4 млн. лева. Той включва изграждането на ел. осветление, табло, нова трибуна, подмяна на терена и т.н. Повечето неща се знаят. След ремонта стадион "Тича" трябва да има капацитет между 13 500 и 14 000 места.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 юни 2011 13:35

Това е така, нашия "любим" кмет въобще няма намерение да отпуска стадиона и вероятно затова се чака да минат изборите с надеждата на собствениците някой човек на човека-вселена да спечели.

Върни се в “Черно море”