Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Мнениеот liverpool-4ever » 05 фев 2011 13:01

Преди време (по времето на Ходжсън) беше пусната подобна тема. Реших сега да го направя още веднъж, за да може да разберем какво е мнението на всеки фен. В темата написах "за феновете на Ливърпул", защото във всички теми има злорадстване и бих искал да бъде изпълнено това, моля.

Лично моят анализ е :
В момента Ливърпул се намира на добрата 7ма позиция, но му трябва още нещо, освен Краля, освен новите собственици. Трябват му още класни играчи. Няма как да се справим със това да влезем в топ4, като ние нямаме отбора за това. Имаме, все още, Йованович, загубихме Бабел, имаме Поулсен, имаме Кончески, имаме Макси. Това не са футболисти за отбор като Ливърпул. Забележителното е, че въпреки всичко, КРАЛЯ успя да ни направи такива, каквито сме. Той знае най-добре. В теми за трансферния пазар се споменаваше кой трябва да бъде привлечен, но кой знае по-добре от Него - КРАЛЯ!! Може би, аз си мисля, че този сезон не сме готови за топ4, но собствениците трябва да оставят сегашния ни Мениджър и Той да управлява всичко. Имаше един период от 4-5 дни, в които всички фенове се гневяха на собствениците и го четох с какви ли не думи като "ще попаднат в черното ми тефтерче" и т.н. Никога не бих се съмнявал в Човека.
В момента Ливърпул има нужда точно от този Човек, мотора на Ливърпул(както Шави е мотор на Барса), за да можем да се върнем там където ни е мястото, имено начело на класирането, борейки се за титлата. Трябва да победим някои от големите отбори, за да ни се върне увереността. Хора като Лукас, Макси... Те не вярват, че можем, докато Джерард вярва, пак ще напомня онази вечер през 2005год., легендарна за Джерард и компания. Той също тогава нямаше вяра, но вкара.. Вдигна отбора от калта. Затова сега също се е научил да вярва. Суарез и Керъл имат големи виждания за Ливърпул, затова те също са вярващи. Рейна също е герой за нас. Да не говорим за Кара.
Имаме в/у какво да работим, затова трябва да се стегнем, ДА ВЯРВАМЕ, да подкрепяме Ливърпул, защото ако не тази след няколко години, Клубът ще ни се отблагодари, прекратявайки сушата от 90' насам.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Мнениеот Neftochimic1892 » 05 фев 2011 13:34

Страхотен анализ , но само мога да кажа че през 2005 , Хаман вдигна отбора !

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 05 фев 2011 13:37

Neftochimic1892 написа:Страхотен анализ , но само мога да кажа че през 2005 , Хаман вдигна отбора !

Но Джерард вкара първия гол, след който отбора видя, че има сили.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 фев 2011 13:38

аз започнах да вярвам още от когато дойде Кени. Сега ни трябва победата над Челси вземем ли я, ооо тогава тежко им горко на всички които дойдат на Анфийлд ;) Затова нека вярваме в нашия отбор и да го подкрепяма в трудни мигове и в славни мигове :) Успех момчета ние сме с вас в неделя ! НЕ СТЕ САМИ !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 05 фев 2011 13:40

KingKenny написа:аз започнах да вярвам още от когато дойде Кени. Сега ни трябва победата над Челси вземем ли я, ооо тогава тежко им горко на всички които дойдат на Анфийлд ;) Затова нека вярваме в нашия отбор и да го подкрепяма в трудни мигове и в славни мигове :) Успех момчета ние сме с вас в неделя ! НЕ СТЕ САМИ !

Междодругото първата тема за анализа, доколкото видях беше твоя, ЕВАЛА! :).

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 фев 2011 13:43

liverpool-4ever написа:
KingKenny написа:аз започнах да вярвам още от когато дойде Кени. Сега ни трябва победата над Челси вземем ли я, ооо тогава тежко им горко на всички които дойдат на Анфийлд ;) Затова нека вярваме в нашия отбор и да го подкрепяма в трудни мигове и в славни мигове :) Успех момчета ние сме с вас в неделя ! НЕ СТЕ САМИ !

Междодругото първата тема за анализа, доколкото видях беше твоя, ЕВАЛА! :).

мм да аз я направих обаче ми се изгуби всякво желание да правя квото и да е било при Ходжсън а сега е друго :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 05 фев 2011 13:44

Разбирам те.
П.С Нещо, което току що ми хрумна от никъде.
Не е важна ролята на отбора за феновете, важа е ролята на феновете за отбора.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 фев 2011 13:49

liverpool-4ever написа:Разбирам те.
П.С Нещо, което току що ми хрумна от никъде.
Не е важна ролята на отбора за феновете, важа е ролята на феновете за отбора.

:) да

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Прогресът в Ливърпул

Мнениеот RedMagic » 05 фев 2011 14:27

Ливърпул се връща на победния път, това е видно. Но дали отбора ще се завърне при големите 4 ? Ще успее ли да спечели трофеи през тази година (по-точно Лига Европа, защото само за него имаме реален шанс) ? Това са въпроси, на които само времето ще ни отговори. Кени Далглиш обаче е способен на всичко, включително и на това да спечели втория по престиж европейски клубен турнир, а и да вкара Ливърпул в Топ 4 този сезон.

Ето го и моят анализ за прогреса в отбора :

Ливърпул се намира на 7ма позиция. Тя не е толкова лоша, всравнение с другите места в класирането, където се намираше отбора в началото на сезона. През тази луда кампания в английския футбол разликите между оборите е толкова малко, че в оставащите кръгове всичко може да се случи. Да, ясно е, че Ливърпул няма никакъв шанс за титлата, защото разликата е цели 19 точки до върха, но четвъртото място си остава реална цел и колкото да не се вярва на повечето хора, Топ 4 все още не е мираж, защото разликата между Ливърпул и Челси вмомента е едва 9 точки, което ще рече, че ако Ливърпул бие утре Челси ще се приближи само на 6 точици от заветното четвърто място за отбора. Преди 10 кръга не се виждаше начин, по който Ливърпул да се намира на такава позиция, но сега е факт. Отбора е много близо до Топ 4, а и програмата оттук нататък не е чак толкова сериозна. Тоест имаме само 6 по-трудни двубои, от общо оставащите 13 кръга. Обаче от тези двубои 3 са на Анфийлд, а и 3 са с преки опоненти за четворката - Челси, Сити и Тотнъм. Ако се вземат максимален брой точки от тези двубои, Ливърпул със сигурност ще бъде фаворит номер 1 за четвъртото място. Предстоят мачове с Бирмингам, Съндърланд, Уигън, Уест Хям, Нюкасъл, Астън Вила и Уест Бромич. Според мен само 1 от тези 7 отбора би ни затруднил - Вила, но те вмомента са в голяма криза и са преодолима цел. Така, че сегашния прогрес на Ливърпул би ни повдигнал самочувствието, да не говорим колко голямо ще е то, ако победим Челси. С това самочувствие могат да се спечелят 8-9-10 двубои до края на сезона и така, ние феновете, да сме спокойни, че четвъртото място ни е сигурно. Просто трябва да вярваме в отбора, който се очаква да бъде поведен към успехи от Карагър и най-вече Джерард ! YNWA !
Последна промяна от RedMagic на 05 фев 2011 18:13, променено общо 1 път.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Re: Прогресът в Ливърпул

Мнениеот fearbless » 05 фев 2011 14:37

И аз така мисля! Краля според мен доста добре стимулира играчите и можем да земем до ста победи до края ня сезона! Утре ще е луд ден... LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”