ПСВ Айндховен пак пазарува от Литекс,набеляза юноша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

ПСВ Айндховен пак пазарува от Литекс,набеляза юноша

Мнениеот Parmalat » 28 апр 2011 10:15

Изображение
ПСВ Айндховен следи втори играч на Литекс и може да го привлече през лятото. Става въпрос за таланта Георги Миланов, чийто близнак Илия също е в състава на Любослав Пенев.

Миланов в последните мачове е твърд титуляр в състава на шампионите и вече е хванал окото на холандците. Те взеха от ловешкия тим Станислав Манолев, който за кратко време се превърна в една от звездите на отбора.

ПСВ ще прави селекция, ако се класира за Шампионската лига. В момента тимът води битка с Твенте и Аякс за титлата.

"24 часа"

Литекс знае как да продава играчи и нищо чудно отново да вземе няколко милиона за един от младите си играчи и първите продукти от Акадмията Литекс.Последните трансферси на Литекс в чужбина са Станислав Манолев за 3,1 милиона евро именно в ПСВ Айндховен и Ивелин Попов за около 3 милиона евро в Газиентеп.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: ПСВ Айндховен пак пазарува от Литекс,набеляза юноша

Мнениеот пирин » 28 апр 2011 10:21

Станислав Манолев и той ли е юноша на Кърпачев Ловеч,Ивелин Попов на кой отбор е юноша,въобще колко собствени юноши са продали досега?
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 апр 2011 10:25

Ивелин Попов е юноша на Левски София,а Станислав Манолев на Пирин Благоевград,но и двамата се развиха в Литекс.Да съм казал че са юноши на Литекс?Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина.Иначе Георги Миналон от 2004 година е в Академията на Литекс.Тогава е бил на 12 години.Роден е в град Левски област Плевен.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 28 апр 2011 10:48

А дано, момчето играе много добре и може би е време за националния. Пък и е 18,19 годишен до колкото си спомням. Такива таланти трябва да се продават веднагически, докато не са се взели за звезди.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 апр 2011 10:55

и аз адски много го харесвам и ако искаме да миаме силни халфове за националния добре е за него да иде в Холандия!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 апр 2011 11:23

NIKSANA написа:и аз адски много го харесвам и ако искаме да имаме силни халфове за националния добре е за него да иде в Холандия!

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 11:29

Parmalat написа:Ивелин Попов е юноша на Левски София,а Станислав Манолев на Пирин Благоевград,но и двамата се развиха в Литекс.Да съм казал че са юноши на Литекс?Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина.Иначе Георги Миналон от 2004 година е в Академията на Литекс.Тогава е бил на 12 години.Роден е в град Левски област Плевен.

"Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина."
Я ми припомни къде продадоха "мегагалактическата звезда" Ив.Попов,че не се сещам?А Ем.Ангелов?А Нифлор?
Страшни продажби!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 апр 2011 11:41

blue avalanche написа:
Parmalat написа:Ивелин Попов е юноша на Левски София,а Станислав Манолев на Пирин Благоевград,но и двамата се развиха в Литекс.Да съм казал че са юноши на Литекс?Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина.Иначе Георги Миналон от 2004 година е в Академията на Литекс.Тогава е бил на 12 години.Роден е в град Левски област Плевен.

Я ми припомни къде продадоха "мегагалактическата звезда" Ив.Попов,че не се сещам?А Ем.Ангелов?А Нифлор?
Страшни продажби!

там където и вие ,само че за милиони не за жълти стотинки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 12:05

shotgun blues написа:
blue avalanche написа:

Страшни продажби!

там където и вие ,само че за милиони не за жълти стотинки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И колко "милиона" взеха за Ангелов?А за Нифлор(доколкото знам,трансферната сума не е обявена)?Айде по-скромно.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 28 апр 2011 12:09

blue avalanche написа:

Страшни продажби!

За разлика от вас те продадоха 2-ма футболиста на такава цена колкото вие не може да продадете целия отбор.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Върни се в “Литекс”