Здравейте , от скоро играя Medieval II (по-точно от вчера) и реших днес разбрах че има пач с България . Сложих си го аз , играта тръгна всичко супер. Незнайно защо започвам с столица Скопие ! Реших да започвам да мачкам Византия , и си взех Търново , след това имах Куест да завзема Гюргево. Минах го тоя куест аз , и ся трябва да пратя емисар в Византия , че да сме се били оправили. Та въпроса ми е ( ако има някой който я играе де ) какво е емисар :D и как да си направя .
А играта ми харесва доста. На пръв поглед има доста "реалистични" битки .Gameplay-а е доста интересен. Чудно ми е защо е с търнове ( пр като Heroes III )
Medieval II
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Medieval II
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Medieval II
shumnaliq написа:Здравейте , от скоро играя Medieval II (по-точно от вчера) и реших днес разбрах че има пач с България . Сложих си го аз , играта тръгна всичко супер. Незнайно защо започвам с столица Скопие ! Реших да започвам да мачкам Византия , и си взех Търново , след това имах Куест да завзема Гюргево. Минах го тоя куест аз , и ся трябва да пратя емисар в Византия , че да сме се били оправили. Та въпроса ми е ( ако има някой който я играе де ) какво е емисар :D и как да си направя .
А играта ми харесва доста. На пръв поглед има доста "реалистични" битки .Gameplay-а е доста интересен. Чудно ми е защо е с търнове ( пр като Heroes III )
емисар, демек пратеник

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:shumnaliq написа:Здравейте , от скоро играя Medieval II (по-точно от вчера) и реших днес разбрах че има пач с България . Сложих си го аз , играта тръгна всичко супер. Незнайно защо започвам с столица Скопие ! Реших да започвам да мачкам Византия , и си взех Търново , след това имах Куест да завзема Гюргево. Минах го тоя куест аз , и ся трябва да пратя емисар в Византия , че да сме се били оправили. Та въпроса ми е ( ако има някой който я играе де ) какво е емисар :D и как да си направя .
емисар, демек пратеникможе да е дипломат или принцеса, но във всеки случай гледай да е с по-добър
Колкото по-малко свитъци/сърца има, толкова по-малко му е умението и толкова по-малко вероятно да приемат предложението ти
Ми нямам нито дипломат нито принцеса. Имам цар и престолонаследник
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
shumnaliq написа:Gil-galad написа:shumnaliq написа:Здравейте , от скоро играя Medieval II (по-точно от вчера) и реших днес разбрах че има пач с България . Сложих си го аз , играта тръгна всичко супер. Незнайно защо започвам с столица Скопие ! Реших да започвам да мачкам Византия , и си взех Търново , след това имах Куест да завзема Гюргево. Минах го тоя куест аз , и ся трябва да пратя емисар в Византия , че да сме се били оправили. Та въпроса ми е ( ако има някой който я играе де ) какво е емисар :D и как да си направя .
емисар, демек пратеникможе да е дипломат или принцеса, но във всеки случай гледай да е с по-добър
Колкото по-малко свитъци/сърца има, толкова по-малко му е умението и толкова по-малко вероятно да приемат предложението ти
Ми нямам нито дипломат нито принцеса. Имам цар и престолонаследник
1018---->
ако нямаш дипломат или принцеса на оригиналната мисля струваха 200 злато .
\m/
Върни се в “Игри и забавления”