Кокал, благодарим Ти и ... ДОВИЖДАНЕ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- white power
- Контакти:
Кокал, благодарим Ти и ... ДОВИЖДАНЕ!
Разочарованието ми от финала е голямо, но въпреки това преживяването както на самия финал, така и на лудите мачове срещу Черноморец и Пирин ме кара да кажа едно благодаря на Велев за самата тръпка и емоция. За играта, резултатите, класирането, та ако щете и заради държанието на Кокала, неподхождащо в повечето случаи на името на Славия има само една дума и тя е ОСТАВКА! Умишлено не казвам да бъде освободен, а да постъпи като мъж за какъвто се има и сам да се оттегли. От дете съм на стадиона и не помня моят отбор да е играл толкова идиотски, безмислен и безрезултатен футбол, гарниран с загуба след загуба. Така, че мисля заглавието обобщава всичко: Емо, благодарим Ти за емоциите, но на Славия са нужни победи и купи за които се иска доста повече от това да си добър мотиватор. Поне изиграй бенефисния си мач срещу Локо Сф така, че да не се червим за пореден път на стадиона, заради твоята чест и тази на феновете на Славия, които заслужават много повече от това което клубът им дава в момента.
- Levskar_90
Re: Кокал, благодарим Ти и ... ДОВИЖДАНЕ!
Кокала трябва, да остане в Славия. Спечели титлата в първия си сезон като треньор на Левски и то със един от най - слабите отбори на Левски в историята. След това доведе Славия до финала, и само съдията го лиши и от купата. Кокала е добър треньор 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- white power
- Контакти:
Ако толкова ти харесва си го вземете обратно в Левски, и без това търсите треньор.
А сега сериозно - незнам колко мача на Славия си гледал, но все си мисля че с тези футболисти 13 загуби за един полусезон и нито един стойностен мач няма място при нас.

А сега сериозно - незнам колко мача на Славия си гледал, но все си мисля че с тези футболисти 13 загуби за един полусезон и нито един стойностен мач няма място при нас.
Levskar_90 написа:Кокала трябва, да остане в Славия. Спечели титлата в първия си сезон като треньор на Левски и то със един от най - слабите отбори на Левски в историята. След това доведе Славия до финала, и само съдията го лиши и от купата. Кокала е добър треньор

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Levskar_90
ros написа:Levskar_90 написа:Кокала трябва, да остане в Славия. Спечели титлата в първия си сезон като треньор на Левски и то със един от най - слабите отбори на Левски в историята. След това доведе Славия до финала, и само съдията го лиши и от купата. Кокала е добър треньор
![]()
![]()
Във Варна май е доста сериозно слънцето... грее и не прощава. Предизвиква акутна енцефаломалация у някои
Кое е невярното, което казах ?!? За два сезона като тренъор има титла и финал за купата, хайде свали червените очила и се поклони пред таланта на Емил Велев

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
-
- Контакти:
Levskar_90 написа:ros написа:Levskar_90 написа:Кокала трябва, да остане в Славия. Спечели титлата в първия си сезон като треньор на Левски и то със един от най - слабите отбори на Левски в историята. След това доведе Славия до финала, и само съдията го лиши и от купата. Кокала е добър треньор
![]()
![]()
Във Варна май е доста сериозно слънцето... грее и не прощава. Предизвиква акутна енцефаломалация у някои
Кое е невярното, което казах ?!? За два сезона като тренъор има титла и финал за купата, хайде свали червените очила и се поклони пред таланта на Емил Велев
А ти са скрий някъде братле ахаха съдията победил славия злетак ахахаха колко жалко е да си ГОВЕДО

- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Много загуби натрупа, Славия заслужава по-добър наставник!
Колкото до мача с Черноморец - не се засягай но там ..., сам знаеш как и защо така завърши мача.
тоя същия ходи и гологлав
не се пази от летящите кълвачи 
Колкото до мача с Черноморец - не се засягай но там ..., сам знаеш как и защо така завърши мача.
ros написа:Във Варна май е доста сериозно слънцето...
тоя същия ходи и гологлав

Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 26 май 2011 00:39, променено общо 1 път.
Levskar_90 написа:Кокала трябва, да остане в Славия. Спечели титлата в първия си сезон като треньор на Левски и то със един от най - слабите отбори на Левски в историята. След това доведе Славия до финала, и само съдията го лиши и от купата. Кокала е добър треньор
Айде пак да си говорим, ама по-трезво, а... Не се излагай, за 20 годишен пишеш доста простотии, честно

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- tomatomov197
- Контакти:
Има наредена титла с левски и се класира за полуфинала със съдийска помощ в мача с черноморец , говоря за гола от засада за 4-4 . после късмет при дузпите и то 2 пъти .
Кокльо е много зле като треньор. С Левски и ЦСКА шампион лесно се става, така че това не е аргумент. Славия стигна до финала с голяма доза късмет (лесни противници, съдийски грешки, дузпи), а такива ултра слаби шампионатни мачове аз лично не помня.
С футболистите, с които разполагат белите и един наистина добър треньор, щяха сигурно да са в тройката.
С футболистите, с които разполагат белите и един наистина добър треньор, щяха сигурно да са в тройката.