Рууни:Шефе искам да се науча да правя ножиците на Берба феноменални са!Дали ще мога как мислиш?
Сър Алекс:Моляте Уейн не ме занимавай с глупости точно сега имаш по-важна работа но все пак ще помисля по въпроса!

Сър Алекс:Берба, абе Рууни ми вика искал като тебе да прави задни ножици виж го само цял ден се мъчи покажи му туй онуй та да миряса!
Берба:ОК бос като го гледам и на мене жал ми става спокойно ще му покажа някои неща!
След няколко дена......тренировки

Рууни:Шефе отчаян съм не се получават нещата.....
Сър Алекс:Уейн аз ти казах и по-рано тези твои прищявки няма да те докарат до добър край гледай си работата остави тези ножици на Берба...

Сър Алекс:Е Уейн не се получават нещо нещата но поне опита като за първи път ...хайде сега дано вече разбереш че трудно ще излезе нещо от тези ножици..твоята сила е другаде зарежи ги веднъж за винаги!!
Рууни:Прави си шефе наистина съм отчаян но дай ми още няколко опита ще направя всичко по силите си....
След няколко дена....

Сър Алекс:Уейн замалко да се контузиш какво правиш по дяволите!!!!

Рууни:Шефе това ми беше най-доброто изпълнение уцелих гредата какво ти става нищо ми няма!!

Сър Алекс:Надявам се вече си си взел поука бях малко твърд но можеше нистина да се контузиш!
Рууни:Шефе бях толкова близо да отбележа вече съм уверен дай ми последен опит срещу Ман Сити!
Сър Алекс:Добре но наистина последен!!!
Мача със Сити....

Рууни:Шефе гледаш ли внимателно сега какво ще направя?!!

Сър Алекс:По дяволите Уейн ти си гений Fu**ing Genius!!!

Сър Алекс:Усмивка Уейн ....