Люпко Петрович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

Люпко Петрович

Мнениеот levskarin » 15 мар 2011 18:39

Люпко Петрович - Майстора, не мислите ли, че му е време да извади Левски от безвремието, в което ни вкара Ясен?
Някъде ми се мярна това:
"Известният сръбски треньор по футбол Люпко Петрович бе освободен от поста старши треньор на Локомотива /Загреб/, съобщават сръбските медии".

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Люпко Петрович

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2011 18:47

Любимеца ми на треньорския мостик в Левски Изображение Изключително бих се радвал ако отново най-добрия треньор работил в България застане начело на Левски 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 мар 2011 19:13

късно е пич. Между другото, най-добър като треньор откъм физ. подготовка и тактика беше Вячеслав Грозни, но в онези "смутни" времена просто му скроиха набързо шапката на човека...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 15 мар 2011 19:14

Точно сега, няма да е добре, да се смени треньора.След сезона, да се търси нов. Защото в близкото минало, един треньор не е изкарал цял сезон при нас.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 15 мар 2011 19:20

За най добрия трениор може да поспорим тъй като има доста добри трениори , но той възроди отбора в един много тежък момент... И никога няма да забравя мачовете с Хайдук и Юве ... НО от Люпко в момента чеп за каца не става .... пропи се и наблеган на сръбската скара. Нали и Латекса го пробваха преди години и ....
Според мен най добрия вариянт за Левски в момента е Илиян Илиев или Херо , трябва ни някой преспективен наставник. А Илиев специялно с отбор като Берое в който няма кой знае какви имена играе добър футбол. Ако му се даде отбор като Левски може да постиге много !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 15 мар 2011 19:23

Пичове,в момента не е време за смяна на треньора,да изчакаме да видим какво ще се случи, идва мач с ловеч.Там вече паднем ли става страшно,а за мен винаги е имало един треньор: Изображение

gamaun

Мнениеот gamaun » 15 мар 2011 19:49

santiliana написа:късно е пич. Между другото, най-добър като треньор откъм физ. подготовка и тактика беше Вячеслав Грозни, но в онези "смутни" времена просто му скроиха набързо шапката на човека...

Да, Вячеслав Грозний был великим тренером, но таким он является и сейчас! И если "Левски" хотят, чтобы их команда не опустилась ближе, скажем, к уровню "Локо" из Пловдива и "Славии", то пора немедленно позвать именно этого тренера, а не кого-нибудь другого.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 15 мар 2011 19:57

NO MERCY написа:Пичове,в момента не е време за смяна на треньора,да изчакаме да видим какво ще се случи, идва мач с ловеч.Там вече паднем ли става страшно,а за мен винаги е имало един треньор: Изображение

И за мен :!:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2011 19:59

Майстора вече е на години ...
Вярно, че за тази професия няма възраст ... но той си има и други проблеми.

Стефан Грозданов е решението за атрактивна и резултатна игра според мен.
Само да се сетим, какво направиха Пирин с голобради момчета срещу ЦСКА, Литекс и Локо сф ....
Мисля, че общо вкараха към 10-на гола на трите отбора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2011 20:16

Peek написа:За най добрия трениор може да поспорим тъй като има доста добри трениори , но той възроди отбора в един много тежък момент... И никога няма да забравя мачовете с Хайдук и Юве ... НО от Люпко в момента чеп за каца не става .... пропи се и наблеган на сръбската скара. Нали и Латекса го пробваха преди години и ....
Според мен най добрия вариянт за Левски в момента е Илиян Илиев или Херо , трябва ни някой преспективен наставник. А Илиев специялно с отбор като Берое в който няма кой знае какви имена играе добър футбол. Ако му се даде отбор като Левски може да постиге много !

Е на каква основа може да поспорим и кой са тия много добри треньори бих попитал? Говорим за треньор печелил Шампионска лига :lol: а най-големия успех на някой "най-успелия" от тия "добри" треньори е 1-17 и 0 точки :lol: Затова питам на каква база може да поспорим :?:

пп Ловеч като го "пробваха" преди години играха 1/16 финал в УЕФА и единственото им смислено представяне в Европа ... ама сигурно отпаданията на мърито, червенков, пешич и етк от батета и тн са по-добри представяния...

и аман от тия "преспективни треньори" в Левски... за разнообразие да вземем един научен треньор който да научи на нещо играчите, а не той да се учи в Левски
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”