Днес, 09.02.2011 година, точно 13 години 3 часа назад във времето, България спечели единствения до момента златен медал от Зимни олимпийски игри дело, на уникалната Екатерина Дафовска - българската Екатерина Велика. Нагано Япония ще остане в историята ни като територията, на която българските ски летяха, българския дух витаеше на комплекса "Нузава оусен", а българското знаме и българския химн бяха представени пред света, благодарение на биатлона и най - вече благодарение на Катя и екипа около нея...
За 13 години България има общо 9 златни медала от олимпийски игри и имената на олимпийските ни шампиони трябва да се споменава единствено и само с добро.
Благодарим ти, Кате, за онзи спомен, за онова прекрасно февруарско утро в България и за това, че все още има хора, заради които се гордеем че сме българи. Ти, Кате си от тях. Бъди жива и здрава, и дано под твое ръководство някога отново имаме подобни поводи за радост!
13 години от единственото ни зимно олимпийско злато
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
13 години от единственото ни зимно олимпийско злато
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- POPCORN
- Контакти:
Re: 13 години от единственото ни зимно олимпийско злато
голям успех, но пък и като цяло късмет.макарче късмета е част от играта...Много се радвах тогава.Катето ми е роднина на мене

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Между другото малко хора знаят, кой е най-успешният ни зимен спорт, ако се броят световните титли 
Това е ски ориентирането. Там имаме 3 - една при жените от 1994 и две младежки през 2008.
По това време взехме 2 титли във фигурното пързаляне, а онзиден и ски скокът ни зарадва.
За съжаление в биатлонът, който е относително нов спорт, бяхме силна в началото му, но вече ни избутаха много назад. Иначе Дафовска е голям спортист и човек.

Това е ски ориентирането. Там имаме 3 - една при жените от 1994 и две младежки през 2008.
По това време взехме 2 титли във фигурното пързаляне, а онзиден и ски скокът ни зарадва.
За съжаление в биатлонът, който е относително нов спорт, бяхме силна в началото му, но вече ни избутаха много назад. Иначе Дафовска е голям спортист и човек.
Беше невероятно състезание.Ако не се лъжа Павлина Филипова водеше до четвърта стрелба.
Дано някой ден отново да имаме зимно олимпийско злато(и лятно също
) .
Дано някой ден отново да имаме зимно олимпийско злато(и лятно също

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Колко приятно е, че всички сте го гледали. А някой сега гледа ли биатлон, като нямаме подобни успехи, особено при жените?
Колкото до Катето - страхотен спортист и страхотен човек. Все по-рядка комбинация, затова тя блести още повече.
Колкото до Катето - страхотен спортист и страхотен човек. Все по-рядка комбинация, затова тя блести още повече.
Найстина много приятен спомен
любиямият ми спортист беше Катето. Аз от 10/12 години не изпуска световната купа по Биатлон в момента имам надежда за мьжете Красимир Анев и Мишо Клечеров правят много сиелен сезон...някой може ли да ми каже дали стартовете от Банско в Петьк и Сьбота ще се предават пряко по някоя телевизия?