Ние можем да оправим футбола в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Ние можем да оправим футбола в България

Мнениеот tarikat » 19 апр 2011 17:25

С тези некадърни управници "А" група ще стигне нивото на малтийското първенство в най-кратък срок. Според мен е време за промяна.

Изображение

Приказки много, действия - никакви. Ние също имаме вина за състоянието на футбола ни е, макар и косвена. Имаме, защото прекалено много време търпим сулю и пулю. Сулю и пулю, които се давят в нашите пари, платени от съвестните данъкоплатци, милионите футболни фенове! Сулю и пулю, които освен да си чешат крастата друго не знаят! Време е да изхвърлим всички интересчии от етажите на властта във футбола ни! От първия до последния! Време е да се въведе ред и дисциплина! Време е да излезем от форумите и да покажем на най-високопоставените в йерархията на българския футбол, че така не става! Че повече няма да търпим тяхното безхаберие и невежество!

Вярвам, че ще ме подкрепите! Вярвам, че заедно ще успеем! Има начини, желание също. Време за промяна!

Какво, по дяволите, можем да направим ние, обикновените български футболни фенове?!
Заедно ще успеем във всяко едно начинание, драги сънародници, трябва само да бъдем единни! Трябва да поставим нашите искания, със срок за изпълнение, без нито една отстъпка! Не знам за вас, но на мен ми писна от безхаберието на Боби Михайлов и сие... Без прошка!

Нормално ли е:
- да се играят мачове на един от най-големите християнски празници
- да нямаме нито един читав стадион според изискванията на УЕФА
- на стадиона да бъдат допускани всякакви лупмени, които нарушават спокойствието и застрашават живота на другите
- мачовете да започват в 21:00, като по този начин да служат на телевизиите, а не на истинските фенове, които подкрепят отбора си на стадиона
- да се мери с двоен аршин за различните отбори
- да има толкова РЕШАВАЩИ за изхода на мача съдийски грешки всеки кръг
- националният отбор да играе контроли с отбори от ранга на Естония ?!

И още, и още!

Е, кой е с мен? Ще предприемаме ли нещо? :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Ние можем да оправим футбола в България

Мнениеот Bourgas » 19 апр 2011 17:32

Нормално ли е:
- да нямаме нито един читав стадион според изискванията на УЕФА
- на стадиона да бъдат допускани всякакви лупмени, които нарушават спокойствието и застрашават живота на другите
- мачовете да започват в 21:00, като по този начин да служат на телевизиите, а не на истинските фенове, които подкрепят отбора си на стадиона
- да се мери с двоен аршин за различните отбори
- да има толкова РЕШАВАЩИ за изхода на мача съдийски грешки всеки кръг

-в Англия играят по всяко време, за мен е нормално
-не е нормално, но според УЕФА имаме 3 такива
-не е нормално, според мен трябва да е пълно с камери, да се записват, да се издирват, да има наказания сурови за тях (като в Англия) например ако не можем ние сами да си ги измислим и като има мач на отбора на този лумпен да ходи и да се разписва в най-далечната част на града в районното по 2 пъти на полувреме, за да сме сигурни, че не може да гледа мача (освен по тв)
- не е нормално, пак в Англия почват в почивни дни в 13, 15 и 17ч., като само в работни почват по-късно, за да ги гледат хората ако са на работа
-не е нормално, но това се нарича лоби и за съжаление винаги ще го има, въпросът е да не си личи...
-не е нормално, но това са ни съдиите, или толкова могат или толкова искат, не зная
-да играе ако ще и с Папуа Нова Гвинея, въпросът е после да бият наред, но с тази "А" група - няма шанс!

С теб съм, ама какво от това :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 апр 2011 17:46

Aко се обедният всички фенове за коренна промяна и отстояват позициите си може да има някакво развитие,но това няма да се случи.Българин мърмори,но нищо не прави.Жалко е защото наистина стадиони нямаме на европейско ниво,футбола ни е слаб,стадионите са празни.Стигнали сме дъното в момента!Трябва да се започне отначало и да се промени мисленето на хората,защото футбола е за тях,а не за няколко мутри.

Това е нещото,което аз искам да вида :arrow:

-Като за начало сменяне на БФС с млади и свежи хора
-Построяване на нови стадиони като всички да отговарят на изискванията на УЕФА.Има много начини това да се направи стига да има разбиране между институциите
-Въвеждане закон за спорта който да не пречи да се инвестира в нови стадиони.
-Построяване на професионалните отбори от А и Б група бази за трениране на ДЮШ и първият отбор.Минимум всеки един отбор трябва да разполага с 4 терена със стандартни размери и общежитие.За В група минимум всеки отбор да има 2 терена за трениране.
-За да играе даден отбор в А,Б и В групите трябва да има финансова гаранция в БФС че този отбор ще завърши сезона.Ако това не се изпълни да има тежки наказания и дори съд за тези които са подписали договора от страната на футболния клуб.
-Построяване на специални заведения в които да се обучават български треньори за всички възрасти в ДЮШ и мъжките отбори.На семинари да се викат добри треньори от Западна Европа.Също така пращане на стаж в отбори от Западна Европа за да видат и на практика как да изпълняват задълженията си.
-Обучение на Българските съдии в чужбина.
-Махане на полицията от стадионите и заменянето и от стюарди.
-При хулиганство на стадиона бърз съд и тежко наказание.В някои случаи няколко години затвори и забрана за посещаване на мачове в България и ЕС за няколко години,а дори и до живот.
-Продаване на името на А група както е във всяка една нормална страна.Така вместо А група висшия ни ешалон може да се казва Каменитца Лица.Разбира се тези пари от продаване на името 30% постъпват в БФС и 70 в клубовете от А група.
-Въвеждане на закон от който 15-20 % от залаганията не само в Еврофутбол,но и интернет да влизат директно в българските клубове.Според изчисленията това са минимум 70 милиона лева свежи пари.
-Продаване на ТВ правата за излъчване за сериозна сума,а не както е сега 10 милиона лева на сезон.Минимум 130 милиона лева договор за 4 години.Ако една телевизия не може да си позволи да купи сама правата,то няма да е проблем да ги купи в пакет с няколко други такива.В Дания 4 телевизии излъчват мачовете от Суперлигата.
-Намаляване на отборите в А група до 10 или 12.Така ще има повече завързани мачове през сезона както и повече доходи за тях.
-Промяна за чужденците всеки един отбор да има право да картотекира до 5 чужденци извън ЕС,но само при условие че 2-ма от тях са на 23 или по-малко години и поне 30% да имат записани мачове за националния отбор.В противен случай бройката остава 3-ма.
Последна промяна от Parmalat на 19 апр 2011 18:15, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 19 апр 2011 17:49

Евалата братле , сега е момента всички българи да се обединим и да оправим тая държава ( като няма кой :( ) ! ТВЪРДО СЪМ С ТЕБ !!!! ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 апр 2011 17:51

tarikat написа:С тези некадърни управници "А" група ще стигне нивото на малтийското първенство в най-кратък срок.
Нормално ли е:

И още, и още!

Е, кой е с мен? Ще предприемаме ли нещо? :)
Ще стигне ? То не е ли стигнало кажи речи :0
Иначе напълно нормално е да се играят мачове на каквито ще празници... какво лошо има ? Че дори да са през седмицата такива големи празници не е лошо да има междинни кръгове... хората са свободни, уж в добро настроение ... какво по-хубаво от това?
И с кого искаш да играем контрола? То сигурно и в Естония някой като теб пише, че не трябва да играят контроли с отбори като България... Ние естонците не бихме, че кой? Кой нормален отбор ще иска да играе с нас? ...
И едва ли някой "е с теб" реално.. да тук по форума може някой да каже "Аз" но това няма да доведе до абсолютно нищо...

Parmalat написа:Aко се обедният всички фенове за коренна промяна и отстояват позициите си може да има някакво развитие,но това няма да се случи.Българин мърмори,но нищо не прави.Жалко е защото наистина стадиони нямаме на европейско ниво,футбола ни е слаб,стадионите са празни.Стигнали сме дъното в момента!Трябва да се започне отначало и да се промени мисленето на хората.

Какво като се обединят? Клубовете са частни дружества и реално феновете не могат да кажат копче на собствениците... става това което те искат... Боби също едва ли го интересуват феновете и дали някой ще си направи палатков лагер пред БФС... той си зима заплатата и си урежда нещата па ако искат и 100 000 души да викат "Оставка" ще го премести от левия в десния... Той не е избираем от хората, че да го интересува какво мислят... Вуцата и Наско му държат 2/3 ти от окръжните клубове и му гарантират мястото... от там на татък му пука на шапката...
Последна промяна от Thsmith на 19 апр 2011 18:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 19 апр 2011 17:59

Не е нормално. Още по-ненормално е бандити да дават парите за футбола. От този проблем произтичат другите. Тях не им трябват фенове, те си правят парите боли ги за приходите от билети(5 лева голямата олелия, че са скъпи). От тук идва и проблема със стадионите. Защо държавата да помага на бандити?Че сме цъфнали и вързали, дайте да дадем във време на свиване на всякакви разходи пари на Венци, Батков и другите да си строят стадиони. Да си извадят пари, да си направят стадиони. "футболните" ни дейци къде блеят. Някои каза лоби. Ами да го използват и да си прокарат един хубав(копи пейст на английския), действащ закон против хулиганството. Да ама не. Дреме им на шапката дали ще продадат 1000 или 10-20 000 билета по 5 лева. Нямам идея как ще се оправи футболът ни. Сигурно това никога няма да стане. Цял живот ще си се надяваме.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 апр 2011 18:11

Мда, по-скоро революцията трябва да стане всеки фен в своя клуб.
Не е лошо хората да се сдружават например в някви организации,да се събират,да обсъждат нещата и
може би тогава ще се случи нещо.Когато се обедният всички фенове на цска,нали,говоря само фенове на цска се обединяват
под тази обща кауза, например.И така във всеки отделен клуб :geek: И после вече можем да говорим за Общо обединение,
което лично според мен е химера. :arrow:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 апр 2011 18:21

favaca8888 това което съм посочил като идея е всички фенове от България общо да сформират едно дружество и да излязат с точни изисквания към държавните институции и бойкотиране на А група докато не се изпълят исканията.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 апр 2011 18:33

Parmalat написа:favaca8888 това което съм посочил като идея е всички фенове от България общо да сформират едно дружество и да излязат с точни изисквания към държавните институции и бойкотиране на А група докато не се изпълят исканията.

Като фен на "акулите" мислиш за върха на пирамидата. :) ;) До общото обединение можеш да стигнеш като постигнеш 1-во вътрешно такова.Не можем да бойкотираме А група.Т.е. можем, но един път,един кръг само.А и това означава да обречеш на сигурна смърт футбола ако го спреш. :roll:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 19 апр 2011 18:58

Директно да попитам.Това да не е предаването "Милион и едно желания"?Ако е така искам бентли 2 куфара с пари и къща на Хавай.Единият гений чак за сдружение на феновете мисли.Направо викам да си направим една партия "Бг Запалянко" ,че като гледам тук са събрани все някакви можещи хора ,на които ако им дадем властта до 4 години ставаме световна сила.Съвземете ,че почвате все по-големи простотии да измисляте.

Върни се в “Футбол - България”