Аут от Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Аут от Лига Европа
Палермо би Милан с 2:1 за Купата и догодина няма да играем в евротурнирите, но за мен това е плюс най-малкото, че ще съсредоточим силите само в първенството. С една хубава селекция и един нов Юве на чисто новия стадион. Лига Европа няма никаква мотивация да играем в този турнир и догодина задължително целта е минимум 3-то място.
Re: Аут от Лига Европа
Не съм много запознат, но ако Палермо загуби финала, пак те играят в лига Европа, така ли

would написа:Не съм много запознат, но ако Палермо загуби финала, пак те играят в лига Европа, така ли![]()
Да защото Рома и Интер вече са се класирали в евротурнирите, само при нас е тва правило за Купата, че трябва да я вземеш, за да си в ЛЕ. В Англия Стоук също вече са в ЛЕ само, защото са на финал.
- storm
- Контакти:
ММммм мисля ,че не е така.. Ако Палермо загуби финала няма да играе в ЛЕ ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
da12 написа:would написа:Не съм много запознат, но ако Палермо загуби финала, пак те играят в лига Европа, така ли![]()
Да защото Рома и Интер вече са се класирали в евротурнирите, само при нас е тва правило за Купата, че трябва да я вземеш, за да си в ЛЕ. В Англия Стоук също вече са в ЛЕ само, защото са на финал.
Много зависи дали Рома ще играе в ШЛ или Лига Европа. Ако не влязат в четворката мисля, че Ювентус ще играе в Европа. Това може да стане обаче малко сложно. За целта Рома трябва да победи в реванша утре Интер като гост. Тогава при финал Рома - Палермо Ювентус ще играе в евротурнирите.
Всичко е възможно. Ювентус може по право да си спечели място в Европа. Не се знае дали Лацио и Рома още няма да се издънят. Но Юве трябва да спечели мачовете си.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- irriducibile1936
- Контакти:
шокирани ли сте ? с тази игра... не помните ли позора срещу ония селяци от Фулъм преди година.. ?
NON MOLLARE MAI !
irriducibile1936 написа:шокирани ли сте ? с тази игра... не помните ли позора срещу ония селяци от Фулъм преди година.. ?
А уж се водите ювентина смешници.
- storm
- Контакти:
irriducibile1936 написа:шокирани ли сте ? с тази игра... не помните ли позора срещу ония селяци от Фулъм преди година.. ?
С Тази игра ви бихме 2 пъти... И при всички положения заслужаваме повече от вас...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- irriducibile1936
- Контакти:
1. не се опитвам да се заяждам просто казвам, че трябжа Юве коренно да промени нещата за да се представи що годе добре в ЛЕ...
2. това време мина отдавна. просто отдавахме чест на голям отбор за това, че ни е дарил с черно-бялото райе. много от нашите са симпатизанти на кръвни врагове на Юве в Италия, като Наполи и Лацио. Научете малко преди да хулете.
2. това време мина отдавна. просто отдавахме чест на голям отбор за това, че ни е дарил с черно-бялото райе. много от нашите са симпатизанти на кръвни врагове на Юве в Италия, като Наполи и Лацио. Научете малко преди да хулете.
NON MOLLARE MAI !
- Santiago Munezz
- Контакти:
storm написа:ММммм мисля ,че не е така.. Ако Палермо загуби финала няма да играе в ЛЕ ?
Ако финала е Палермо-Интер 1000%,Палермо е в ЛЕ.За да участва и 7-ия в Европа,трябва Рома да спечели купата и да не е в зона ШЛ.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]