Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски, само да ме викнат
"Този клуб ми е дал много, мога да му помогна", отсече французинът
Бившият играч на Левски Седрик Бардон разкри, че веднага би приел предложение от сините да се върне в клуба като треньор или помощник-треньор. Един от най-обичаните чужденци на "Герена" също така призна, че следи постоянно какво се случва и е останал много разочарован след загубата с 1-3 от ЦСКА.
"Останах много разочарован, че Левски е загубил дербито с ЦСКА. Не очаквах такъв резултата, още по-малко на "Герена". Ако ме потърсят от клуба и ми предложат интересно предизвикателство, ще съм първият, който ще се отзове. Винаги съм казвал, че ще помагам на Левски. Клубът ми е дал много и то в най-трудния ми период. Благодарение на него съм изживял незабравими моменти. По принцип нямам нищо против да бъда треньор, помощник-треньор или дори спортен директор. Бих дошъл ако ме потърсят и наистина мога да помогна", казва Седрик Бардон цитиран от "Меридиан Мач".
http://***.eu/news116320.html
Вече е ясно,че Ясен няма потенциал да е треньор на Левски и да се чака лятото за нов треньор е късно.Няма да е лошо да се даде шанс на Бардон.
Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Re: Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски
Като футболист е добър,но като треньор едва ли
@caci
Откъде вече е ясно, че от Ясен треньор не става?
Кой си ти? Димитър Пенев?
Последна промяна от ehh на 05 мар 2011 11:59, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Някой май чете форума
Добре, че ги подсетих за Бардон, за да измислят някаква новина по въпроса

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
от ehh на 05 Мар 2011 10:59
@caci
Знам,защото много я разбирам тази игра от поне 30 години.
И не,не съм Д.Пенев-по интелигентен съм.

Интервю на ген. Джуров:
- metodito
- Контакти:
caci написа:Знам,защото много я разбирам тази игра от поне 30 години.
И не,не съм Д.Пенев-по интелигентен съм.
Не обиждайте чичо Митко. Не те познавам, де, но ако не познаваш и ти чичо Митко...
Човекът е дзен просто.
Но относно Бардон, айде няма нужда. Стига с експериментите. Трябва ни доказало се име. Личните ми предпочитания са някой между Г.Василев, Кольо Спасов, Люпко или чичо Митко. А защо не и племенника му.
Последна промяна от metodito на 05 мар 2011 12:14, променено общо 2 пъти.
- Chicharito
- Контакти:
Чичо Митко не е никакъв треньор той е най-големия късметлия на света, това че е откирл няколко добри играчи също не го прави добър треньор, добър Скаут да, не не и добър треньор!
Моля ви,нека не говорим сега за г-н Пенев,а по темата.
Интервю на ген. Джуров:
-
- Контакти:
Дано в най-скоро време да стане факт!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Бардон е един от малкото умни хора, които през последните години минаха през Левски (може би към тях бих добавил Боримиров и Мъри) и дано се върне, щото само с поемане на отговорности не става, трябва и някой да вложи малко мисъл