Изп.директор на Миньор призна,че Миньор е взел ПОДКУП!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Изп.директор на Миньор призна,че Миньор е взел ПОДКУП!!!

Мнениеот ShooterMan » 23 май 2011 12:18

Изпълнителният директор Миньор - генерал Йордан Димитров в ефир призна,че Миньор е взел пари под масата преди мача с Черно Море!Питам аз,къде е прокуратура и полиция?Доколкото знам даването и вземането на ПОДКУПИ в България е престъпление наказуемо със затвор или се лъжа?Някой ще разследва ли кой и най-важното - ОТ КОЯ ЧЕРНА КАСА е извадил ПОДКУПИТЕ за Миньор?Доколкото знам и укриването на данъци в България е престъпление,а очевидно имаме работа с пари които АД-тата дали ПОДКУПА и АД-то приело ПОДКУПА не са декларирали!Налице са куп престъпни деяния и липса на какъвто и да е морал.Отново питам-ще има ли санкции за това раздаване и приемане на ПОДКУПИ?Ще има ли санкции за укритите и недекларирани пари(приходи,разходи,данъци)?Поне глупостите за мъжките момчета от Перник и феърплея бяха разсеяни.Черно Море е единствения отбор играещ феръплей - срещу нас се пращат съдии,срещу нас се плащат и ПОДКУПИ...но явно имаме друг морал и чест щом продължаваме да се борим само с честни средства.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
caci

Re: Изп.директор на Миньор призна,че Миньор е взел ПОДКУП!!!

Мнениеот caci » 23 май 2011 12:26

И за какво точно е взел пари,да играе честно срещу Черно море ли???
Защото,ако са им дали пари за победа над Черно море какъв подкуп е това???
Или пък Черно море не са искали да дадат достатъчно???
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 май 2011 12:30

Ако някой отбор е дал пари - Миньор да бие , то за мен няма подкуп , целта на играта е всеки отбор да се бори за победа ! Тези пари са по скоро премия .

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 май 2011 12:30

ShooterMan написа:Изпълнителният директор Миньор - генерал Йордан Димитров в ефир призна,че Миньор е взел пари под масата преди мача с Черно Море!Питам аз,къде е прокуратура и полиция?Доколкото знам даването и вземането на ПОДКУПИ в България е престъпление наказуемо със затвор или се лъжа?Някой ще разследва ли кой и най-важното - ОТ КОЯ ЧЕРНА КАСА е извадил ПОДКУПИТЕ за Миньор?Доколкото знам и укриването на данъци в България е престъпление,а очевидно имаме работа с пари които АД-тата дали ПОДКУПА и АД-то приело ПОДКУПА не са декларирали!Налице са куп престъпни деяния и липса на какъвто и да е морал.Отново питам-ще има ли санкции за това раздаване и приемане на ПОДКУПИ?Ще има ли санкции за укритите и недекларирани пари(приходи,разходи,данъци)?Поне глупостите за мъжките момчета от Перник и феърплея бяха разсеяни.Черно Море е единствения отбор играещ феръплей - срещу нас се пращат съдии,срещу нас се плащат и ПОДКУПИ...но явно имаме друг морал и чест щом продължаваме да се борим само с честни средства.

Какъв подкуп е това да дадеш премия на един отбор да победи друг? Ако са дали парите Миньор ДА ПАДНЕ, вече наистина е подкуп.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 23 май 2011 12:33

На мен лично като ми дават заплата ми се удържат данъци. Няма лошо да се дава премия без значение откъде идва. Въпроса е че трябва да е прозрачно. Иначе хвала на отбори като Миньор че си изиграха мача както трябва. За разлика от други. За себе си аз съм горд със моя Черно Море.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 май 2011 12:33

Аз доколкото знам според правилника това да вземеш пари за да играеш мъжки също се води подкуп. Друг е въпросът, че това е може би едно от най-малоумните правила във футбола изобщо. Даже преди 2-3 години в Румъния бяха наказали Стяуа за такова нещо - бяха платили на трети отбор да играе на 100% срещу Клуж, или нещо подобно.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 май 2011 12:35

Значи от утре трябва да даваш по 20 лева на КАТ-аджията за да ти засича ЧЕСТНО с радара и по 20 лева на доктора,за да ти поставя точна диагноза,така ли?Ако не бяха взели ПОДКУПА какво щяха да направят Миньор?Да паднат ли?Значи ако не вземат ПОДКУПИ не играят честно,така ли излиза?Така ли играха на предното си домакинство с Черноморец(0:1),не има дадаха ПОДКУПИ и паднаха,това ли стана?Или с Локо Пд там където за 10 минути получиха 3 гола и паднаха 3:0 от тях(Лазаров нарече Миньор мъжки момчета,може би е имал предвид лесната 3-ка с която ги биха)?Черно Море подкупи не дава,мисля,че и най-големия черногледец видя как неиграещия за нищо Монтана,а после и Миньор ни взеха точки,защото ПОДКУПИ не даваме,но въпроса е - защо прокуратура и полиция не се самосезира и не види кой е дал ПОДКУПА,кой го е приел,този дето го е дал откъде е взел парите - и съответно да осъди лицата извършили престъплението :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 май 2011 12:37

ShooterMan написа:Значи от утре трябва да даваш по 20 лева на КАТ-аджията за да ти засича ЧЕСТНО с радара и по 20 лева на доктора,за да ти поставя точна диагноза,така ли?Ако не бяха взели ПОДКУПА какво щяха да направят Миньор?Да паднат ли?Значи ако не вземат ПОДКУПИ не играят честно,така ли излиза?Така ли играха на предното си домакинство с Черноморец(0:1),не има дадаха ПОДКУПИ и паднаха,това ли стана?Или с Локо Пд там където за 10 минути получиха 3 гола и паднаха 3:0 от тях(Лазаров нарече Миньор мъжки момчета,може би е имал предвид лесната 3-ка с която ги биха)?Черно Море подкупи не дава,мисля,че и най-големия черногледец видя как неиграещия за нищо Монтана,а после и Миньор ни взеха точки,защото ПОДКУПИ не даваме,но въпроса е - защо прокуратура и полиция не се самосезира и не види кой е дал ПОДКУПА,кой го е приел,този дето го е дал откъде е взел парите - и съответно да осъди лицата извършили престъплението :!:

Мисля, че всички сме съгласни, че щом това е урегулирано като нарушение, то то трябва да се накаже :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 май 2011 12:38

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ :!:

Чл.301(1)Длъжностно лице ,което приеме дар или каквато и да е друга имотна облага , която не му се следва , за да извърши или да не извърши действия по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие , се наказва за подкуп с лишаване от свобода до пет години .

Изп. директор на Миньор длъжностно лице ли е?ПОДКУПА който са взели той и играчите на Миньор следвало ли е да ги получат?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 май 2011 12:38

какъв подкуп бе :lol: ти какво искаш да не вземат нищо и да паднат от вас без да се напрягат
това с даването на пари на други отбори за да скочат на техните съперници го има навсякъде,в ИСПАНИЯ винаги когато Реал и Барса се борят последните кръгове раздават куфари с пари на всеки отбор с който играят
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Миньор”