Трябва да се вземат някакви мерки!Не може да обясняват че вътре им е тясно и да вадят чергите отвън и демонстративно да се молят!То всеки може да каже че е тясно и да си прави каквото иска!Тука има ли държава или не?!
"Вчера и онзи ден ние сме предупредили. Десислав Чуколов днес даде предупреждение двата участъка на ІІІ-то РУ и V – РУ, че вчера част от тези ислямисти от джамията са казали на наши активисти, които минават с една кола – само да дойдете утре – понеже те знаят - ще видите какво ще стане, има закана за физическа разправа и полицията е предупредена за това нещо. Полицията не взима мерки спрямо тези, които са ни заплашили, а арестуват наши хора". Това заяви Сидеров в Народното събрание, час след сблъсъците пред "Баня Башъ".
Той упрекна българското МВР и заяви, че за него е срам и позор, че носят български пагон.
"С очите си видях как заместник-главният мюфтия отиде да шушне нещо на Кикьов и дори от микрофона попитах – ""Кикьов, кой ти нарежда на теб мюфтията или шефът на СДВР"", каза Сидеров, предаде Фокус."
Какво мислите за боя пред джамията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Какво мислите за боя пред джамията?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- ace_ventura
- Контакти:
Re: Какво мислите за боя пред джамията?
Мислим, че държавата е тотал щета, а сидеров мята прах в очите на хората и се занимава с глупости.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
Мисля че идеята за протеста е добра ,т.е. да се спре чуването на ходжата в центъра на София по тонколоните на джамията . Тук официалната религия е друга, така че ще минат и без да се чува ходжата по уредба . За молещите се извън самата джамия също мислчя че не е никак добре . Като им е тясна джамията да си построят някъде по крайните квартали по-голяма !!!
Относно проявите на В.Сидеров е ясно че е направил пълен цирк !!!
Относно проявите на В.Сидеров е ясно че е направил пълен цирк !!!
Срамувам се! Това е огромно петно по България пред целият свят.
YA GUNNERS YA
- batmanlevski
- Контакти:
Петръ Младенов добре го беше казал " танковете ....... " там е спасението !!!!!!!!!
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
ace_ventura написа:Мислим, че държавата е тотал щета, а сидеров мята прах в очите на хората и се занимава с глупости.
+1
- obi4am_pirin
- Контакти:
Мисля че мюсюлманите трябва да са наясно коя е основната религия в България!И кой командвапарада!Те още малко и искат да са равноправни!Не става!Требва да се взимат мерки!И ние не трябва да се правим на много добри!По цяла Западна европа ги режат и за забратки и за джамии!Франция Белгия Швейцария!Да не се правим на по-европейци от тях!
хахахахах

- ace_ventura
- Контакти:
Pichichi написа: Като им е тясна джамията да си построят някъде по крайните квартали по-голяма !!!
Някак си, тъпо си се изказал

Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
ace_ventura написа:Мислим, че държавата е тотал щета, а сидеров мята прах в очите на хората и се занимава с глупости.
Превръщаме се от красива и богата на история - страна във държава от третия свят ... ЖАЛКА РАБОТА .....
-
- Контакти:
Срам ме е.Волен е наркоман заслужаващ дълъг затвор.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912
1912 SINCE 1912