Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Мнениеот rudy » 12 фев 2011 10:20

gong.bg написа:Ръководството на Левски обмисля да махне от употреба жълтите екипи, които ползва като резервни. От няколко години „сините” играят в жълто, когато се налага.

Този цвят обаче ще бъде заменен от нов. Най-вероятно става въпрос за бели фланелки и сини гащета, но на този етап не е взето конкретно решение.

Между другото, жълтото не носи кой знае какъв късмет на Левски. „Сините” бяха с резервния си екип и в трите гостувания от групите на Лига Европа, като загубиха във всяко едно от тях. Жълтото не помогна на Левски и в Бургас, където отборът на Ясен Петров падна от Черноморец.

Правилото обаче си има изключение. Левски смачка Динамо Москва в жълто, макар и в приятелска среща.

Всяка година по това време се пуска подобна тема:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=39357&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Но този път желанието за смяна идва от тези от които зависи - дано този път се допитат и до привържениците на отбора.
Според мен отбора трябва да уважава историята си и затова нека погледнем част от историческите екипи на "сините":
blue avalanche написа:Някои от най-старите екипи на Левски:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

в старата тема още бяхме с Улшпорт и никаква идея как ще изглеждат екипите, сега обаче е по-различно, затова ето и моето предложение:
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Мнениеот Жоржиньо » 12 фев 2011 10:26

Боже,червено...Никога ! ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 фев 2011 10:31

Жоржиньо първият екип е жълто-червен така че не виждам нищо странно да играете с такъв екип.Много преди ЦСКА червеното е присъствало в екипите ви. ;)
Последна промяна от Parmalat на 12 фев 2011 10:34, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 12 фев 2011 10:31

Трябва да се върнем към корените, към традицията. Абсолютно съм за това резервният ни екип да бъде раиран жълто - червен. Това са цветовете и на нашата емблема - единствената. Червеното не бива да ни плаши, още повече, че би могло и червените райета да бъдат по - тънки от жълтите.

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 12 фев 2011 10:34

Жълто- червеният екип от 1914г е взаимстван от едно гостуване на Галатасарай в София по това време. Мисля че вече 60 години се играе със сини фланелки и червеното е доста неуместно в днешно време за клуб като Левски. Моето предложение е екипът да е бял и подобно на Аякс да имат една широка синя лента отпред и отзад на фланелката. :)

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 12 фев 2011 10:39

anro написа:Жълто- червеният екип от 1914г е взаимстван от едно гостуване на Галатасарай в София по това време. Мисля че вече 60 години се играе със сини фланелки и червеното е доста неуместно в днешно време за клуб като Левски. Моето предложение е екипът да е бял и подобно на Аякс да имат една широка синя лента отпред и отзад на фланелката. :)

Няма значение от кого е взаимстван. Важното е, че е бил първият, че това е нашата история.Хора, вижте и емблемата - отново го повтарям.

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 12 фев 2011 10:41

екипа не е критерии не е решение за това че играят слабо на чужд терен особено в европа и за това говорят последните 2 години дали с син или жълт в някой мачове го няма манталитета в чужбина

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 12 фев 2011 10:42

аз пък искам да имаме червено в резервния. това е историята ни и е глупаво да се отказваме от нея само щото видиш ли ЦСКА са червени, а са ни врагове. имало ни е преди тях и ще ни има много след тях ;)

жълточервения екип е купен от румъния и не е взаимстван нито има общо с галатасарай..просто тва е и днешния флаг на румъния

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 фев 2011 10:43

Да смяним жълтия екип с .............жълто на райе е малко безсмислено :)
Бяла тениска със синьо райе и сини гащета.

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 12 фев 2011 10:44

7271 написа:Трябва да се върнем към корените, към традицията. Абсолютно съм за това резервният ни екип да бъде раиран жълто - червен. Това са цветовете и на нашата емблема - единствената. Червеното не бива да ни плаши, още повече, че би могло и червените райета да бъдат по - тънки от жълтите.

Абсолютно подкрепям това мнение!!! Все едно аз съм го писал.
Да не забравяме, че скоро ще честваме и 100 годишнина и е съвсем нормално тогава да играем с екипите, с които е създаден клуба! :)))
И нека "сините" фенове не подскачат като ужилени. Наистина това е заложено както в основаването на клуба, така и до ден днешен седи в емблемата ни... повечко жълто с малко червено на никого няма да навреди :)

Върни се в “Левски”