Как ще изглежда Мадрид в този мач?
- Много е трудно да се направи прогноза на кого ще бъдат спестени силите и подобни неща.За Мадрид титлата е загубена от известно време насам. Както казах, финалът за Купата тропа на вратата, а след това предстоят два мача в Шампионската лига, които пък са още по-важни от Купата на краля. В елиминация в две срещи е много вероятно Барса да не загуби, но в един мач е различно.
Въпреки всичко можете ли да направите прогноза за двубоя на 16 април?
- Вижте, истината е, че не ми пука как ще завърши този мач. Ла Лига е спечелена. По-ясно не мога да го кажа. Ла Лига вече е спечелена, господа! Няма математика, която да промени това.
Извинявайте но Стоичков може да е велик футболист но изказванията му са еквивалентни на простотия в най-висша форма комбинирана с висша арогантност!
За Мадрид титлата е загубена от известно време насам
1.Кое е това доста време?! Година ? Месеци?...а изобщо аз никъде не съм чул а и навярно и вие- от Барса да са излезли с тезата:Ние спечелихме титлата! Или пък от Реал:Титлата е загубена край!
В елиминация в две срещи е много вероятно Барса да не загуби, но в един мач е различно
2.Дори и така да е..защо трябва да го изопачаваш..с тънкия намек че Барса ще елиминира Реал без проблеми на 1/2 финалите!!?
WTF??-Това вече е пълно неуважение към съперника и традициите особено в ШЛ на Реал!!!
Най-малкото и заради Жозе Моуриньо...защото именно с Интер елиминира Барса миналата година! А с Челси също ги отстрани през 2005!!
Извода:Моуриньо може да загуби битката през есента с 5-0!!..но като знаеш че силата му е именно в ШЛ а миналата година те е отстранил..малко уважение дори мълчание запази в конкретния случай!!..но Бай Ганьо не знае да мълчи!!
(за 16.4.2011)Вижте, истината е, че не ми пука как ще завърши този мач.
Какво самочувствие отново....граничещо с непукизъм и обвито с неуважение дори към любимия отбор!!
За Бога цял свят чака Ел Класико ....но на Стоичков не му пука как ще завърши дори...тоест няма смисъл фенове на Реал..не се надявайте Барса ще ви победи без проблем!!! А пък вие фенове на Барса пука ли ви че Реал отново ще загуби?!?!..от нас най-великият отбор в Испания!!
Ла Лига е спечелена. По-ясно не мога да го кажа. Ла Лига вече е спечелена, господа! Няма математика, която да промени това
...Това е гвоздея на висшата простотия и Бай Ганьовщина!!! Стоичков рече Ла Лига вече е спечелена!! Вие разбрахте ли Барселона официално да е шампион в Испания?!!
....Стоичков ,Стоичков прав си няма такава математика...но има отбори които могат да променят това!!..и както футболната история познава много такива случаи на предварителни сметки и математики...много често накрая математиката им излиза през косинусаНяма математика, която да промени това

Но Стоичков явно вече е напреднал с матриала-щом научи и Английският(Сомтаймс люн...)...дано вече се е научил да брои и до 4 не до 3 както едно време