Бунт нa клубовете срещу БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Бунт нa клубовете срещу БФС

Мнениеот Deluxx » 17 мар 2011 17:42

Незнам дали слушата Спортно шоу гонг.Цонко каза,че мач няма да има в събота между Каварна - Левски и това ще стане защото той ще удържи на думата си иска да прецака БФС.Сега е време феновете на ЦСКА и Левски,Ботев Пд и Локо ПД и феновете на БГ футбола да се обединим и да се иска оставката на Боби и Лечков.Време е да се вдигнем,по добре да почне от нулата,отколкото да боксуваме на едно място.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Бунта на малките клубове,феновете на БГ футбола

Мнениеот NIKSANA » 17 мар 2011 17:46

аз съм съгласен, че сега се надига вълната и то след събота ако се изпълни заканата.. но как ще стане според теб?ако се обединят Б групите заради решението с отнемане и даване на точки + 70% от А група.. могат да го свалят.. ние какво можем да направим .. освен да се изнесат транспаранти на стадионите!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 мар 2011 17:49

Смяна на Боби за сметка на кого? Определено не го защитавам, точно обратното, но предложете някакви варианти! Форумните бунтове никога не са носили успехи, но може да се получи не лоша дискусия. А промяна трябва да има и то спешна, защото за напред и ЛЕ ще гледаме по телевизията.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 мар 2011 17:49

И аз да попитам за алтернативата. Каква е алтернативата на Боби? Дражев?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 мар 2011 17:51

Rivaldo10 написа:Смяна на Боби за сметка на кого? Определено не го защитавам, точно обратното, но предложете някакви варианти! Форумните бунтове никога не са носили успехи, но може да се получи не лоша дискусия. А промяна трябва да има и то спешна, защото за напред и ЛЕ ще гледаме по телевизията.

Аз винаги съм смятал един човек за адски подходящ за позицията, но той никога няма да се съгласи и ще бъда оплют яко..
Говоря за Стоичков ... държи на думата си...не цепи басмата на никой и е видял не едно и две места какс е рпави футбол.. има футболни школи и има идея как да се работи с млади и бази от управленска гледна точка...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 мар 2011 17:52

mi problema wob]e ne sydqta a edni 1.5 милиона който боби и михов са си делнали а клубовете ни нямат два лева за вода и искаТ те да си договарят цената а Боби се прави днес на отворен че ще вземе 90% за БФС та това си атака към Боби само незнам кой я води дали не В.Б
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 мар 2011 17:53

bigbonusprize написа:И аз да попитам за алтернативата. Каква е алтернативата на Боби? Дражев?

В.Б с замесници ормаджиев и порточанов
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 мар 2011 17:54

kiko75 написа:
bigbonusprize написа:И аз да попитам за алтернативата. Каква е алтернативата на Боби? Дражев?

В.Б с замесници ормаджиев и порточанов

Порточанов е по голям пристъпник и от Дражев...
аз продължавам да смятам, че Стоичков е най- подходящ

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 мар 2011 17:55

ами кой да замени Перуката,Бербатов трябва да чакаме още някоя друга година докъто играе :lol: Вальо Михов уж когато гледам предавания за футбол или слушам Гонг все казват ,че ще е добър ръководител много разбирал и можел да помогне ДЕ ДА ЗНАМ :lol: абе който и да е няма да има голяма промяна,силните първенства и отбори ,няма как да ги стигнем,националният отбор КАК ДА СЕ ОПРАВИ и да започне да се класира за големи първенства като имаме слаби футболист,и да сменят Перуката,футболистите ни няма да станат по-добри и да се оправим така че ОПРАВИЯ НЯМА :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 мар 2011 17:55

Deluxx написа:Незнам дали слушата Спортно шоу гонг.Цонко каза,че мач няма да има в събота между Каварна - Левски и това ще стане защото той ще удържи на думата си иска да прецака БФС.Сега е време феновете на ЦСКА и Левски,Ботев Пд и Локо ПД и феновете на БГ футбола да се обединим и да се иска оставката на Боби и Лечков.Време е да се вдигнем,по добре да почне от нулата,отколкото да боксуваме на едно място.

Хайде сега виж каква тема си пуснал и какво ти е мнението?!: gong/viewtopic.php?f=34&t=76067
Нещо като "палачинка" малко става работата. Хм, като гледам какви "малки" клубове си изредил.....кои ли са големите тогава? Не се ли усещате, че това си е един рекет типично по български?! Голям вече стана Цонко, изрепчил се на съдията след мача "Абе, ти мен знаеш ли ме кой съм?! Ще видиш ти, от тук нататък ще свириш ли мач, аз ти казвам!!" и? И става прецедент! Утре Венци Стефанов ще реши така, някой друг президент и какво правим? Съдиите да си гледат съдииството, президентите клубовете, а Цонко ако иска и концертите! Иначе да излиза той да свири, да го видим как ще се справи.....ама не на концерт, а на стадиона!

Върни се в “Футбол - България”