Националният ни отбор изпадна от топ 50 в класацията не ФИФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Националният ни отбор изпадна от топ 50 в класацията не ФИФА

Мнениеот Parmalat » 08 мар 2011 00:40

С Лотар Матеус за селекционер българският национален отбор изпадна от топ 50 в класацията на ФИФА. В последната класация за февруари сме 51-и с 555 точки. От съперниците за Евро 2012 Англия е на шесто място, Швейцария - 22-о, Черна гора - 25-о, а Уелс е 116-и. Преди година по това време бяхме 30-и.
Ако се направи класиране само на страните от Балканския полуостров, сме на опашката. Гърците са десети, сърбите 23-и, черногорците 25-и, босненците 42-и.
Албанците ни гонят по петите – 66-и. Ама дали ще ги бием на футбол, не се знае. Последният мач свърши равен.

[center]7 дни спорт[/center]

Не знам дали си спомняте,но още след назначението на Матеус за селекционер медиите в Швейцария и Германия ни се изсмяха жестоко в лицето. "Сега Матеус трябва да спасява смотаняците", написа швейцарският "Блик" през септември. "Хитрият Лотар без съмнение е погледнал къде се намира България в световната ранглиста на ФИФА. Открил е, че е значително по-напред от Американска Самоа, която е 203-а", коментира "Дойче веле".

Макар и да бях изключително ядосан от това което писаха в тези две страни май хората са го написали правилно за съжеление.Много сме зле щом за една година изпаднахе от 30 до 51 място във ФИФА.Докато националният отбор пак стана като бит пазар на футболните агени.Оттам мина куцьо,кьораво и сакато,а се очертава и още такива да минават.Керванът си върви Михайлов си взема заплатата,а кучетата му от БФС лаят без да хапят.Затъваме и това е.Щом Естония и Албания не можем да бием въобще за какво класиране на Европейско или Световно мислим.Да пуснем плейстейшъна може и да се класираме дори световни шампиони да станем.Трябва пълна чистка и подмладяване на отбора ама май на никой не му стиска да го направи.Това не е националният отбор на България който искаме да гледаме,а някаква пародия!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Смотаняците на Матеус изпаднаха от топ 50 на ФИФА!

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2011 00:49

Въобще не се интересувам вече от националният отбор!Скоро няма да им стъпя на мач!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 08 мар 2011 00:57

Като дойде Матеус, бяхме 54ти. :roll: Единствения важен мач, той си го спечели. Аман от поръчкова и неграмотна журналистика

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 мар 2011 01:00

На кой му пука пък за тези класации ? Доколко са обективни и имат някакво значение ? Нали по едно време бяхме 20-ти някъде, да не би да сме били сред 20-те най-силни отбори в света :lol: :lol: :lol: ? Като гледам, че Гърция е 10-та, ми става ясно що за класация е това :lol: А в класацията се смъкнахме заради предишния наставник ;)
Стига сте търсили под вола теле и нека подкрепим отбора срещу Швейцария :!: И дори и да загубим, нека се даде време на Матеус да работи, щото само нашите "умни глави" биха искали оставки след изиграни 2 мача в квалификациите ;)
Ако бием,тези смешковци, които сега не ги интересувал националния, ще са първи на касите за мача с Англия, такива като вас не мога да ги понасям честно казано ;) Ако ще 10 мача поред да падаме, винаги ще ме интересува националния и ще го гледам, било на стадиона или пред ТВ :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2011 01:24

Под ръководството на Матеус, колко официални мача имаме и какви са техните резултати?
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 мар 2011 01:43

PFC Litex написа:Под ръководството на Матеус, колко официални мача имаме и какви са техните резултати?

Уелс - България 0:1
България - С.Арабия 2:0
България - Сърбия 0:1
България - Естония 2:2

Мисля, че са тези :roll:
Изображение

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 08 мар 2011 01:43

Нашите журналисти, пишещи за футбола, запълват очебийните празноти в познанията си за футбола с кампании срещу националните треньори, които и без това са с достатъчно проблеми.
Някой замислял ли се е, например, с какво толкова мениджърските интереси (доколкото ги има), са във вреда на националния отбор? Не, по презумпция просто е ужасно! Ако един играч е продаваем в чужбина, при "силното" ни и будещо световен интерес първенство къде е мястото му за изява, освен в националния отбор. Нали в чужбина ще се шлифова точно за националния. Щом има стойност да се продава, значи го бива!
Някой замислял ли се е кой национален отбор ще дойде на "идеалните" ни терени да прави контроли? Идват само отнесени от вихъра, нашите излизат немотивирани, колкото за един равен и ето ти го петдесет и не знам кое си място! Ама не, Матеус ги закарал там!
Онова, което е особено дразнещо в журналистическите кампании срещу поредния национален треньор, са интригантските похвати в стила на бившата Държавна сигурност. Не знам, някакъв интригантски вирус ли е плъзнал оттам, та не може да се излекуват т.н. пишещи (щяло и нещяло) братя.
Момчета, задава се глад в журналистиката, имайте си едно на ум!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 08 мар 2011 01:45

Тази класация малко не е вярна май,България е с 558 точки и е на 47 място.
FIFA have removed from their list of "A" matches the two friendlies played in Antalya, Turkey on February 9th: Latvia - Bolivia 2 - 1 (1 - 0) and Estonia - Bulgaria 2 - 2 (1 - 1).

45 Tunisia 568 3 8
46 South Africa 565 1 3
47 Bulgaria 558 4 3
48 Jamaica 555 11 30
49 Ecuador 553 5 16
50 Colombia 551 0 -7
51 Scotland 551 3 9
52 Romania 549 5 18

Разбира се,може и аз да съм видял това от грешен източник. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2011 02:01

Viktor4o_Rs написа:
PFC Litex написа:Под ръководството на Матеус, колко официални мача имаме и какви са техните резултати?

Уелс - България 0:1
България - С.Арабия 2:0
България - Сърбия 0:1
България - Естония 2:2

Мисля, че са тези :roll:

Аз виждам един официален мач, та в този ред на мисли, Матеус с какво не се е справил до момента?
Какво значение има на какво място сме в някаква ранглиста?

ЩО не казвате, че това е материал от
7 дни спорт
:lol:
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 08 мар 2011 02:02

Български национален отбор ? Имаше го до 98 година ;) Незнам как им заблудени още да ходят да ги гледат ...

Върни се в “Национален отбор”