Гонг TV

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Гонг TV

Мнениеот dindan » 04 фев 2011 00:37

Имам едно предложение.
Според ме ще е добре Спортно шоу Гонг да се излъчва пряко в по Гонг Tv,ще ми е интерсно да гледам особенно шоуто в понеделник,така наречената "актьорска вечер" :)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Гонг TV

Мнениеот pehopeho » 04 фев 2011 11:17

Много добре ще бъде! И аз ще го гледам с интерес.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 фев 2011 12:46

Дайте линк за Израел-България/тенис/.Ще го дават и директно по израелска TV.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 28 фев 2011 14:11

Здравейте.Искам да попитам нещо.Който се чувства компетентен може да ми отговори.Има ли някаква причина,и ако да,каква,да няма нищо в Гонг Тв,относно Черно Море Варна?Все пак мина доста време от пускането на телевизията.Черно Море имаше подготовка,контролни срещи в Турция и България.Изигра и първия си мач за втория полусезон,срещу Пирин. :?: Ако Гонг Тв ще излъчва репортажи само от определени отбори,е добре да се съобщи все пак да се знае. :?:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 фев 2011 14:59

ralimavridov написа:Здравейте.Искам да попитам нещо.Който се чувства компетентен може да ми отговори.Има ли някаква причина,и ако да,каква,да няма нищо в Гонг Тв,относно Черно Море Варна?Все пак мина доста време от пускането на телевизията.Черно Море имаше подготовка,контролни срещи в Турция и България.Изигра и първия си мач за втория полусезон,срещу Пирин. :?: Ако Гонг Тв ще излъчва репортажи само от определени отбори,е добре да се съобщи все пак да се знае. :?:

Уверявам те, че правим всичко възможно да бъдем навсякъде, но за съжаление, тепърва стартирахме и още не можем да покрием всички отбори. Надявам се с времето това да бъде компенсирано, но сам разбираш, че понякога всичко изисква време. В случая това изисква доста повече неща от време ;)
Лек ден!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 28 фев 2011 15:32

stenly написа:
ralimavridov написа:Здравейте.Искам да попитам нещо.Който се чувства компетентен може да ми отговори.Има ли някаква причина,и ако да,каква,да няма нищо в Гонг Тв,относно Черно Море Варна?Все пак мина доста време от пускането на телевизията.Черно Море имаше подготовка,контролни срещи в Турция и България.Изигра и първия си мач за втория полусезон,срещу Пирин. :?: Ако Гонг Тв ще излъчва репортажи само от определени отбори,е добре да се съобщи все пак да се знае. :?:

Уверявам те, че правим всичко възможно да бъдем навсякъде, но за съжаление, тепърва стартирахме и още не можем да покрием всички отбори. Надявам се с времето това да бъде компенсирано, но сам разбираш, че понякога всичко изисква време. В случая това изисква доста повече неща от време ;)
Лек ден!

Благодаря!Успехи! ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”