Съдията поряза Левски на баскет!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Съдията поряза Левски на баскет!!!
Много съм разочарован сега се прибирам от финала с Академик,нямам глас направо!!!Браво на момчетата за играта,надиграха прехвалените звезди на Академик и само съдията ни попречи да спечелим и малко малшанс разбира се.Искам само да попитам съдията защо всяко докосване на ЛУКОЙЛ се свиреше веднага все едно са се гръмнали нещо.А Академик са ужасно груб отбор направиха сигурно 30 фала и не им свириха още поне 10.И искам да попитам големият съдия как можа да свири толкова крачки за Левски,в НБА изобщо даже не ги свират а тоя смешник свири поне 5 такива и поне 2 само на ПЛ.И последно не искам да се заяждам с тия момчета от Правец и да ги наричам тук с това дето им викахме в залата,ама това с конфетите беше егати простотията честно.Аз такава глупост и наглост не съм виждал а ходя от повече от 12 години на по стадионите.Само ни разстроиха играта и не се игра 5 минути за да може тия от Академик да си нагодят там събитията щото един тайм аут нямаше да им стигне само.Абе честитя им купата ама съдията много ги буташе и едно голямо евала на Тити.Тити ти си много голям човек и Левскар.Едно голямо браво за тебе!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Re: Съдията поряза Левски на баскет!!!
Какво ни е виновен съдията бе бате.. ние като не можахме и половината фалове да си вкараме и тоя смешен Лодърдейл,съдията добре си свиреше...ние изпуснахме победата. 

Avanti_Ragazzi предлагам да се запишеш на курсове за съдя по баскет , да ги изкараш и след това да свириш мачове на Левски , тогава ще можеш да не им свириш крачки .

Добре, че Ловеч нямат баскетболен отбор...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Съдийската работа в баскетбола е 200 пъти по-трудна отколкото във футбола!Ако разбираш поне малко от баскетбол, няма да говориш глупости 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Avanti_Ragazzi написа:.И искам да попитам големият съдия как можа да свири толкова крачки за Левски,в НБА изобщо даже не ги свират а тоя смешник свири поне 5 такива и поне 2 само на ПЛ.И последно не искам да се заяждам с тия момчета от Правец и да ги наричам тук с това дето им викахме в залата,ама това с конфетите беше егати простотията честно.
Правилата в НБА и Европа са различни. Много добре направено от публиката на Лукойл. Ккато с еказва във футбола публиката е 12-я играч, а тук тя наистина с еоказа такъв
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Avanti_Ragazzi написа:.И искам да попитам големият съдия как можа да свири толкова крачки за Левски,в НБА изобщо даже не ги свират а тоя смешник свири поне 5 такива и поне 2 само на ПЛ.И последно не искам да се заяждам с тия момчета от Правец и да ги наричам тук с това дето им викахме в залата,ама това с конфетите беше егати простотията честно.
Правилата в НБА и Европа са различни. Много добре направено от публиката на Лукойл. Ккато с еказва във футбола публиката е 12-я играч, а тук тя наистина с еоказа такъв
Сега да ги накажат примерно цял полусезон без публика да играят,това ще е справедливо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На Тити разбра ли му се нещо на пресконференцията...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
На трибуните се представихме страхотно
Але Само Левски е ,Само Левски е ,Левски е ,Левски е ,Шампион!

Але Само Левски е ,Само Левски е ,Левски е ,Левски е ,Шампион!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
ЛЕВСКИ изпусна доста от фаловете,а и липсата на късмет беше решаваща за крайния изход на мача ! Лукойл е по-богатия клуб с по-класните играчи,но момчетата на ТИТИ им дадоха невероятен отпор ! Тия никога,ама никога няма да разберат кво е да имаш агитка като нашата,която за пореден път доказа,че е най-великата в България ! Който не беше в залата в събота и днеска,си няма на представа какво е изпуснал ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ