Приказки много, действия - никакви. Ние също имаме вина за състоянието на футбола ни е, макар и косвена. Имаме, защото прекалено много време търпим сулю и пулю. Сулю и пулю, които се давят в нашите пари, платени от съвестните данъкоплатци, милионите футболни фенове! Сулю и пулю, които освен да си чешат крастата друго не знаят! Време е да изхвърлим всички интересчии от етажите на властта във футбола ни! От първия до последния! Време е да се въведе ред и дисциплина! Време е да излезем от форумите и да покажем на най-високопоставените в йерархията на българския футбол, че така не става! Че повече няма да търпим тяхното безхаберие и невежество!
Вярвам, че ще ме подкрепите! Вярвам, че заедно ще успеем! Има начини, желание също. Време за промяна!
Какво, по дяволите, можем да направим ние, обикновените български футболни фенове?!
Заедно ще успеем във всяко едно начинание, драги сънародници, трябва само да бъдем единни! Трябва да поставим нашите искания, със срок за изпълнение, без нито една отстъпка! Не знам за вас, но на мен ми писна от безхаберието на Боби Михайлов и сие... Без прошка!
Нормално ли е:
- да се играят мачове на един от най-големите християнски празници
- да нямаме нито един читав стадион според изискванията на УЕФА
- на стадиона да бъдат допускани всякакви лупмени, които нарушават спокойствието и застрашават живота на другите
- мачовете да започват в 21:00, като по този начин да служат на телевизиите, а не на истинските фенове, които подкрепят отбора си на стадиона
- да се мери с двоен аршин за различните отбори
- да има толкова РЕШАВАЩИ за изхода на мача съдийски грешки всеки кръг
- националният отбор да играе контроли с отбори от ранга на Естония ?!
И още, и още!
Е, кой е с мен? Ще предприемаме ли нещо?