Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tprodanov написа:Пич малко съм ви в страни от спора, ама с тва заглавие обърна всичко наопаки. Славия е величие? В какво? Няма нищо лошо един отбор да е слаб например. Лошото е, когато отбора и манталитета му са курви. Какво велико има да си най-тотаджийския отбор?
tprodanov написа:Пич малко съм ви в страни от спора, ама с тва заглавие обърна всичко наопаки. Славия е величие? В какво? Няма нищо лошо един отбор да е слаб например. Лошото е, когато отбора и манталитета му са курви. Какво велико има да си най-тотаджийския отбор?
slavia_forever написа:tprodanov написа:Пич малко съм ви в страни от спора, ама с тва заглавие обърна всичко наопаки. Славия е величие? В какво? Няма нищо лошо един отбор да е слаб например. Лошото е, когато отбора и манталитета му са курви. Какво велико има да си най-тотаджийския отбор?
В темата съм уточнил, че става въпрос за величие, сврързано с традиции.
slavia_forever написа:Славия е отбор с традиции - във футбола и спорта! Традиции, каквито Локомотив Пловдив никога и не е сънувал, пребивавайки в "Б" групата, в която отново ще си е от догодина и която най-много си му приляга по "достойнство"!![]()
![]()
fanchita написа:Славия е най-стария клуб в България.Преди време е била с най-много публика.Феновете на Славия макар и малко са верни и интелигентни.
А доко Пловдив отбор на циганите от столипино и наркоманите!доко,доко,але але!
birabecks написа:fanchita написа:Славия е най-стария клуб в България.Преди време е била с най-много публика.Феновете на Славия макар и малко са верни и интелигентни.
Преди време...![]()
![]()
А след време ...
slavia_forever написа:birabecks написа:fanchita написа:Славия е най-стария клуб в България.Преди време е била с най-много публика.Феновете на Славия макар и малко са верни и интелигентни.
Преди време...![]()
![]()
А след време ...
Ами за след време сега!!? За след време, имам около 10 теми, какво ще стане, например с Локото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта