АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ СЛЕД КАТО ТАКИВА УМНИЦИ ИЗМИСЛЕХА АНКЕТА
КОЙ Е ПО ДОБЪР ГУНДИ ИЛИ СТОЙЧКОВ
КОЙ СПОРТИСТ НЕ ТРЯБВА ДА Е В ДЕСЕТКАТА
ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ АНКЕТА КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР
АМИ АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ С ПОРЕДНАТА СИ ПРОСТОТИЯ КОЯТО СЪТВОРИ ДНЕС Р. ГОНГ ТРЯБВА ДА СА НА ПЪРВО МЯСТО
И ВМЕСТО ДА ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ КОЙТО ОБЕКТИВНО ВИ КРИТИКУВАТ ПРОСТО ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ АНКЕТА ДОКАТО ОЩЕ НЕ СА Я ВИДЕЛИ МНОГО ХОРА , АЗ ЛИЧНО ЗА НИКОЙ НЕ ГЛАСУВАХ ЗАЩОТО МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА В ДЕСЕТКАТА
КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР
ОТДАВНА СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ
ЧУДО,МИНАХА ПЕТ МИНУТИ И ОЩЕ НЕ СА МИ ИЗТРИЛИ ТЕМАТА
I az sam na tvoito mnenie !!!
ЗАМИРИСВА МИ НА КОМУНИЗЪМ .МОЖЕ КРИТИКА НО САМО ГРАДИВНА.НЕЩО КАТО ПРИ ЛУДИЯ ЮЛИЯН ВУЧКОВ
Моля Ви се, така недейте!!! Защо трябва да си принизявате до нивото на Г-н Атанасов и да използвате ефира си, за да създавате подобни простотии, които имат за цел да увеличат напрежението между феновете на различните отбори. Такава простотия е точно от класата на "Спортния сайт на България". Ама моля ви се!!!
Най-малкото всеки един в анкетата заслужава това признание... Грешката е на Нове, че не са изключили отборните призьори... Но тази тема е дълга, та с две думи - Изложихте се
Най-малкото всеки един в анкетата заслужава това признание... Грешката е на Нове, че не са изключили отборните призьори... Но тази тема е дълга, та с две думи - Изложихте се
kokas написа:Моля Ви се, така недейте!!! Защо трябва да си принизявате до нивото на Г-н Атанасов и да използвате ефира си, за да създавате подобни простотии, които имат за цел да увеличат напрежението между феновете на различните отбори. Такава простотия е точно от класата на "Спортния сайт на България". Ама моля ви се!!!
ТОВА НЕ АНКЕТА НА НОВЕ А НА ГОНГ
ВСЯКО РАДИО,КОЕТО МОЖЕ...АКО НЕ ТИ ХАРЕСА ЕДНОТО,СМЕНЯШ И -ГОТОВО.
ОСТАНАЛОТО НАМИРИСВА-КОЕ ТРЯБВА,КОЕ НЕ ТРЯБВА...?

Това ми е ясно, но номинациите се организират от Нове и не е трябвало да допускат в десетката спортист, който участва в отборен спорт. За тва си има други класации
Не знам дали анкетата е поставена по правилен начин или не, но се чудя какво прави Бербатов в 10-ката за спортист на годината
! И ЗАЩО ГОНЗО НЕ Е ТАМ!!!
Или толкова са ни спортистите (Това е по-интересно!), или трябва да има и един футболист за цвят.
Моята 10-ка от тези спортисти е:
1. Румяна Нейкова
2. Станка Златева
3. Явор Янакиев
3. Радослав Великов
3. Кирил Терзиевв
6. Петър Стойчев
7. Кубрат Пулев
8. Веселин Топалов
9. Григор Димитров
и 10. ако няма друг Бербатов...
Гонзо е над класацията!!!

Или толкова са ни спортистите (Това е по-интересно!), или трябва да има и един футболист за цвят.
Моята 10-ка от тези спортисти е:
1. Румяна Нейкова
2. Станка Златева
3. Явор Янакиев
3. Радослав Великов
3. Кирил Терзиевв
6. Петър Стойчев
7. Кубрат Пулев
8. Веселин Топалов
9. Григор Димитров
и 10. ако няма друг Бербатов...
Гонзо е над класацията!!!