Бивш играч на Ла Коруня става мениджър на Локо
Дончо ДОНЕВ, 25 Март 2011; 14:22
Бившият халф на Ла Коруня Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив, съобщи административният директор на клуба Атанас Узунов. Той е близък приятел на президента Константин Динев и познава отбора, тъй като бе по време на целия лагер в Испания. Милованович доведе на Лаута през зимната пауза сръбският юношески национал Ненад Лукич.
Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
То ест махна ли сте Неделчо ли?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Пловдив1926
- Контакти:
Добър въпрос, радвам се, че го зададе

Сърбинът Бранко Милованович става генерален мениджър на Локомотив (Пловдив). Новината съобщи административният директор на клуба Атанас Узунов. Новият началник е на 48 години. Той е започнал кариерата си на футболист в ОФК Београд, играл е последователно в Депортиво (Ла Коруня), Гимараеш (Португалия) и АЕК (Атина). Според запознати Бранко Милованович ще замени на поста старши треньора на черно-белите Неделчо Матушев.
"Не можа да коментирам този въпрос. Сърбинът идва в клуба като генерален мениджър или спортно-технически директор. Не знам за смяна на Неделчо Матушев", коментира Атанас Узунов. Телефонът на старши треньора на Локо бе изключен и той не бе открит за коментар. Атанас Узунов добави, че Базил де Карвальо идва в България в понеделник и ще преговаря с ръководството на Локо за договор. Сенегалският нападател прекрати контракта си с Левски по вина на клуба и е свободен агент.

Сърбинът Бранко Милованович става генерален мениджър на Локомотив (Пловдив). Новината съобщи административният директор на клуба Атанас Узунов. Новият началник е на 48 години. Той е започнал кариерата си на футболист в ОФК Београд, играл е последователно в Депортиво (Ла Коруня), Гимараеш (Португалия) и АЕК (Атина). Според запознати Бранко Милованович ще замени на поста старши треньора на черно-белите Неделчо Матушев.
"Не можа да коментирам този въпрос. Сърбинът идва в клуба като генерален мениджър или спортно-технически директор. Не знам за смяна на Неделчо Матушев", коментира Атанас Узунов. Телефонът на старши треньора на Локо бе изключен и той не бе открит за коментар. Атанас Узунов добави, че Базил де Карвальо идва в България в понеделник и ще преговаря с ръководството на Локо за договор. Сенегалският нападател прекрати контракта си с Левски по вина на клуба и е свободен агент.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Егати глупоста майна... кви са тия глупости да сменяме треньора в момент в който отбора върви ... направо нямам думи

- Пловдив1926
- Контакти:
Не сменяме треньор а назначавахме.
-
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Не сменяме треньор а назначавахме.
Какво в това изказване на Узунов.Неделчо остава или Неделчо си тръгва.Какво е това "аз не знам за смяна на Матушев"
Дано не направим тази грешка да го сменим.За мен това е лош ход на ръководството,ако се случи
- Пловдив1926
- Контакти:
И да остане и да си тръгне назначаваме треньор, не сменяме. Вникни малко в думите ми, помисли малко 

-
- Контакти:
Пловдив1926 написа:И да остане и да си тръгне назначаваме треньор, не сменяме. Вникни малко в думите ми, помисли малко
Да бе ОК,ама никаде не пише,че назначаваме треньор.Пише спортно-технически директор.Мисля,че има разлика.
ОК да разбирам,че ти мислиш,че двамата може да работят заедно.
Защо тогава Неделчо си е изключил телефона и защо на почивката с Пирин не е бил в съблекалнята,а е ритал с резервите ???
- Пловдив1926
- Контакти:
Скоро ще разберем предполагам 

Пловдив1926 написа:Скоро ще разберем предполагам
Ако някои благоволи да си вдигне телефона или да го каже директно може...