Здравейте , много ми е интересно попаднаха на един Български сайт - http://kinesiotapebg.eu/ , в който продават , въпросните ленти . Като цяло тренирам футбол и съм гледал по много играчи , да се облепват с тях , искам да попитам някой пробвал ли ги е ? И изобщо има ли полза от тях , да си поръчам и за мен , понеже имаме проблеми с колената ? Ако някой има опит с тези неща и ги е пробвал ще се радвам да сподели , какво мисли ?:)
Какво мислите , за Kinesiotape лентите ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Какво мислите , за Kinesiotape лентите ???
Повече от игра !
- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: Какво мислите , за Kinesiotape лентите ???
Аз лично нямам представа 

Neftochimic1892 написа:Аз лично нямам представа
хмм и аз незнам , като цяло гледам , че много играчи се лепат на все възможни места , краката ръце , дори в Биатлона бях видял Макарайнен да си беше залепила под очите с такова нещо

Повече от игра !
Незнам,обаче половината футболисти са налепени с такива...Вероятно вършат някаква работа 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- Neftochimic1892
- Контакти:
Фубтолистите и POWER BALANCE носеха мн но ... 

Neftochimic1892 написа:Фубтолистите и POWER BALANCE носеха мн но ...
хахха да това с баланса си беше смешно наистина , не може да очакваме нещо от Кристияно да върши работа де , но с тези лепенки трябва поне да се намери някой , който да ги е пробвал да ни сподели да знаем поне ;д
Повече от игра !
къде играеш ? спартак чм
VraTar4o написа:къде играеш ? спартак чм
Във ФК "Аврен" съм

Повече от игра !
Кинезиотейпингът съществува доста отдавна. Не съм много сигурен, но мисля, че за за първи път се прилага на олимпиадата в Сеул през 1988г.
Но за да се постигне желаният ефект, трябва да знаете как да я поставите и да сте наясно с принципа на действие на лепенката.
Но за да се постигне желаният ефект, трябва да знаете как да я поставите и да сте наясно с принципа на действие на лепенката.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Кинезиотейпингът съществува доста отдавна. Не съм много сигурен, но мисля, че за за първи път се прилага на олимпиадата в Сеул през 1988г.
хмм значи да рискувам да си взема една ролка за 10 лв , то и не са толкова много парите де но все пак
Повече от игра !