Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tedy_Genchev написа:Здравейте!Бих искал да ми помогнете,да избера настолен компютър.Искам да е за игри,като имам предвид да мога да играя Fifa 11,PES11,Call of duty:black ops,Medal of honor(най-новата),Rogue warrior и като цяло най-новите.Цената,ако е възможно да е до 1100 лева.Благодаря Ви предварително![]()
NonMollareMai написа:Това направо звучи смешно и ена от най-големите глупости, която съм виждал скоро по-форумите
Или работиш като някакъв мениджър в Плесио, или си тяхен рекламен агент.
Случайно работя в компютърна фирма и знам как стоят нещата.
Всяка една малка българска компютърна фирма може да ти даде по-добра цена от Плесио.
Кажи в кой район си и ще ти пратя поне 3-4 фирми. Отиваш искаш оферта от едната, после втората
и ще рабереш кой ти предлага най-добра цена. Не се притеснявай от искането на оферта, отнема
около една минута да ти я изготвят и ще го направят с радост. Да не говорим, че Плесио, както и Мултирама са
гръцки фирми и едва ли трябва да подкрепяме гръцкия бизнес. Цяла Европа им дава пари, та и ние ли?
Или пък да плащаме огромните наеми които плащат на наемодателите си на центъра на София. Те са си българи,
но и без това са си достатъчно богати
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта