Левскар търси фланелка на Цска!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Левскар търси фланелка на Цска!
Здравейте! От Варна съм и търся една фланелка на Цска да взема за рождения ден на един приятел...но златистата ако се сещате,някои ако може да помогне от каде да я купя!?
-
- Контакти:
Re: Левскар търси фланелка на Цска!
Във фен магазина до ст. "Българска армия"
kristian50 написа:Във фен магазина до ст. "Българска армия"
във Варна ми трябва..
вчера обикалях в моловете,естествено няма! тъпотия..
Бих те посъветвал да им намериш адреса или телефона на фен клуба и да си поръчаш фланелка по куриер
...толкова ли си богат,че да купуваш боклуци.
п.с.ментетата са в подлеза до катедралата-има избор.
п.с.ментетата са в подлеза до катедралата-има избор.
Няма такова чудо като български форум. Човека иска помощ, а получава куп глупости и нищо по темата. Напиши vivasport в google и влез в първия сайт, който се появи. В раздел футбол има български отбори, съответно има и ЦСКА. Надявам се, че говориш за екипа за гостуване от сезон 09/10. Ако е той, има
Успех

Има и магазин на uhsport по владислав ама и там са абсолютни боклуци като в подлеза на катедралата. И в спортна зала има магазин където има фланелки. Преди Валентина също има магазин за такива работи. Ако питаш мене му купи шал. Много по добре е от към качество.
Може да пробваш и в пощата. Нали миналата година сключиха договор и сега предлагат разни фен работи.
Може да пробваш и в пощата. Нали миналата година сключиха договор и сега предлагат разни фен работи.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
пич,аз също съм от варна и имам златистата чисто нова,ХЛ размер.ако те интересува,пиши на лично,ще ти дам координати да се видим и да я видиш!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
komi написа:Няма такова чудо като български форум. Човека иска помощ, а получава куп глупости и нищо по темата. Напиши vivasport в google и влез в първия сайт, който се появи. В раздел футбол има български отбори, съответно има и ЦСКА. Надявам се, че говориш за екипа за гостуване от сезон 09/10. Ако е той, имаУспех
да да мерси много ...
john barnes написа:пич,аз също съм от варна и имам златистата чисто нова,ХЛ размер.ако те интересува,пиши на лично,ще ти дам координати да се видим и да я видиш!
ХL ммм това маи беше по широка фланелка...момчето е доста слабичко

Върни се в “Футбол - България”