Цирк със срещата за Ботев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

032canar1912
Контакти:

Цирк със срещата за Ботев!!!

Мнениеот 032canar1912 » 29 дек 2008 17:39

Христолов:
Бял човек съм - не отивам на среща, докато не ме покани лично Ирена Кръстева
29 декември 2008 | 17:22
От: Никола Костадинов

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
Пловдив. Драмата около продажбата на пловдивския Ботев се засилва с всеки изминал час. Днес в късния следобед лицето с административно неизяснени функции при "канарчетата" Христо Андреев отправи покана към президента Димитър Христолов за нова среща с кандидат-купувача Ирена Кръстева, но скоро след това стана ясно, че мероприятието няма да се състои. Този път със сигурност причината е в "обесения" вчера собственик на "жълто-черните" акции. Той го удари на достойнство и обяви, че покана приема единствено от бизнес-партньора си - т.е. от самата Ирена Кръстева. "Днес Христо Андреев ми се обади да ме праща на някакви адреси в София. Аз обаче не отивам никъде, докато не получа покана лично от кандидат-купувача Ирена Кръстева. Искам с мен да се отнасят като с бял човек, а не да ми се изпращат посредници все едно преговарям и аз не знам с кого. Многократно казах, че искам да финализирам тази така дълго проточила се сделка, но как да се вдигна за среща с човек, който не иска да говори лично с мен. От посредници съм се напатил - именно заради тях продажбата зацикли", заяви пред Sportline.bg Христолов. Така той остави отворен въпроса за комуникацията, ако въобще има такава, между двете уж преговарящи страни. Крумовският бизнесмен хвърли допълнителна яснота и върху раздадените днес пари за заплати в Ботев. "Не мога да оставя футболистите без пари за Нова година и след това клубът да ги изгуби на Арбитража. Извадих накуп над 80 хиляди лева, като 20 от тях идват от телевизионните права, а останалите са от моя джоб", категоричен бе Христолов.

ЕЕЕЕееееебаси!!!!!!!!!! Какво става вече ТОВА Е ЦИРК!!!!!!!!!! Не знам кой крив и кой прав - дано се появи някой като Гриша Ганчев, за който да сме сигурни, че го интересува футболът

ИВАН77
Контакти:

Re: Цирк със срещата за Ботев!!!

Мнениеот ИВАН77 » 29 дек 2008 17:43

селския тарикат на разсърден са прави боклука мръсен.Дано не направи пак някаква селска простотия и да развали сделката

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 29 дек 2008 17:53

ИВАН77 написа:селския тарикат на разсърден са прави боклука мръсен.Дано не направи пак някаква селска простотия и да развали сделката

Не вярвам ... доста е алчен ,за да не отиде на срещата ! :evil:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 29 дек 2008 18:17

аз съм локомотивец ,но ако построят МОЛ на мястото на колежа ще ме е яд ,говори се за село белащица ,някви са го гледали стадион4ето ,ами ако е истина?

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 29 дек 2008 18:18

Какви ли новини няма да излезат не вярвам, но от селю всичко се очаква!

Ако не отиде го признавам за идиот на планетата :!:

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 29 дек 2008 18:47

Мамка му ******* :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Умри бе селянин!

Потребителски аватар
ULTRAS LOKO PLOVDIV
Контакти:

Мнениеот ULTRAS LOKO PLOVDIV » 29 дек 2008 18:51

ПАПАГАЛИ ГЛЕДАИТЕ КАКВА СНИМКА НАМЕРИХ В НЕТА!!!!
Изображение
Изображение

maina

Мнениеот maina » 29 дек 2008 18:54

ULTRAS LOKO PLOVDIV написа:ПАПАГАЛИ ГЛЕДАИТЕ КАКВА СНИМКА НАМЕРИХ В НЕТА!!!!
Изображение

сложи си я в рамка ... :mrgreen:

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 29 дек 2008 19:00

Селския ако и този път завърти някакъв номер,не трябва да остане жив!Това е истината и май единственото решение,чашата преля!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Ботев”