Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Нов Фен Клуб на феновете на Ботев !

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2008 19:11

След продажбата на ФК Ботев Пловдив (1912),феновете трябва да създадат нов фен-клуб наречен "Слонът - моя приятел" :twisted: :twisted: Емблемата ще е Слон,върху катастрофирал автомобил,забит в дирек и в колата е...е айде феновете на Ботев да кажат кой ще е вътре :twisted:

П.П. Тоя верно умря ! :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Нов Фен Клуб на феновете на Ботев !

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2008 19:22

BultraStyle написа:ама си ми хитрец :lol:

Са като се загледам,малко страно изглежда формулировката на темата и изглежда като заяждане,ма не е ! Подкрепям най-вече феновете на Ботев и ви желая Свободен Ботев ! Дай боже и слон и дирек за Селяка :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 16 окт 2008 19:24

Blue_Lion написа:Са като се загледам,малко страно изглежда формулировката на темата и изглежда като заяждане,ма не е ! Подкрепям най-вече феновете на Ботев и ви желая Свободен Ботев ! Дай боже и слон и дирек за Селяка :twisted:

Т.е. Слонски Дирек в Селяка ли? :ugeek:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2008 19:27

Не бе,има една песен на ботевистите,в която се отправят пожелания към Селяка - "Дано да се удариш с колата в дирек " ;" За всичко което стори дано те ш*ба слон " ; "За радостта на всички,до Коледа умри"
Изображение

bultras

FAN?!?!?!

Мнениеот bultras » 08 ное 2008 00:58

Ние сме държава, по-малка от средноевропейски град или китайско село, но въпреки това се делим на провинции, цветове, раси.Мразим силно.Обичаме вяло.....И то от време на време.Само когато се качим отгоре.От там светът е хубав.Тогава сме благородни, всеопрощаващи и силни......., но понякога се случва да паднем.Отдолу.Там е тъмно и пълно.Пълно е със самите нас.Блъскащи се и драпащи към светлината.Та точно там в дупката, изгубили всяка надежда да се измъкнем, виждаме себе си,отразени в други като нас.Тогава започваме.....
Започваме да разказваме как някога сме били ТАМ. На светлото.............И колко добри бяхме тогава.Как успявахме и бяхме велики.............И тогава чуваме ЕХОТО.Всички повтарят нашите думи, а ние не можем да осъзнаем, че тук долу в тъмното всички сме еднакви.
............И в тоя момент, надеждатат да изпълзим отново горе, си отива, защото унесени във войната в мрака,забравяме, да драпаме към светлината.Нека всеки прецени за себе си към какво ще се стреми.
И на върха и на дъното, аз ще бъда с моя БОТЕВЪ и когато мога ще съм на "КОЛЕЖА" с него и заедно с него ще драпам нагоре.
От бебе съм на стадиона и продължавам да бъда.Сега имам дете, което ме е страх да заведа.Страх ме е не, че ще пострада,а че ще се възпита не в любов, а в омраза.
БЕЗ "к-р за БОТЕВ и к-р за ЛЕВСКИ" по стадионите.Бъдете българи.

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: FAN?!?!?!

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 08 ное 2008 01:17

Твърдо ЗА ! Нека подкрепяме любимите си отбори , но без тези реплики ! Нека върнем футбола във БЪЛГАРИЯ ! ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 08 ное 2008 01:23

Евалата момчета, стискам ви ръка за мисленето ! Само ми праи впечатление ,че сме само 3-а , но виш ако някои от вас пичове беше написал к-р за Ботев или Левски щяхме да сме на 4-стараница и да се псуваме като каруцари ! Евала още веднъж !!! :idea:
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 08 ное 2008 01:29

ultra_blue написа:Евалата момчета, стискам ви ръка за мисленето ! Само ми праи впечатление ,че сме само 3-а , но виш ако някои от вас пичове беше написал к-р за Ботев или Левски щяхме да сме на 4-стараница и да се псуваме като каруцари ! Евала още веднъж !!! :idea:

Виж ... няма значение на коя страница сме вече ... важното е да го видят възможно най-много като брой хора и ако поне половината от тях се замислят значи нашата мисия е изпълнена ... ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 08 ное 2008 01:33

Мене ме съмнява ,че ще стигнат и до средата на първия пост. Не е ли написано на латиница и не е ли псуввня не е интересно ! Ама гледам имаш надежда ,радвам се за теб !?!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Върни се в “Ботев”