Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот mironi88 » 30 яну 2011 15:36

През последната седмица всеки ден в медиите се появяваха новини свързващи нападателя на Ливърпул Фернандо Торес с Челси. В безбройни интервюта испанеца е заявявал, че обича Ливърпул, че това е неговия дом и че той е напуснал Атлетико именно защото Ливърпул е голям клуб. Нещеш ли обаче изведнъж нещата се обърнаха и луначовото момче заяви, че иска да напуска. И то точно в момента в който се разбра, че мърсисайдци са направили най-стойностния си трансфер именно от идването на Хлапето насам. Как трябва да процедират сега феновете на Анфийлд според вас към испанеца в мача срещу Стоук Сити. Трябва ли да си затворят очите и отново да запеят "Fernando Tores Liverpool's number 9" или да не бъдат дрюжелюбни с ибериеца.
Мнението ми, че един надпис от сорта "Ти се изплю на любовта ни" и нищо повече е достатъчно. Вашето мнение?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот Carragher » 30 яну 2011 15:42

Като се разбере официално какво ще стане тогава ще ти кажа :shock:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 яну 2011 15:44

Да покажат разбиране и уважение.Все пак Торес им е донесал много хубави моменти...Торес лятото каза,че ако Ливърпул не е конкурентно способен на трансферния пазар и не се привлекат класни играчи ще напусне...1 месечната сага с Луиз Суарез само доказва това.Щом 1 месец ръководството се мъчеше да намали цената,а след 1 месец туткане се съгласи да плати същата сума искана преди месец,че даже и повече само доказва това...

haha

Мнениеот haha » 30 яну 2011 15:53

mironi88 написа:Мнението ми, че един надпис от сорта "Ти се изплю на любовта ни" и нищо повече е достатъчно. Вашето мнение?

Разбирам гледната ти точка,обаче през 2005 имаше същата ситуация с Джерард.Той не искаше да поднови договора си и желаеше да отиде в Челси,но в крайна сметка остана.Говори се,че семейството му го е убедило.Е,ситуацията с Джерард се забрави и той си остана любимец на КОП-а.Това е от мен ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 30 яну 2011 15:55

Frankie Lampard написа:Да покажат разбиране и уважение...

Франки, ти така ли ще реагираш, ако Дрогба напусне в най-неподходящия момент и отиде примерно в Сити ?!?
Коментар - само и единствено когато прочета, че е 'фанал баира.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 30 яну 2011 15:57

Carragher написа:Като се разбере официално какво ще стане тогава ще ти кажа :shock:

Мисля си има прекалено малко време и ако такъв трансфер се осъществи ще е лятото. А иначе около спекуалции за сумата, а именно 50 млн. + Анелка мисля, че за Ливърпул е добра сделка ако имаше повече време за трансфери и те вземат поне още един нападател от сорта на 20-25 млн (не съм сигурен обаче с какви валути боравя).
ИзображениеИзображение

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 30 яну 2011 16:01

Ако Ливърпул имаха повече мозък щяха да се съгласят и с тези пари да купят трима класни играчи.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 яну 2011 16:02

Разбира се ,че трябва да покажат уважение , най-малкото за да го убедят да остане. Дори и да отиде в Челси , няма да го мразя ,защото е доставил достатачна радост на всички фенове на пул с неговите УНИКАЛНИ голове :)

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 яну 2011 16:03

BluePainter написа:Ако Ливърпул имаха повече мозък щяха да се съгласят и с тези пари да купят трима класни играчи.

Кажи му кой трима могат да земат ? за 50 млн . :?:

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 30 яну 2011 16:04

mironi88 написа:
Carragher написа:Като се разбере официално какво ще стане тогава ще ти кажа :shock:

Мисля си има прекалено малко време и ако такъв трансфер се осъществи ще е лятото. А иначе около спекуалции за сумата, а именно 50 млн. + Анелка мисля, че за Ливърпул е добра сделка ако имаше повече време за трансфери и те вземат поне още един нападател от сорта на 20-25 млн (не съм сигурен обаче с какви валути боравя).

Мисля,че си прав...само че играч като Анелка няма място в Ливърпул все пак предложат ли 60 много трудно ще го задаржим..за жалост.С парите мисля,че трябва да се пробваме за Карим Бензема или Ашли Иънг...чух,че и Амаури ще напуска Юве :|
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Върни се в “Ливърпул”