Президентът на Уигън Дейв Уилън избухна след вчерашното решение на Футболната асоциация на Англия да не наказва нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни за удар с лакът срещу халфа на Уигън Джеймс Макарти.
"Посланието, което ФА праща с това решение, е ужасно. Има нещо много грешно, когато национал като Рууни прави нещо подобно, ясно като бял ден, и въпреки това се измъква безнаказано. Ако ставаше дума за който и да е друг клуб или играч, можете да заложите живота си, че той щеше да бъде изгонен. Но явно съдиите се плашат от думите "Рууни" и "Юнайтед". На Манчестър Юнайтед им е позволено да се измъкват с неща, за които нас, останалите, ни наказват. Не може да има едни правила за един клуб и други за другите. Не ме интересува, че според ФА полученият пряк свободен удар е достатъчен. Те, както и всички други, знаят, че справедливостта не възтържествува. Във ФА ги е страх да накажат Рууни и клуба му", не скри разочарованието си от решението шефът на Уигън.
В Уигън избухнаха: ФА се страхува от Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
В Уигън избухнаха: ФА се страхува от Манчестър Юнайтед
Re: В Уигън избухнаха: ФА се страхува от Манчестър Юнайтед
Добро утро, това изобщо не е от вчера. Защо на Роналдо продължаваха да му свирят фалове и дузпи въпреки безкрайните симулации, за които всички знаеха? Защо Рууни нито веднъж не е изгонен за обаждане срещу съдия? Ако бяха други футболисти, в други отбори, всички тези неща щяха да са свирени.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И после феновете на Юнайтед ще говорят за справедливост. Много смешно наистина. Ако имаше справедливост, този сезон този отбор не трябваше да е в четворката и това го казвам, без да се заяждам, както много хора може би ще си помислят. Колко мача, когато бяха в пасив, имаше съдийски аванти, ами след това. И нека привържениците им не ми казват, че дори и да им махнели точките, пак щели да бъдат първи. Да гледат внимателно спорните ситуации, в колко мача бяха и тогава ще видят, че изобщо нямаше да са в четворката даже. Много е лесно да казваш - да помогнаха ни, но и без това нали пак щяхме да сме първи. Това ако има равнопоставенот, изобщо нямаше да е сигурно. Още по - сигурно е, че миналата година изобщо нямаше да се стигне до това Ливърпул да дава на Челси, ако Юнайтед не бяха толкова нагло бутани и се разбирали със сума отбори преди мачовете им. Това е грозно. Това е много грозно. Отвратително. Точно затова хората се отвращават от футбола и ще се отвращават, защото парите разбиха всичко. Те винаги са били в играта, но с все по - голямото им нарастване нещата са напълно обърнати с краката нагоре.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
http://www.youtube.com/watch?v=5dhF6bE5F7s
Този във синьо тръгва към Руни ! Ясно се вижда , че търси сбъсак съм играча на Манчестър Юнайтед . Може и да заслужава жълт картон , но онези от Уигън да не се правят на ангелчета .
Този във синьо тръгва към Руни ! Ясно се вижда , че търси сбъсак съм играча на Манчестър Юнайтед . Може и да заслужава жълт картон , но онези от Уигън да не се правят на ангелчета .
-
- Контакти:
Абсолютно 100% подкрепям ....ФА не наказва Манчестър Юнайтед...и реферите им пускат много аванти!!
- MagicMoments
- Контакти:
Е тия селяни от Манчестър знаят само да мамят.Нищо изненадвашо от решението на Fa. 

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Айде калъфите по-горе да вземат да искарат в кой мачове и кога точно е имало "аванти","негонене",спестени картони за Юнайтед.
Щот видиш на сополанковците им пуснали два мача в vbox-a и справедливост,незнам си 'кво.
Парите били разваляли ... ко говориш.Пии си апчето бре,те тогава Чесли и Сити трябваше да водят с по 15т. аванс
Щот видиш на сополанковците им пуснали два мача в vbox-a и справедливост,незнам си 'кво.
Парите били разваляли ... ко говориш.Пии си апчето бре,те тогава Чесли и Сити трябваше да водят с по 15т. аванс

Предимно чета в този форум и избягвам да пиша, защото не ми се занимава с безмислени спорове.
Но ми стана интересно след като твърдиш, че
имаш ли доказателство? Защото един ще-годе интелигентен човек, когато твърди нещо има и факти черно на бяло, които подкрепят неговото твърдение - доказателства, а аз не виждам ти да представяш доказателства как Манчестър са се разбирали "със сума отбори". Или може би си присъствал на уговорките?
Но ми стана интересно след като твърдиш, че
daniel875 написа: ...Юнайтед не бяха толкова нагло бутани и се разбирали със сума отбори преди мачовете им.
имаш ли доказателство? Защото един ще-годе интелигентен човек, когато твърди нещо има и факти черно на бяло, които подкрепят неговото твърдение - доказателства, а аз не виждам ти да представяш доказателства как Манчестър са се разбирали "със сума отбори". Или може би си присъствал на уговорките?
Айде изяжте се от яд... Ще ни подкрепят ако трябва..във ФА знаят кой трябва да стане шампион... 

- karaivanovd
- Контакти:
drogooo написа:Айде калъфите по-горе да вземат да искарат в кой мачове и кога точно е имало "аванти","негонене",спестени картони за Юнайтед.
1+