Да малко налудничаво ,но за мен футбола в БГ все още е жив и доказателство за това е мужкия двубой ,който се получи в парк Лаута между Локото и Славия.Истински двубой и мъжка игра от състезателите на двата отбора,такива двубои чака БГ-фена.Мачове като този в Бургас между Черноморец и Черно море като този в Благоевград между Пирин и Монтана,само така Бг-отборите ще се развиват.БГ-първенството не е Левски,не е ЦСКА,то е на България на всички нас и затова аз вярвам в него,вярвам и в Матеус,който взе играчи от нашето родно първенство и те не го подведоха.
Пак повтарям аз вярвам безрезервно в нашите отбори.Само така ще имаме силни отбори и успехи в Европа.
Българският футбол все още е жив.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Българският футбол все още е жив.
LEVSKI_FOREVER
Re: Българският футбол все още е жив.
Отборът на Миньор (колкото и да са ми неприятни) също е в подем и правят добро впечатление, опитват да играят футбол хората. В Берое също, макар и да имаха много трудности, на теория имат шанс да се борят за 4-то място и ново участие в Европа 
За мен там, където се работи правилно и без да се търси далавера, където има сплотеност и разбиране между отбор и фенове, и има обществена подкрепа, може да се развива футбол и да се постигат успехи. Но администрацията в лицето на БФС, неговите подчинени (разни съдии, делегати, комисии и.т.н.) са много некадърни, нагли и вероятно корумпирани и това създава много проблеми.

За мен там, където се работи правилно и без да се търси далавера, където има сплотеност и разбиране между отбор и фенове, и има обществена подкрепа, може да се развива футбол и да се постигат успехи. Но администрацията в лицето на БФС, неговите подчинени (разни съдии, делегати, комисии и.т.н.) са много некадърни, нагли и вероятно корумпирани и това създава много проблеми.
- ChernoMore
- Контакти:
Най-сетне едно хубаво мнение, поздравявам те приятел
колкото и безумно да звучи и аз мисля че футболът ни може да се оправи, вижда се светлина в тунела, но още сме далеч от това което искаме

Браво момчета ама светлината в тунела да не е онази която човек вижда когато си отива

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не е обичайно фен на Левски или ЦСКА да мисли така, поздравявам автора на темата
Както се казва, слуховете за смъртта на БГ футбола се оказват силно преувеличени
Разбира се, всички трябва да работим много за да напредваме,а клубовете се държат от крайно съмнителни личности, меко казано 

- ChernoMore
- Контакти:
zizilot написа:Браво момчета ама светлината в тунела да не е онази която човек вижда когато си отива![]()
![]()
не бе, на идващ влак е ахахха
БГ-футбол ще има защото има отбори които наистина играят,да съгласен съм с някой който каза хубави думи за Миньор,Берое,Пирин,та дори Видима която ако не бе дузпата-която те сами си направиха Левски ги чакаха тежки минути.
И как няма да е жив БГ-футбола след като пишем и четем всеки ден за него.Защ след като много хора ги отвръщав футбола ни продължават да го следят.
Мафии има навсякъде по света,но това не може да ни отказва от нашето първенство то все пак има и хубави неща.
И как няма да е жив БГ-футбола след като пишем и четем всеки ден за него.Защ след като много хора ги отвръщав футбола ни продължават да го следят.
Мафии има навсякъде по света,но това не може да ни отказва от нашето първенство то все пак има и хубави неща.
LEVSKI_FOREVER
- delqnski47
- Контакти:
Не знам колко е жив БГ футбола,но интересни и завързани мачове тук стават много рядко!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Докато гледах мача си мислех като се върна да пусна един пост, че според мен в момента се забиват последните пирони на футбола в България :0 връщам се и гледам тая тема
Поне мен това което се случваше ме наведе на тази мисъл... а именно пореден ужасен сезон на Левски и ЦСКА... публиката със всяка изминала година става все по малко и по малко... преди 10-15 год играехме пред 30 хил на Герена 1 път в месеца на мачовете с опашкарите имаше 15 000 днес толкова малко хора на стадиона не бях виждал и всеки път и всяка година стават все по малко и не само на Левски... и ЦСКА са същите буферите и тем подобните също се броят поименно на мач... Играчите стават все по слаби... най добрите Бг играчи играещи в А група са от старата генерация... последните години най-добри са Боримиров, Гонзо, Янчев, Електричката, Кривия и тн и тн и тн все играчи от една друга епоха. От юношеските школи не излиза абсолютно нищо качествено с идея да се развива във футболно отношение, а не в отношение да се напъха в някой бар с чалга гърли. Юношите ни ги бият Казахстан, Черна гора и кой ли още не ... изобщо който дойде той ни бие. Коефицента който имахме в Европа се изпари... от догодина така ще ни тръскат всичките бг отбори, че и групова фаза ще видим през крив макарон... а какво ще правим когато Гара, Маркиньош, Сержиньо и Дока си намерят други отбори, а електричката, Янчев и Кривия се откажат ? Кой ще ги замени ? Някой кръчмарски талант ли... И всичко това заедно със скандалите около рефери и ръководство на футболния съюз, около липсата на елементарна база и вероятната загуба на лиценз на почти всички стадиони в България що се отнасе до ЕКТ ще доведат до все по голям отлив на интерес към нашата А група... а с това и последните пирони в ковчега и ще закънтят ...

Поне мен това което се случваше ме наведе на тази мисъл... а именно пореден ужасен сезон на Левски и ЦСКА... публиката със всяка изминала година става все по малко и по малко... преди 10-15 год играехме пред 30 хил на Герена 1 път в месеца на мачовете с опашкарите имаше 15 000 днес толкова малко хора на стадиона не бях виждал и всеки път и всяка година стават все по малко и не само на Левски... и ЦСКА са същите буферите и тем подобните също се броят поименно на мач... Играчите стават все по слаби... най добрите Бг играчи играещи в А група са от старата генерация... последните години най-добри са Боримиров, Гонзо, Янчев, Електричката, Кривия и тн и тн и тн все играчи от една друга епоха. От юношеските школи не излиза абсолютно нищо качествено с идея да се развива във футболно отношение, а не в отношение да се напъха в някой бар с чалга гърли. Юношите ни ги бият Казахстан, Черна гора и кой ли още не ... изобщо който дойде той ни бие. Коефицента който имахме в Европа се изпари... от догодина така ще ни тръскат всичките бг отбори, че и групова фаза ще видим през крив макарон... а какво ще правим когато Гара, Маркиньош, Сержиньо и Дока си намерят други отбори, а електричката, Янчев и Кривия се откажат ? Кой ще ги замени ? Някой кръчмарски талант ли... И всичко това заедно със скандалите около рефери и ръководство на футболния съюз, около липсата на елементарна база и вероятната загуба на лиценз на почти всички стадиони в България що се отнасе до ЕКТ ще доведат до все по голям отлив на интерес към нашата А група... а с това и последните пирони в ковчега и ще закънтят ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
ДОБРЕ БЕ ,ДЕЛЯНСКИ дори и да ти е било кофти не се ли зарадва малко на играта на Видима показана срещу вас,ами мача Черно море-Локо Пд,ами мача Берое-Славия,ами мача -Академик-Черноморец,тук не става въпрос за качество на игра ,а за истинска игра,Нека не го погребваме още-най -малкото заради това което прави Лотар.

LEVSKI_FOREVER
Върни се в “Футбол - България”