Истинската любов на Бербатов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
albena

Истинската любов на Бербатов

Мнениеот albena » 14 дек 2008 17:29

Изображение
Пирин", отборът на родния му град и този, в който играе баща му, среща ЦСКА за купата. Всички са луди и искат да видят отблизо един буен, но брилянтен млад нападател, наречен Христо Стоичков. ЦСКА побеждава, но на никого не му пука. Стоичков е бил в града и е ритал на техния стадион. "След мача татко ме попита дали искам да го видя", спомня си Бербатов. "Казах му, че искам. Тръгнахме към автобуса. Около него имаше огромна тълпа. Всеки искаше да го пипне, да поговори с него. Но когато видя татко, каза им да ни направят път и стигнахме. Едва ли съм станал фен на ЦСКА в този момент, защото съм бил прекалено малък, но след като ги гледах няколко години, просто се влюбих в този отбор. И моята съдба бе да играя за ЦСКА", обяснява Бербатов.На 17 години реализира голямата си амбиция и подписва с ЦСКА. Съдбата му поднася и Димитър Пенев, треньора, извел националния отбор до полуфиналите на световното и известен с това, че дава шанс на младите. "За мен бе сбъдната мечта", признава днес Бербатов. Аз бях на 17 и исках да играя за най-силния отбор. Когато Пенев каза: Окей, влизай!, аз бях най-щастливият човек на света. Дори не ми е минавало през главата, че ще играя другаде", обяснява той. Не в този момент. Майка му си спомня едно свое посещение в София за празниците, когато повечето от останалите млади футболисти са се прибрали по домовете си. "Той лежеше сам в общежитието. Изглеждаше, че наоколо няма никого освен две кучета.

Най-тъжната картинка, която съм виждала в живота си. Очите му бяха стъклени и вперени в нещо, което държеше в ръка. Помислих си, че е снимка на момиче. Когато му се обадих, се оказа, че е значка на ЦСКА. Тогава разбрах колко много обича този клуб", обяснява тя.

Изображение

По това време в ЦСКА са още двама футболисти, които сега са във Висшата лига - Стилиян Петров и Мартин Петров. "Те бяха в основата на един фантастичен юношески отбор", обяснява Маринчев. "Те бяха най-добрите при младежите и бе удоволствие да ги гледаш. Биеха всички наред. Веднъж водеха с 2:0 на "Левски" и Бербатов играеше брилятно. Защитниците просто нямаше как да го спрат. Просто полудяха. При един фаул Димитър падна на земята и един от тях отиде и го ритна Счупи му ръката над лакъта в яда си. Веднага го откарахме в болница, но за късмет нямаше усложнения и бързо се оправи за техен ужас", обяснява Маринчев.

Една част от него все още мечтае всичко това да се случи с екипа на ЦСКА. Неговата първа и единствена любов във футбола.

Изображение

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Истинската любов на Бербатов

Мнениеот River Plate » 14 дек 2008 17:30

Браво! 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

go6o ku4eto
Контакти:

Мнениеот go6o ku4eto » 14 дек 2008 17:35

ALBEN4E STIGA TAPOTII BERBATOVE QSEN DAI DA VIDIM KVO 6TE PRAVIM S PRASETATA I ZA LEVSKI E QSNO TE SA PARVI V KLASIRANETO

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 14 дек 2008 17:37

go6o ku4eto написа:ALBEN4E STIGA TAPOTII BERBATOVE QSEN DAI DA VIDIM KVO 6TE PRAVIM S PRASETATA I ZA LEVSKI E QSNO TE SA PARVI V KLASIRANETO

http://www.zazz.bg/play:da795a38

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 14 дек 2008 18:48

гошко кучето е наи-големия фен на уефски за бъдещи и настоящи уефскари нека този човек ви бъде пътеводна светлина :roll:

Bobi1
Контакти:

Мнениеот Bobi1 » 14 дек 2008 19:37

Бербатов- завинаги един от нас!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 14 дек 2008 19:44

Истинската любоффф на оня НЕбългарин продажен е надуваемата му секс кукла-Барби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bobi1
Контакти:

Мнениеот Bobi1 » 14 дек 2008 19:44

Понеже говедата много обичат да оплюват Бербатов,че не се раздавал за националния отбор искам да попитам може ли някой да ми каже колко гола има Бербатов за нац.отбор и колко гола има Гонзо?Вижте отговора и тогава говорете.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 14 дек 2008 19:47

Bobi1 написа:Понеже говедата много обичат да оплюват Бербатов,че не се раздавал за националния отбор искам да попитам може ли някой да ми каже колко гола има Бербатов за нац.отбор и колко гола има Гонзо?Вижте отговора и тогава говорете.

В последните квалификации за 3/три/мача има невероятните 0/нула/ гола :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”