Ливърпул се прицели в три френски звезди

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Ливърпул се прицели в три френски звезди

Мнениеот gilento93 » 19 апр 2011 13:07

Ливърпул вече си е набелязал трима френски национали за летния трансферен прозорец. Според „Сън”, това ще е началото на нова ера под ръководството на Кени Далглиш и спортния директор Деймиън Комоли. Техните цели са вратарят на Лион Юго Лорис, централният полузащитник на ПСЖ Мамаду Сако и халфът на Рен Ян М`Вила.

Тримата ще излязат на Ливърпул между 45 и 55 милиона паунда.

Най-сериозна конкуренция вероятно ще има за М`Вила, който е желан още от Байерн Мюнхен, а и други европейски грандове. Неговата цена е около 18 милиона паунда, а от Ливърпул се надяват да успеят да продадат Алберто Акуилани окончателно на Ювентус, за да ги осигурят.

Комоли лично наблюдава Сако и Лорис в неделното френско дерби ПСЖ-Лион (1:0), и според информациите, вече работи по трансфера на стража, който струва 20 милиона.

Сако, който е цел и на Арсенал, пък ще излезе около 15 милиона паунда.

Аз лично смятам,че би трябвало да вземем само Лорис.Другите двама не съм ги гледал и не знам дали са толкоз добри колкото е Лорис на вратата.Вашето мнение.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Ливърпул се прицели в три френски звезди

Мнениеот shotgun blues » 19 апр 2011 13:21

много пари :roll:
не са ми познати освен Лорис,другите не съм ги гледал ,били халфове едва ли са по-зле от Лукас :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

LiverpoolFC
Контакти:

Мнениеот LiverpoolFC » 19 апр 2011 13:22

И тримата са добри футболисти. Ако ги вземем ще е добре. Ясно е вече, че Пепе Рейна си тръгва и според мен Лорис е добър вариант. Млад е и последните години играе редовно и сигурно за Лион. Сако и М`Вила също са млади и добри футболисти. Но според мен трябва да наблегнем върху трансферите на Ашли Йънг, Чарли Адам и Енрике. Ако успеем да ги вземем всички тези футболисти мисля, че догодина титлата е наша. Но все пак мисля, че ще е трудно да си осигурим услугите на всички тези играчи.
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

Потребителски аватар
malkia_joro
Контакти:

Мнениеот malkia_joro » 19 апр 2011 13:27

gilento93 написа: Според „Сън”....

Само като прочетете името на източника и не би трябвало да обръщате сериозно внимание на информацията,а вие даже сте си направили труда да пуснете тема ;)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 апр 2011 13:33

Абсурд да вземат някой от тримата. Сако е централен защитник, не халф. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 апр 2011 13:35

Браво за Сако. Лорис е страхотен вратар, но и мен ме съмнява, че Ливърпул ще надцака другите богаташи.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 19 апр 2011 13:38

malkia_joro написа:
gilento93 написа: Според „Сън”....

Само като прочетете името на източника и не би трябвало да обръщате сериозно внимание на информацията,а вие даже сте си направили труда да пуснете тема ;)

Явно съм прочел с едно затворено и едно мижащо око статията.Въобще не обърнах внимание,че пише "Сън".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 апр 2011 13:44

Лорис е добър вратар, но с другите двама и изобщо с подобни трансфери, нямате никакъв шанс да се борите с Юнайтед, Челси, Арсенал, а даже и Сити.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2011 13:56

Tommi написа:Лорис е добър вратар, но с другите двама и изобщо с подобни трансфери, нямате никакъв шанс да се борите с Юнайтед, Челси, Арсенал, а даже и Сити.

Да, особено Арсенал, които купуват от Лориен (Кошчелни?!?).

И тримата са таланти, за Лорис ясно, Сако вече втори сезон е титуляр и доста израстна. За М'Вила се облизват всички грандове, което не може да е случайно. Добре е да се инвестира във футболисти с бъдеще.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 апр 2011 14:07

rhaegar написа:
Tommi написа:Лорис е добър вратар, но с другите двама и изобщо с подобни трансфери, нямате никакъв шанс да се борите с Юнайтед, Челси, Арсенал, а даже и Сити.

Да, особено Арсенал, които купуват от Лориен (Кошчелни?!?).

И тримата са таланти, за Лорис ясно, Сако вече втори сезон е титуляр и доста израстна. За М'Вила се облизват всички грандове, което не може да е случайно. Добре е да се инвестира във футболисти с бъдеще.

Не може да станеш шампион на Англия, като инвестираш само в млади футболисти. Няма лошо да налагаш в състава двама-трима талантливи футболисти, както го правят повечето големи отбори, но в Ливърпул вече стават прекалено много тези играчи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Ливърпул”