ФЕРО ИЛИ ГЕНЕРАЛА ?!?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

ФЕРО ИЛИ ГЕНЕРАЛА ?!?

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 11 дек 2008 08:32

Феро и Генерала в битка за треньор на Локо (Пд) От Динчер Фейзов , в. Топспорт

Галя търси и спортно-технически директор

Ферарио Спасов очаква решението на президента на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова дали ще поеме "смърфовете".
Президентът на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова продължава да търси старши треньор и спортно-технически директор на клуба, разкриха пред „Топспорт" сериозни футболни мениджъри. Преди седмица бизнес дамата бе обявила, че се доверява за още 6 месеца на Аян Садъков, но въпреки това напоследък изслушвала оферти за доказаните родни специалисти. От неделя Топалова е извън страната, но след завръщането си ще трябва да реши дилемата Ферарио Спасов или Георги Василев да е новият наставник на „смърфовете".

Според информация на "Топспорт" Феро ще акостира със своя съекипник от Литекс Иван Маринов-Масларя, който е бивш треньор и мениджър на „черно-белите". При положение че бъде избран Георги Василев, за спортно-технически директор на „черно-белите" ще бъде назначен Андрей Желязков, който пък за кратко бе на работа в клуба по времето на Димитър Димитров-Херо. При всички варианти Аян Садъков остава като помощник, а администраторът Николай Курбанов и изпълнителният директор Иван Петлешков ще останат на постовете си в клуба.

Същевременно операция от херния претърпя нападателят Веселин Марчев. Преди няколко дена под скалпела мина и оплакващият се от футболна болест Людмил Николов. И двамата играчи няма да имат проблеми да стартират зимната подготовка на пълни обороти, гарантира пред "Топспорт" клубният лекар д-р Здравко Айолов.

КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТЕЗИ ТРЕНЬОРИ ИЛИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ ОСТАНЕ САДЪКА ??? :shock:

АКО ПИТАТЕ МЕН АЗ СЪМ ЗА ФЕРАРИО СПАСОВ !!! ;)
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

kanar4o
Контакти:

Re: ФЕРО ИЛИ ГЕНЕРАЛА ?!?

Мнениеот kanar4o » 11 дек 2008 08:50

Ех ... Ех ... черно-бели мечти ... :o :( :shock: :D :D :D
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 11 дек 2008 09:52

lainar4o написа:Ех ... Ех ... черно-бели мечти ... :o :( :shock: :D :D :D

Я виж ти кой говори за мИчти :lol: Селяндурите дето го напалапаха с охота на Дуган и кликата му за имагинерни обещания :mrgreen:

По темата. За мен е по-наложителна смяна на ръководството. Който и треньор да дойде - все тая, ако шундата продължава да ни е собственичка на акциите.

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 11 дек 2008 10:06

мнението ми е, че предвид източника, който си посочил, 99% е вероятността новината да е пълна измислица. Как може да четете простотиите на хора, които Васко Камбуров си спомням, че шамароса, а и други хора в Локо мисля също нееднозначно показаха, че този човек заслужава единствено презрение.

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 11 дек 2008 10:19

hypodil написа:
lainar4o написа:Ех ... Ех ... черно-бели мечти ... :o :( :shock: :D :D :D

Я виж ти кой говори за мИчти :lol: Селяндурите дето го напалапаха с охота на Дуган и кликата му за имагинерни обещания :mrgreen:

По темата. За мен е по-наложителна смяна на ръководството. Който и треньор да дойде - все тая, ако шундата продължава да ни е собственичка на акциите.

За това спор няма, ясно е на всички, че Г.Т. е пътник, но все пак има вероятност за нов тренер и мислех, че може да го обсъдим....колкото до това, че Динчера е гадняр също е ясно....и аз бях на Лаута Васко като му заби туката, но някой път има и верни информации, ще почакаме и ще видим ;)
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 11 дек 2008 11:00

L_P_F_C 1936 написа:За това спор няма, ясно е на всички, че Г.Т. е пътник, но все пак има вероятност за нов тренер и мислех, че може да го обсъдим....колкото до това, че Динчера е гадняр също е ясно....и аз бях на Лаута Васко като му заби туката, но някой път има и верни информации, ще почакаме и ще видим ;)

В тоя аспект Феро треньор и Масларя селекционер, никак не звучи зле. От друга страна Георги Василев - доказано име + Андрей Желязков, който докара Мартин Камбуров на Лаута, също изглежда ОК. На мен лично първия вариант като че ли по ми допада :roll:

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 16 дек 2008 17:33

дано да е генерала които има мног голям шанс да доиде на лаута,само че нашия главен проблем е галка и неината незаитерисованост към клуба...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 дек 2008 21:02

L_P_F_C 1936 написа:Феро и Генерала в битка за треньор на Локо (Пд) От Динчер Фейзов , в. Топспорт

Ферарио Спасов очаква решението на президента на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова дали ще поеме "смърфовете".
Президентът на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова продължава да търси старши треньор и спортно-технически директор на клуба, разкриха пред „Топспорт" сериозни футболни мениджъри. Преди седмица бизнес дамата бе обявила, че се доверява за още 6 месеца на Аян Садъков, но въпреки това напоследък изслушвала оферти за доказаните родни специалисти. От неделя Топалова е извън страната, но след завръщането си ще трябва да реши дилемата Ферарио Спасов или Георги Василев да е новият наставник на „смърфовете".

Според информация на "Топспорт" Феро ще акостира със своя съекипник от Литекс Иван Маринов-Масларя, който е бивш треньор и мениджър на „черно-белите". При положение че бъде избран Георги Василев, за спортно-технически директор на „черно-белите" ще бъде назначен Андрей Желязков, който пък за кратко бе на работа в клуба по времето на Димитър Димитров-Херо. При всички варианти Аян Садъков остава като помощник, а администраторът Николай Курбанов и изпълнителният директор Иван Петлешков ще останат на постовете си в клуба.

Същевременно операция от херния претърпя нападателят Веселин Марчев. Преди няколко дена под скалпела мина и оплакващият се от футболна болест Людмил Николов. И двамата играчи няма да имат проблеми да стартират зимната подготовка на пълни обороти, гарантира пред "Топспорт" клубният лекар д-р Здравко Айолов.

КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТЕЗИ ТРЕНЬОРИ ИЛИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ ОСТАНЕ САДЪКА ??? :shock:

ЛИЧНО АЗ, ВИ ПОЖЕЛАВАМ ФЕРАРИО СПАСОВ! :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 17 дек 2008 21:58

slavia_forever написа:
L_P_F_C 1936 написа:Феро и Генерала в битка за треньор на Локо (Пд) От Динчер Фейзов , в. Топспорт

ЛИЧНО АЗ, ВИ ПОЖЕЛАВАМ ФЕРАРИО СПАСОВ! :lol:

Toй да не е луд бе :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 дек 2008 23:26

NUP-1995 написа:дано да е генерала които има мног голям шанс да доиде на лаута,само че нашия главен проблем е галка и неината незаитерисованост към клуба...

Вариант Генерала го забравяме, остава избора между Феро и Айо. Нашия си го знаем колко и какво може. Бих бил доволен да опитаме с нещо ново.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”