All-Star уикенда мина!Коби си направи шоу в неговия град,Грифин не остана по-назад и всичко си мина и замина спокойно.От началото на сезона се говореше,че Кармело Антъни ще напусне Денвър в посока Ню Джърси,но това така и не се превърна в истина.Няколко дни преди звездния уикенд всички твърдяха,че сделка няма да има и всякаш всичко щеше да се върне по старому.И ХОП-Ню Йорк Никс разтресоха баскетболния свят не само с привличането на Кармело,но и на един от най-добрите гардове в лигата Чонси Билъпс.С грамадата от мускули Амаре под коша,с точния си мерник и неверояен атлетизъм на Кармело и с ветерана Чонси в свойте редици,хората от Ню Йорк определено имат правото и задължението да мечтаят и искат финал поне на изток.Другата изненадваща новина за мен е бартера между Нетс и Юта.Уилямс е в Топ 3 на разпределители в лигата(Крис Пол и Роуз са преди него) и незнайно за мен от сегурен участник в плейофите на запад,отиде в може би най-слабия отбор на изток,който не може да се похвали с нищо кой знае какво...Още по странното е защо от Юта не са поискали да преподпишат с него,при положение,че той е играч от голяма класа.
Как мислите вие,какво ще се случи с горките Денвър и как ще се развият нещата на изток?
P.S.-3peat
Трансферите в НБА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансферите в НБА
Значи на Изток финала 99% е Бостън–Маями, а с Денвър ще се случи същото нещо което се случи с Кливлънд след като Леброн избяга в Маями. Аз съм в Бостън и естествено съм фен на Селтикс, но не мисля че тая година някой може да ни вземе титлата- бихме и Маями и Лейкърс......
-
- Контакти:
Денвър просто видяха ,че с този отбор максимума им е класиране за плейофите.Там всичко свършва в най-добрият случай срещу Лейкърс или даже по-рано.Продават добър ,но вече стар гард и играч ,чиито договор изтича лятото а се знаеше ,че той няма да го поднови.От години лично аз чакам момента в който Никс ще направят шампионски отбор.Не може един от най-скъпите като търговска марка спортен клуб в света.Да е откровен слабак в последните 10 години.А относно Нетс там почти всичко е ново.Нов собственик ,зала и уж трябва и те в скоро време да постигнат нещо повече.
-
- Контакти:
Ако следиш НБА и двата трансфера не са никакви изненади.
Айде тоя на Дерон е може би някаква понеже го направиха сега. Но Уилямс така или иначе беше недолюбван от феновете на Джаз, а и от съотборниците си. Все пак не е лесно да си толкова инат и тъп, че да откажеш Джери Слоун.
Колкото до Никс и мечтите им - абсолютния максимум е финал на ИЗток, но и той не е много възможен, все пак трябва да вземат Чикаго и Бостън/Мями...малко не ги виждам нещата.Чонси има бай-аут опция в контракта си. Защитата им и пейката им не са кой знае какви. ОСвен това треньор им е Д'Антони, чиято система рън н' гън ще ги закопае все някога, особено ако не вардят нищо.Целта на Никс сега освен плейофите е КРис Пол, но това чак през 2012.
3пийт
Феновете на Бостън да не отписват толкова лесно Лейкърс, освен това серията в редовния сезон в момента е 1/1.
Твърде е възможно повторение на финала от миналата година.
Айде тоя на Дерон е може би някаква понеже го направиха сега. Но Уилямс така или иначе беше недолюбван от феновете на Джаз, а и от съотборниците си. Все пак не е лесно да си толкова инат и тъп, че да откажеш Джери Слоун.
Колкото до Никс и мечтите им - абсолютния максимум е финал на ИЗток, но и той не е много възможен, все пак трябва да вземат Чикаго и Бостън/Мями...малко не ги виждам нещата.Чонси има бай-аут опция в контракта си. Защитата им и пейката им не са кой знае какви. ОСвен това треньор им е Д'Антони, чиято система рън н' гън ще ги закопае все някога, особено ако не вардят нищо.Целта на Никс сега освен плейофите е КРис Пол, но това чак през 2012.
3пийт

Феновете на Бостън да не отписват толкова лесно Лейкърс, освен това серията в редовния сезон в момента е 1/1.
Твърде е възможно повторение на финала от миналата година.
Последна промяна от nqkoisitam на 23 фев 2011 22:41, променено общо 1 път.
bostoncelstics написа:Значи на Изток финала 99% е Бостън–Маями, а с Денвър ще се случи същото нещо което се случи с Кливлънд след като Леброн избяга в Маями. Аз съм в Бостън и естествено съм фен на Селтикс, но не мисля че тая година някой може да ни вземе титлата- бихме и Маями и Лейкърс......
Лейкърс обачи ви биха в Бостън.Определено не правят дабър сезон,но всеки знае,че дойдат ли плейофите езерняците са почти непобедими

С Денвър не може да се случи това, което се случи на Кливлънд, защото Нъгетс получиха драфт пикове и играчи като Фелтън и Галинари, докато Кавс не получиха нищо в замяна на Леброн, оставяйки го да се махне като свободен агент
Симпатизирам на Никс и честно казано съм малко резервиран към цялата тази сделка, но времето ще покаже дали това е бил правилен ход. Според мен ще отпаднем от Орландо в 1-ви кръг на плейофите.

Симпатизирам на Никс и честно казано съм малко резервиран към цялата тази сделка, но времето ще покаже дали това е бил правилен ход. Според мен ще отпаднем от Орландо в 1-ви кръг на плейофите.
За тези които казаха, че Никс най малко финал на изток...абе хора я се съвземете малко...Мело и Амаре са добри, но не чак толкова че да се справят нито със Селтикс нито с Маями, че даже ме съмнява и да минат през Супермен Хауард и Орландо, и Дерек Роус и Чикаго. Този сезон ще им е за малко повъзвръщане на старата слава на отбора, и евентуално от догодина с трансфер или на Хауард както се говори, или евентуално Крис Пол, което аз не вярвам, тогава вече можем да говорим за нещо. Според мен това че дадоха и Галинари, ще им изиграе лоша шега, заради не чак толкова дългата и равностойна пейка. Иначе Дерон Уилямс, може да е в топ 3 на позицията си, или топ 5, но е факт, че като играч, е много остър камък, и трудно се сработва с отбор и треньор, и според мен Юта правилно се разделиха с него. Не случайно и Карлос Бузър напусна мин. година, просто с Д-Уилямс е трудно да се работи/играе.
За другите, които са толкова сигурни, че от Запада Лейкърс ще минат на парад до финала, не отписвайте моите любимци Сан Антонио. Да стар отбор са, като средна възраст, но много грамотен и тактически добре нареден отбор, и според мен, могат да се справят с Лейкърс на финал на запад. А и не случайно когато и фактите говорят...все пак това е отбора с най-добри показатели този сезон, Тим Дънкан е очевадно пазен с оглед плейофи, и има малко игрови минути, и ако Ману и Т.П. са здрави...тогава никой не знае какво ще стане.
За другите, които са толкова сигурни, че от Запада Лейкърс ще минат на парад до финала, не отписвайте моите любимци Сан Антонио. Да стар отбор са, като средна възраст, но много грамотен и тактически добре нареден отбор, и според мен, могат да се справят с Лейкърс на финал на запад. А и не случайно когато и фактите говорят...все пак това е отбора с най-добри показатели този сезон, Тим Дънкан е очевадно пазен с оглед плейофи, и има малко игрови минути, и ако Ману и Т.П. са здрави...тогава никой не знае какво ще стане.
Денвер Нъгетс изпуснаха един от най-добрите играчи в НБА,Юта също.От една страна е хубаво отбори като Ню Джърси да взимат качествени играчи като Уилямс,но от друга се отслабват други отбори и по този начин става още по лесно за фаворитите.Като цяло мисля,че финала на запад е между моят фаворит ЛА Лейкърс и Сан Антонио Спърс,а на изток нещата са ясни Бостън-Маями е финала,какво ще стане обаче не може да се каже при положение,че Селтик ги победиха вече няколко пъти.Има още много мачове и всичко може да стане.Бих се радвал на финал ЛА Лейкърс-Маями,но и Бостън и Спърс заслужават с играта си до момента.Ню Йорк,Чикаго,Орландо,Далас и Оклахома също са добри отбори,но едва ли ще направят нещо по значимо този сезон.Реално 6 отбора са фаворити,другото е пълнеж(не искам да обиждам другите отбори)
Glory Glory Man Utd
- Maria Mitsova
- Контакти:
Трансферите като че ли сега са малко, но пък са интересни, и явно предизвикват много коментари.
Аз очаквах, че Кармело ще отиде в крайна сметка в Ню Йорк, защото има доста по-добри шансове там, отколкото в несигурния още Нетс. Единствената загуба на Никс според мен е Фелтън, но може и да наваксат, имаха огромна нужда от точконосител, а по-добър от Кармело нямаше как да вземат. Обачеееее, финал на Изток е мноооооого малко вероятен. Аз съм си фен на Чикаго, обаче не смятам, че дори и те имат шанс за този финал, макар и да си мечтая тайно
Просто не са достатъчно балансирани, каквито са Бостън и Маями към момента, дори и Орландо не е на тяхното ниво. Макар че, Чикаго с Ноа и Буузър, може да стане машина 
Дерън Уилямс пък е пълен кретен, ако ще да е бил най-добрия PG в НБА в даден етап от кариерата си. В момента със сигурност не е, а и както каза колегата по-горе - труден камък за дялане. Не виждам как ще вдигне Нетс, които си имаха Девин Харис, който пък си е много стабилно момче. Нетс да си мислят за след 3 години, че скоро не виждам какво ще ги огрее, ама и още по-добре
с руския собственик, толкова. Иначе за Уилямс е нормално, всеки иска да живее в Ню Йорк, вместо в Солт Лейк Сити...
Има още 12 часа до затварянето на прозореца, така че няма да се разсърдя на един нов SG в Чикаго
Аз очаквах, че Кармело ще отиде в крайна сметка в Ню Йорк, защото има доста по-добри шансове там, отколкото в несигурния още Нетс. Единствената загуба на Никс според мен е Фелтън, но може и да наваксат, имаха огромна нужда от точконосител, а по-добър от Кармело нямаше как да вземат. Обачеееее, финал на Изток е мноооооого малко вероятен. Аз съм си фен на Чикаго, обаче не смятам, че дори и те имат шанс за този финал, макар и да си мечтая тайно

Дерън Уилямс пък е пълен кретен, ако ще да е бил най-добрия PG в НБА в даден етап от кариерата си. В момента със сигурност не е, а и както каза колегата по-горе - труден камък за дялане. Не виждам как ще вдигне Нетс, които си имаха Девин Харис, който пък си е много стабилно момче. Нетс да си мислят за след 3 години, че скоро не виждам какво ще ги огрее, ама и още по-добре

Има още 12 часа до затварянето на прозореца, така че няма да се разсърдя на един нов SG в Чикаго

Follow me on Twitter - @mimi_blanco
Маями - Бостън ще е финалът на изток. Не виждам как Никс могат да разбият тази финална двойка. Лошото е че който спечели този двубой ще играе срещу Лейкърс, а те както знаем нямат спирка в плейофа.