Златна топка (2011)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Златна топка (2011)?

Мнениеот smoothc » 19 апр 2011 18:42

Вярно е че изминаха 4 месеца откакто Лео Меси спечели Златната топка(2010) за втора година поред(2009) а аз вече нямам търпение да дойде церемонията по награждаването за най-добър играч за 2011....но преди това разбира се ще бъдат обявени номинациите!
Лично за мен тази година предстои да наблюдаваме много успорвани номинации и още по-успорвано определяне на победителя!
Между другото Фифа доста вдигна критериите защото ако до преди години имаше нещо като правило:Отбора спечелил ШЛ играчът спечелил Златната топка е именно от този отбор или СП също имаше такава тенденция!..но за 2010 Меси въпреки че на хартия той е най-добрият играч в света и със сигурност я заслужава за мнозина беше изненада че той получи наградата а дефакто фаворитите Шави Иниеста Снайдер(Испания СП и Интер ШЛ(требъл)...останаха с празни ръце!
Но тази година аз се чудя дали отборът спечелил ШЛ ще излъчи и носителя на Златната топка?!? или пък ще се гледа отбелязани голове +Титла в първенството и дори и отбора да не спечели ШЛ(както Меси миналата година голмайстор но Барса само Примера спечели)?!
Но истината е следната:Номинираните(топ 3 визирам) ще бъдат играчи от Реал Барса Манчестър Юнайтед!..но по-важно е кои ще бъдат тези играчи??!
Ако Реал Мадрид спечели ШЛ и Купата на Краля-Роналдо(като голмайстор и най-добър играч със сигурност)
Ако Барса направи Дубъл или Требъл(Меси като голмайстор и отново Шави евентуално)
Ако Манчестър Юнайтед направи Дубъл(...тук вече не мога да определя много е сложно лично за мен!!
1.Логиката е голмайстора на отбора да спечели!!..но при Бербатов положението не е като при Меси и Роналдо .т.е ако Реал или Барса вземат ШЛ един от двамата ще е със сигурност!! Но именно тук искам да наблегна и вие да кажете вашето мнение при варианта Манчестър Юнайтед ако спечели ШЛ-защото именно тя ще е решаваща кой играч от кой отбор ще спечели Златната топка!!!

пс:Има ли вариант пък да я дадат на Гигс или Раул???

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Златна топка (2011)?1

Мнениеот smoothc » 19 апр 2011 18:45

smoothc написа:Вярно е че изминаха 4 месеца откакто Лео Меси спечели Златната топка(2010) за втора година поред(2009) а аз вече нямам търпение да дойде церемонията по награждаването за най-добър играч за 2011....но преди това разбира се ще бъдат обявени номинациите!
Лично за мен тази година предстои да наблюдаваме много успорвани номинации и още по-успорвано определяне на победителя!
Между другото Фифа доста вдигна критериите защото ако до преди години имаше нещо като правило:Отбора спечелил ШЛ играчът спечелил Златната топка е именно от този отбор или СП също имаше такава тенденция!..но за 2010 Меси въпреки че на хартия той е най-добрият играч в света и със сигурност я заслужава за мнозина беше изненада че той получи наградата а дефакто фаворитите Шави Иниеста Снайдер(Испания СП и Интер ШЛ(требъл)...останаха с празни ръце!
Но тази година аз се чудя дали отборът спечелил ШЛ ще излъчи и носителя на Златната топка?!? или пък ще се гледа отбелязани голове +Титла в първенството и дори и отбора да не спечели ШЛ(както Меси миналата година голмайстор но Барса само Примера спечели)?!
Но истината е следната:Номинираните(топ 3 визирам) ще бъдат играчи от Реал Барса Манчестър Юнайтед!..но по-важно е кои ще бъдат тези играчи??!
Ако Реал Мадрид спечели ШЛ и Купата на Краля-Роналдо(като голмайстор и най-добър играч със сигурност)
Ако Барса направи Дубъл или Требъл(Меси като голмайстор и отново Шави евентуално)
Ако Манчестър Юнайтед направи Дубъл(...тук вече не мога да определя много е сложно лично за мен!!
1.Логиката е голмайстора на отбора да спечели!!..но при Бербатов положението не е като при Меси и Роналдо .т.е ако Реал или Барса вземат ШЛ един от двамата ще е със сигурност!! Но именно тук искам да наблегна и вие да кажете вашето мнение при варианта Манчестър Юнайтед ако спечели ШЛ-защото именно тя ще е решаваща кой играч от кой отбор ще спечели Златната топка!!!

пс:Има ли вариант пък да я дадат на Гигс или Раул???

Или въпроса директно:Ако Манчестър Юнайтед спечели ШЛ Бербатов като голмайстор на Манчестър Юнайтед -ще вземе ли Златната топка?? или нищо че е голмайстор друг от Манчестър Юнайтед ще я вземе??

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 19 апр 2011 18:47

Всеки различен от Меси който спечели би бил огромна изненада !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 апр 2011 18:55

Предвид невероятната ми форма напоследък, дори Меси няма да бъде способен да ми отнеме златната топка! :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 апр 2011 18:55

Моите лични симпатии миналата година бяха на страната на Диего Форлан, за тази година е още рано да се мисли. Както казват някои: Когато му дойде времето..... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 апр 2011 18:57

Joni_ написа:Всеки различен от Меси който спечели би бил огромна изненада !

:lol: :lol: :lol: Чак пък изненада

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 апр 2011 19:00

Ако някакси стане така че Шалке вземат ШЛ няма да е изненада ако я дадат на Раул....а и предвид цялостния му принос няма да е незаслужена... :) Иначе безспорния фаворит отново е Меси :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 апр 2011 19:02

Хора четете въпроса ми внимателно:Ако Манчестър Юнайтед спечели ШЛ кой играч на Манчестър ще спечели Златната топка???

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 19 апр 2011 19:06

Торес ще я вземе :lol:

иначе бих искал да я спечели Саар :roll:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти: