ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Мнениеот staria » 19 май 2011 10:13

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКОМОТИВ

ВРЕМЕТО 9°/23° СЛЪНЧЕВО, ТОПЛО

Цени на билетите:
Всички до 16 г. - вход СВОБОДЕН!
Пенсионери - 2 лв.
Трибуна "Бесика" - 3 лв.
Трибуна "Спортклуб" - 5 лв.
Централна трибуна - 8 лв.
Вход за гости - 5 лв.

На този мач официално ще бъде даден старта на тържествата и празненствата по случай 85 годишнината от основаването на Локомотив Пловдив.

На 25/06/1926 се е родил днешния Локомотив Пловдив с името Пловдивски Спортклуб. На този ден, следвайки своите свободни граждански воли, клубовете Караджа и Атлетик сключили равнопоставен съюз.

Любов, гордост, радост, мъка, щастие, тъга - всички тези чувства вече 85 година ние феновете на Локомотив изпитваме с цялото си сърце и душа. Много поколения пловдивчани са били свързани и са работили за благото на нашия клуб през годините. Нека отпразнуваме подобаващо този юбелей! Всичко започва от мача с ЦСКА!

Сега и за мача. ЦСКАто винаги са ни били дразнител. В момента сме в ужасна форма, но и те (визирайки мача с Пирин) си мислят повече за купата и мача им в сряда със Славия, отколкото за нас. Надявам се много да вземем нещо този мач, особенно като чета коментарите на паламудите от Черно Море и да се класираме за ЛЕ. Все пак съм сигурен, че ако не ние, то Берое ще ги отнесе като бръмбар сламка и ще играе в Европа.
Статистиката в Пловдив от А група и националната дивизия(38/40 срещу АС23) е: 18 победи 18 равни и 17 загуби при голова разлика 67:71.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Мнениеот varnafen » 19 май 2011 10:22

Спокойно бе, само вие се борите за тая ЛЕ. Ще се класирате, то въпросът е след това какво правите...

а това за "паламудите" и желанието Ви бирой да ни отнесе не го разбирам...ама ти си знаеш.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 19 май 2011 10:25

Последния път когато ЦСКА гостува на Лаута , Локото си го отнесе с 0-5,но сега Локото е много по добър отбор.Според мен ние трябва да победим с 1-2

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2011 10:43

zlostar написа:
staria написа:Статистиката в Пловдив от А група и националната дивизия(38/40 срещу АС23) е: 18 победи 18 равни и 17 загуби при голова разлика 67:71.
:o :o :o
Луд си бате. Какво общо има предстоящия ви мач с един одавна не съществуващ клуб :shock: :shock: :shock:

Може и луд да съм, но според мен ЦСКА е естествен наследник на армейският клуб в София от преди войната, а това е точно АС23. Все пак става въпрос само за 2 мача, така че това не променя кой знае колко нещата.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 19 май 2011 10:45

Надявам се да победим,ще е много трудно,но не знам този мач е точно преди мача за купатаи не знам как ще реагират нашите.Иначе Локомотив в действителност е много,много по-добър отбор от онова 0-5.Все пак дано стане добър мач в който ЦСКА да спечели.Прогнозирам 2-1 за ЦСКА,дано позная.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 19 май 2011 10:46

Хм, ако ЦСКА открито заявяваха, че са наследници на АС, то добре, ала те си продължават с: "Клубът е основан 48ма и още същата печели титлата на България". Припознават АС само когато им изнася.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2011 10:47

varnafen написа:Спокойно бе, само вие се борите за тая ЛЕ. Ще се класирате, то въпросът е след това какво правите...

а това за "паламудите" и желанието Ви бирой да ни отнесе не го разбирам...ама ти си знаеш.

Проблема май е, че точно вие сте единствените, които се напъвате за там, ама сте толкова зле... Каквото и да направим след това, си е наш проблем. Досега не съм чул отбор от Андора или Сан Марино да се е отказал от европейски мачове, защото нямат шанс да вземат купата. Ако искаш всяка година да си играят само Барселона и Манчестър Юнайтед, защото другите нямат шанс, а? По глупав аргумент от това, какво ще правим не съм чувал.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2011 10:54

TheApostleOfFreedom написа:Хм, ако ЦСКА открито заявяваха, че са наследници на АС, то добре, ала те си продължават с: "Клубът е основан 48ма и още същата печели титлата на България". Припознават АС само когато им изнася.

Аз изразих лично мнение на основа оскъдните ми познания по история на българския футбол. Всеки има право да се припознава както намери за добре, това не е моя работа. Но тези цитати са обикновенно от книги и брошурки писани под влиянието на комунистическата власт и тяхното виждане/желание на нещата. Това си е обаче тема само за фенове на ЦСКА и желанието им да се поровят из архивите. Досега прослувутият указ с тяхното "основаване" никой не го е показал, според мен няма и да може. Но това си е тема за феновете на ЦСКА.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2011 10:55

Vailo написа:нито локо има нещо общо със спорт клуб, нито цска с ас23..но това е една друга тема :lol:

успех пожелавам и на двата отбора :)

Ако се аргументираш, ще ти бъда много благодарен.

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 19 май 2011 10:59

Vailo написа:нито локо има нещо общо със спорт клуб :lol:

:lol: :lol: Я пак пробвай.. :lol:
Любовта е черно-бяла!

Върни се в “Локо Пловдив”