Морати започва преговори с Моуриньо, убеждава го да се върне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Морати започва преговори с Моуриньо, убеждава го да се върне

Мнениеот NIKSANA » 04 апр 2011 16:02

Масимо Морати се е свързал с Жозе Моуриньо и му е обяснил, че ако Специалния иска, може да се завърне начело на Интер след края на този сезон, съобщава "Тутоспорт".

Босът на "нерадзурите" е осъзнал, че е направил грешка с назначението на Леонардо и вече бил наясно, че единствено с Моуриньо начело Интер пак ще е фактор в Серия А и Шампионската лига.

Както е известно, Моуриньо е в лоши отношения със спортно-техническия директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано, като той не веднъж е заявявал, че има врагове в ръководството на "белия балет" и това пречи на работата му.

Морати бил готов да се възползва от тези неудобства на Специалния и му гарантирал тлъста сума за нови играчи и пълна свобода на действие в Интер.

Президентът на "нерадзурите" също така мотивирал португалския специалист, че един евентуален нов требъл на Жозе с Интер би бил наистина уникално постижение, което със сигурност ще постави Специалния завинаги в историята на най-великите футболни постижения.

източник:
[offtopic]http://www.winner.bg/european-football/read41061.html[/offtopic]

За мен е пределно ясно, че това няма как да се случи.. не и този сезон. Но ако вие смятате, че Леонардо не е подходящ за Интер, то кой треньор вие бихте избрали за отбора.
Аз харесвам Рийкард - според мен той е причината Барселона да е това, което е момента, а не Гуардиола играчите изкарани от школата или привлечени по времето на Франк определено са гръбнака на сегашният отбор (без Вила) ... това е мое лично мнение и мисля, че той може да създаде наистина силен Интер.
п.п.: от самото начало съм против Рафа и Леонардо, така че може да съм предубеден!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Морати започва преговори с Моуриньо, убеждава го да се върне

Мнениеот durex » 04 апр 2011 16:17

Ясно е ,че след Моу всеки друг ще бъде никой,но незнам кой може да дойде,като добрите треньори си имат отбори

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 04 апр 2011 16:18

Arsen Wenger ако напусне Арсенал лятото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 апр 2011 16:20

GNRforever написа:Arsen Wenger ако напусне Арсенал лятото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

НЕ НЕ НЕ НЕ :mrgreen:

chaflio79
Контакти:

Мнениеот chaflio79 » 04 апр 2011 16:26

Моуриньо няма как да се върне ,той си иска в Англия,иначе неси само ти предубеден аз също сам на мненеи че Леонардо не става все още за голям отбор.НИЕ с него нямаме спечелен един важен мач,даже и с Байрен беше го огелпил малко ,само късмета и тапотията на Ван Гал ни помогнаха.Иначе ХИДИНК би ни паснал отлично

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 04 апр 2011 16:36

Съгласен съм с durex след Моу наистина всички други са никой.След требъла който ви донесе.На мнение съм ,че Леонардо не е дорасъл да води отбор от ранга на Интер.Всички си спомняме катастрофалното му представяне с Милан миналия сезон.Мисля ,че Морати нарпави грешка като уволни Бенитес просто в момента всички топ-специалисти си имат голями отбори които водят и имат цели за постигане.Според мен на Рафа трябваше да му се даде още мъничко време но това си е мое мнение знам ,че доста няма да се сългасят със него.Иначе един Гуус Хидинг наистина би паснал на Интер .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 апр 2011 16:41

Nightfate написа:Съгласен съм с durex след Моу наистина всички други са никой.След требъла който ви донесе.На мнение съм ,че Леонардо не е дорасъл да води отбор от ранга на Интер.Всички си спомняме катастрофалното му представяне с Милан миналия сезон.Мисля ,че Морати нарпави грешка като уволни Бенитес просто в момента всички топ-специалисти си имат голями отбори които водят и имат цели за постигане.Според мен на Рафа трябваше да му се даде още мъничко време но това си е мое мнение знам ,че доста няма да се сългасят със него.Иначе един Гуус Хидинг наистина би паснал на Интер .. ;)

Да,ама човека води Турция и не иска да се занимава на този етап с клубен футбол...

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 04 апр 2011 16:45

durex написа:
Nightfate написа:Съгласен съм с durex след Моу наистина всички други са никой.След требъла който ви донесе.На мнение съм ,че Леонардо не е дорасъл да води отбор от ранга на Интер.Всички си спомняме катастрофалното му представяне с Милан миналия сезон.Мисля ,че Морати нарпави грешка като уволни Бенитес просто в момента всички топ-специалисти си имат голями отбори които водят и имат цели за постигане.Според мен на Рафа трябваше да му се даде още мъничко време но това си е мое мнение знам ,че доста няма да се сългасят със него.Иначе един Гуус Хидинг наистина би паснал на Интер .. ;)

Да,ама човека води Турция и не иска да се занимава на този етап с клубен футбол...

Така е в момента си пълни джоба с пари.По-всичко личи ,че ще класира Турция на Евро 2012 и наистина няма за къде да бърза с клубния футбол .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 04 апр 2011 16:49

Аз съм на мнение, че разликата в представянето на Интер не се дължи толкова на липсата на Моуриньо, а на хората, които го наследиха. Леонардо особено е напълно анонимен треньор и това да го назначиш начело на отбора ти си е чиста авантюра, при положение, че има една година сериозен треньорски стаж, в която се провали. Иначе за негов наследник най ми допада името на Лучано Спалети. В никакъв случай Рийкард. Той е същия като Леонардо с разликата, че в Барселона попадна на отбор и постигна успехи. Все едно да кажем че Пеп е треньор. Ще го кажа когато спечели купа с някой друг отбор. Рийкард го видяхме в Галатасарай като е голям треньор какво направи.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 апр 2011 16:55

mironi88 написа:Аз съм на мнение, че разликата в представянето на Интер не се дължи толкова на липсата на Моуриньо, а на хората, които го наследиха. Леонардо особено е напълно анонимен треньор и това да го назначиш начело на отбора ти си е чиста авантюра, при положение, че има една година сериозен треньорски стаж, в която се провали. Иначе за негов наследник най ми допада името на Лучано Спалети. В никакъв случай Рийкард. Той е същия като Леонардо с разликата, че в Барселона попадна на отбор и постигна успехи. Все едно да кажем че Пеп е треньор. Ще го кажа когато спечели купа с някой друг отбор. Рийкард го видяхме в Галатасарай като е голям треньор какво направи.

Имаш право,но не съм сигурен,че точно Спалети е човека за Интер.За мен хората,които биха могли да се справят се броят на пръсти,а това са Капело,Хидинг,Моу

Върни се в “Интер”